ΩΡΑ ΝΑ… ΞΗΓΗΘΟΥΝ ΟΙ ΜΠΟΥΚ

Καλημέρα και καλό μήνα. Σήμερα διεξάγεται στις 18.00 ώρα Ελλάδας η προτελευταία αγωνιστική στη Νιγηρία και για μια ακόμη φορά θα… ψάχνουμε να βρούμε μπουκ για να παίξουμε αυτά τα παιχνίδια.

Υπάρχει έντονη μάχη για την 2η και την 3η θέση ανάμεσα σε έξι ομάδες που βρίσκονται στον πόντο! Δύο από αυτές, η Νασαράβα και η Ενούγκου παίζουν μεταξύ τους, οπότε πάσο.

Η 3η Ενγίμπα φιλοξενεί στην αήττητη έδρα της (12-6-0) της Σανσάιν Σταρς η οποία βρίσκεται στη γραμμή του υποβιβασμού. Δυστυχώς δηλαδή δεν υπάρχει μονόπλευρο κίνητρο, αλλά επειδή οι γηπεδούχοι υπερέχουν σε όλους τους τομείς (ρόστερ, έδρα, παράδοση) ο άσσος του 1.50 μπορεί όντως να προτιμηθεί.

Η 4η Κάνο Πίλαρς υποδέχεται την Γουίκι Τούριστ. Η Τούριστ δεν θα πάει ως… τουρίστρια σε αυτή την αναμέτρηση διότι κινδυνεύει και αυτή με υποβιβασμό. Η Κάνο Πίλαρς όμως είναι αλάνθαστη στην έδρα της, καθώς μετά από 18 αγωνιστικές μετρά 16 νίκες και δύο ισοπαλίες με τέρματα 25-3! Αυτές είναι επιδόσεις που σπανίζουν…

Η Γουίκι Τούριστ από την άλλη μεριά δεν έχει ούτε ένα διπλό στο ενεργητικό της. Μετά από 18 παιχνίδια, έχοντας σημειώσει μόλις εννέα τέρματα. Θα… κολλήσουμε λοιπόν αυτόν τον άσσο μαζί με την Ενγίμπα.

Η Ρίβερς Γιουν. είναι και αυτή αήττητη στην έδρα της με 15 νίκες και τρεις ισοπαλίες. Υποδέχεται τη βαθμολογικά αδιάφορη Λόμπι Σταρς που εκτός έδρας έχει μόνο μία νίκη σε 18 αγωνιστικές με μόλις 7 γκολ στο ενεργητικό της! Ξανα… κολλάμε λοιπόν και έναν τρίτο άσσο μετά από την Ενγίμπα και την Κάνο Πίλαρς.

Η τελευταία της… παρέας είναι η Κβάρα η οποία φιλοξενείται από την ουραγό και υποβιβασμένη Ανταμάβα. Θα έκλεινα ευχαρίστως τετράδα με αυτό το διπλό, αλλά δεν πιστεύω ότι θα βρεθεί μπουκ που θα προσφέρει απόδοση στην προκειμένη περίπτωση…

Στη μάχη της σωτηρίας τώρα, για την Σανσάιν Στάρς και την Γουίκι Τούριστ αναφερθήκαμε πριν. Ένα βαθμό κάτω από τη γραμμή του υποβιβασμού, βρίσκεται η Ζιγκάβα Γκόλντεν Σταρς η οποία υποδέχεται την Ιφεάνγι Ούμπαχ. Οι πιθανότητες… επιβίωσης των φιλοξενούμενων βρίσκονται καθαρά σε θεωρητικό επίπεδο, καθώς απέχουν πέντε βαθμούς από τη γραμμή του υποβιβασμού, χωρίς να ευνοούνται στους ισοβαθμίες. Η Ζιγκάβα αντιθέτως, εξακολουθεί να ελπίζει, αφού αν επικρατήσει την τελευταία αγωνιστική παίζει εκτός έδρας με την αδιάφορη και ντεφορμέ MFM. Κρατάμε και αυτόν τον άσσο λοιπόν μαζί με τα άλλα τέσσερα σημεία.

Την Γουάρι Γουλβς που βρίσκεται τρεις βαθμούς κάτω από τη γραμμή, δεν θα την ποντάρω διότι η Χάρτλαντ με την οποία θα βρεθεί αντιμέτωπη δεν έχει σωθεί ακόμα και μαθηματικά.

Η Άμπια Γουόριορς όμως αν κερδίσει την αδιάφορη Κατσίνα θα παραμείνει στην κατηγορία χωρίς να την απασχολούν τα υπόλοιπα αποτελέσματα. Σε αυτή την περίπτωση όμως υπάρχει και ο… κίνδυνος του Χ διότι η συγκεκριμένη ομάδα βρίσκεται 4 βαθμούς πάνω από τη γραμμή και έχει μεγάλο «αέρα» έναντι των υπολοίπων.

Φίλες και φίλοι εγώ σας εξήγησα πως έχουν ακριβώς τα πράγματα στη Νιγηρία, αλλά τώρα είναι η ώρα να… ξηγηθούν όμορφα και οι μπουκ στο στοίχημα, βάζοντας αποδόσεις και ας είναι και… 1.10.

Παρακάτω ακολουθούν οι υπόλοιπες επιγραμματικές προτάσεις της Κυριακής. Εμείς… τα γνωστά. Δεν πάμε σε καμία παραλία, παραμένοντας πιστοί στο… καθήκον που μας καλεί στο Live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΣΗΜΕΙΑ

ΣΚΩΤΙΑ

17.00 ΑΜΠΕΡΝΤΙΝ – ΝΤΑΝΤΙ ΓΙΟΥΝ.: 1

18.30 ΜΑΔΕΡΓΟΥΕΛ – ΧΙΜΠΕΡΝΙΑΝ: 2Χ

ΓΕΡΜΑΝΙΑ Β

14.30 ΑΜΒΟΥΡΓΟ – ΔΙΝΑΜΟ ΔΡΕΣΔΗΣ: 1

14.30 ΑΟΥΕ – ΣΑΝ ΠΑΟΥΛΙ: 2

ΓΕΡΜΑΝΙΑ Γ

15.00 ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΙΓΚ – ΒΙΚΤΟΡΙΑ: 1

ΕΛΒΕΤΙΑ

17.30 ΒΑΣΙΛΕΙΑ – ΣΙΟΝ: 1

ΣΟΥΗΔΙΑ

18.30 ΕΣΤΕΡΣΟΥΝΤ – ΧΑΜΑΡΜΠΙ: 2

ΡΩΣΙΑ

20.00 ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ – ΧΙΜΚΙ: 1

ΣΟΥΗΔΙΑ Β

18.00 ΒΑΣΤΕΡΑΣ – ΛΑΝΤΣΚΡΟΝΑ: 2Χ

18.00 ΦΑΛΚΕΝΜΠΕΡΓΚ – ΝΟΡΜΠΙ: 2Χ

ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ

18.45 ΣΛΟΥΤΣΚ – ΝΤΙΝΑΜΟ ΜΙΝΣΚ: 2

ΟΥΓΓΑΡΙΑ

18.45 ΖΑΛΑΕΓΚΕΡΣΖΕΓΚΙ – ΜΟΛ ΦΕΧΕΡΒΑΡ: 2

ΒΡΑΖΙΛΙΑ

00.15 ΣΑΠΕΚΟΕΝΣΕ – ΣΑΝΤΟΣ: 2

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

00.00 ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΙΤ – ΟΥΡΑΚΑΝ: 1

[eafl id=”18306″ name=”pamestoixima.gr” text=”Pamestoixima.gr”]: ΛΑΜΙΑ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (2.35 – 3.15 – 3.15)

Το [eafl id=”18306″ name=”pamestoixima.gr” text=”Pamestoixima.gr”] είναι από τις ελάχιστες εταιρίες που προσφέρουν στοίχημα για τον σημερινό φιλικό των δύο ομάδων. Ώρα έναρξης: 15.00μμ)

«21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ