ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑ 10 ΠΟΝΤΟΥΣ!

Καλημέρα. Ακούω αρκετούς να λένε και να υποστηρίζουν ότι αξίζουν συγχαρητήρια στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ για την προσπάθεια που κατέβαλαν, η οποία παραλίγο θα τους οδηγούσε στους ομίλους του Europa League. Εν γνώσει μου ότι μπορεί να γίνω… αντιπαθής, αυτό για μένα δεν ισχύει. Τόσο η Σλόβαν Μπρατισλάβας όσο και η Τράμζονσπορ είναι δύο μέτριες ομάδες χωρίς καμία απολύτως περγαμηνή στο ευρωπαϊκό στερέωμα. Για αυτές τις δύο η συμμετοχή τους στους ομίλους αποτελεί επίτευγμα που θα το συζητάνε για χρόνια.

Αντιθέτως, η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ είναι δύο ισχυρές και έμπειρες ομάδες που πριν από την κλήρωση αποτελούσαν φαβορί για την πρόκριση. Εμένα δεν με νοιάζει και ούτε με ενδιαφέρει το που, το πώς και το πότε αποκλείστηκαν. Το αποτέλεσμα μετράει και από τη στιγμή που δεν κατάφεραν να περάσουν στους ομίλους με αντιπάλους δύο τόσο μέτριες ομάδες, τότε πρόκειται για μια αναμφισβήτητη αποτυχία.

Αναφορικά με την κλήρωση του Ολυμπιακού στους ομίλους του Champions League η αλήθεια είναι ότι θα μπορούσε να είχε τύχει και με πιο βατούς αντιπάλους. Για να αποκλειστεί η Μπάγερν Μονάχου δεν… υφίσταται θέμα, οπότε όλα τα «λεφτά» για τους ερυθρόλευκους είναι το πρώτο ματς με την Τότεναμ στον Πειραιά. Αν ο Ολυμπιακός πάρει αυτό το παιχνίδι, τότε πραγματικά δεν αποκλείεται τίποτα. Για να είμαστε ρεαλιστές ο Ολυμπιακός ψάχνει τουλάχιστο 10 βαθμούς για να ελπίζει σε πρόκριση. Πού πρέπει να τους βρει; Οπωσδήποτε δύο νίκες στο «Καραϊσκάκης» με Τότεναμ και Αστέρα και μια ακόμη νίκη με τους Σέρβους στο Βελιγράδι την τελευταία αγωνιστική. Τον ένα ακόμα πόντο θα πρέπει να τον βρει είτε με τη Μπάγερν στον Πειραιά, είτε με την Τότεναμ στο Λονδίνο. Δύσκολο μεν, αλλά… όχι και ακατόρθωτο δε.

Πάμε τώρα να δούμε τις συνοπτικές προτάσεις μας από το σημερινό πρόγραμμα. Συνολικά έχω επιλέξει 25 πιθανές νικήτριες, καθώς και 10 αναμετρήσεις στις οποίες θεωρώ ότι ελλοχεύει η έκπληξη.

Εύχομαι.. εκ των προτέρων καλή τύχη και η συνέχεια θα δοθεί στο live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΣΗΜΕΙΑ

ΑΓΓΛΙΑ ΛΙΓΚ 1

ΟΞΦΟΡΝΤ – ΚΟΒΕΝΤΡΙ: 2(Χ)

ΙΠΣΟΥΙΤΣ – ΣΡΙΟΥΣΜΠΕΡΙ: 1

ΡΟΔΕΡΑΜ – ΤΡΑΝΜΙΡ: 1

ΑΓΓΛΙΑ ΛΙΓΚ 2

ΣΑΛΦΟΡΝΤ – ΛΕΙΤΟΝ ΟΡΙΕΝΤ: 1

ΣΚΑΝΘΟΡΠ – ΚΑΡΛΑΙΛ: 1(Χ)

ΣΟΥΙΝΤΟΝ – ΜΟΡΚΑΜ: 1

ΑΓΓΛΙΑ ΝΑΣΙΟΝΑΛ

ΓΕΟΒΙΛ – ΝΟΤΣ ΚΑΟΥΝΤΙ: 2 (Χ)

ΤΣΕΣΤΕΡΦΙΛΝΤ – ΝΤΑΓΚΕΝΑΜ: 1

ΣΚΩΤΙΑ ΠΡΕΜΙΕΡ

ΑΜΠΕΡΝΤΙΝ – ΡΟΣ ΚΑΟΥΝΤΙ: 1

ΣΚΩΤΙΑ ΛΙΓΚ 1

ΦΟΡΦΑΡ – ΚΛΑΙΝΤ: 1

ΙΤΑΛΙΑ Β

ΜΠΕΝΕΒΕΝΤΟ – ΤΣΙΤΑΝΤΕΛΑ: 1

ΙΣΠΑΝΙΑ Β

ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ – ΣΑΝΤΑΝΤΕΡ: 1

ΟΛΛΑΝΔΙΑ

ΧΕΡΕΝΦΕΝ – ΦΟΡΤΟΥΝΑ: 1

ΒΕΛΓΙΟ

ΕΟΥΠΕΝ – ΣΕΝΤ ΤΡΟΥΙΝΤΕΝ: 2 (Χ)

ΤΟΥΡΚΙΑ

ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ – ΡΙΖΕΣΠΟΡ: 1

ΤΣΕΧΙΑ

ΠΡΙΜΠΡΑΜ – ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΠΛΖΕΝ: 2

ΣΟΥΗΔΙΑ

ΕΛΦΣΜΠΟΡΓΚ – ΣΙΡΙΟΥΣ: 1

ΒΡΑΖΙΛΙΑ

ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ – ΓΚΡΕΜΙΟ: 1

ΠΑΡΑΝΑΕΝΣΕ – ΣΕΑΡΑ: 1

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

ΣΑΝ ΛΟΡΕΝΤΖΟ – ΟΥΝΙΟΝ: 1

ΡΑΣΙΝΓΚ ΚΛΟΥΜΠ – ΓΟΔΟΙ: 1

ΙΑΠΩΝΙΑ

ΙΒΑΤΑ – ΧΙΡΟΣΙΜΑ: 2

ΗΠΑ

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ – ΚΟΛΟΡΑΝΤΟ: 1

ΚΑΝΣΑΣ – ΧΙΟΥΣΤΟΝ: 1

ΒΑΝΚΟΥΒΕΡ – ΝΙΟΥ ΓΙΟΡΚ ΣΙΤΙ: 2

ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ

ΑΓΓΛΙΑ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣΙΠ

ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΣΙΤΙ – ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ

ΑΓΓΛΙΑ ΛΙΓΚ 1

ΜΠΕΡΤΟΝ – ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΡΟΒΕΡΣ

ΑΓΓΛΙΑ ΝΑΣΙΟΝΑΛ

ΤΟΡΚΙ – ΧΑΡΤΛΠΟΥΛ

ΣΚΩΤΙΑ ΛΙΓΚ 1

ΜΟΝΤΡΟΟΥΖ – ΝΤΑΜΠΑΡΤΟΝ

ΕΛΒΕΤΙΑ

ΣΕΡΒΕΤ – ΞΑΜΑΞ

ΔΑΝΙΑ

ΝΟΡΤΖΕΛΑΝΤ – ΧΟΜΠΡΟ

ΒΕΛΓΙΟ

ΚΟΡΤΡΑΙΚ – ΟΣΤΑΝΔΗ

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

ΑΡΧΕΝΤΙΝΟΣ – ΧΙΜΝΑΣΙΑ

ΗΠΑ

ΜΟΝΤΡΕΑΛ – ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ

ΠΟΡΤΛΑΝΤ – ΣΟΛΤ ΛΕΙΚ

Εθνική με ειδικά στοιχήματα στο Μουντομπάσκετ από το [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”]

Η παγκόσμια γιορτή του μπάσκετ ξεκινά στην Κίνα και το γήπεδο του [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”] παίρνει φωτιά με αμέτρητα στοιχήματα σε κάθε ματς, μακροχρόνιες αγορές αλλά & Fantasy τουρνουά!

Αναμονή τέλος!  Το Μουντομπάσκετ της Κίνας αρχίζει αυτό το Σαββατοκύριακο με πολλά όνειρα και ελπίδες για την Εθνική μας ομάδα που κατεβαίνει στη διοργάνωση με αιχμή του δόρατος τον MVP της κανονικής διάρκειας του ΝΒΑ, Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Η Ελλάδα μπαίνει στη μάχη το μεσημέρι της Κυριακής (01/09, 15:00) απέναντι στο Μαυροβούνιο, με το Stoiximan.gr να προσφέρει για την αναμέτρηση- όπως και σε κάθε παιχνίδι του Μουντομπάσκετ- αμέτρητα στοιχήματα και ειδικές επιλογές για σκόρερ, ριμπάουντ και ασίστ.

Ποιος θα είναι ο μέσος όρος πόντων του Γιάννη Αντετοκούνμπο, πάνω από 20,5 ή κάτω από 20,5 πόντους σε κάθε αγώνα; Αυτός του Πρίντεζη, του Καλάθη; Ο μέσος όρος ριμπάουντ των ίδιων παικτών, ο μέσος όρος ασίστ του Γιάννη και του Καλάθη; Μέχρι και επιλογή για τους περισσότερους πόντους που θα πετύχει ο σταρ των Μπακς σε έναν αγώνα, προσφέρει το [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”] σε ελκυστική απόδοση!

Fantasy τουρνουά για Μουντομπάσκετ και όχι μόνο!

Πέρα όμως από το πλήθος των αγορών, το Μουντομπάσκετ έρχεται στο [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”] και με Fantasy τουρνουά το οποίο ξεκινά με την 1η φάση των ομίλων!

Την ίδια ώρα, παραμένουν ανοιχτές και οι εγγραφές και για το μεγάλο Fantasy τουρνουά για το ελληνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, με εγγυημένα χρηματικά έπαθλα αξίας πάνω από 40.000€*! Περισσότερες από 4.000 ομάδες ήδη έχουν φτιαχτεί, ωστόσο υπάρχει ακόμα περιθώριο να ετοιμάσεις την ομάδα σου και να αποδείξεις ότι εσύ είσαι ο καλύτερος προπονητής!

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις. Αφορά το συνολικό ποσό επάθλων του τουρνουά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ