Χ ΤΟΥ 1.90…

Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Απόψε ολοκληρώνονται δύο ακόμα όμιλοι του Euro και θα περάσουμε αμέσως να δούμε τι έχουμε εκεί.

Στον 3ο όμιλο οι Ολλανδοί προκρίθηκαν και μάλιστα πρώτοι. Αυτό σημαίνει ότι σήμερα ο Φρανκ Ντε Μπουρ έχει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να χρησιμοποιήσει κάποιους αναπληρωματικούς παίκτες δίνοντας ανάσες στους βασικούς. Ίσως να δοκιμάσει και νέο σχήμα εκτός από το κλασικό 5-3-2 με το οποίο αγωνίζεται συνεχώς.

Η Β. Μακεδονία από την άλλη μεριά, ακόμα και να κερδίσει δεν έχει ουσιαστικές πιθανότητες πρόκρισης. Μετρά δύο ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια και κάπου εδώ ολοκληρώνεται η παρουσία της στο φετινό ευρωπαϊκό. Οπότε εν ολίγοις έχουμε να κάνουμε με ένα ματς χωρίς ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον, οπότε λογικά θα απουσιάσουν και οι σκοπιμότητες. Όποιοι και αν αγωνιστούν από πλευράς Ολλανδών, η ομάδα έχει εξαιρετικούς επιθετικούς από τη μέση και μπροστά και με την επιθετική φιλοσοφία που την διακατέχει, το πιθανότερο είναι να παρακολουθήσουμε ένα πλούσιο σε φάσεις ματς. Θα πάω στο Over λοιπόν αλλά δεν θα ασχοληθώ με περαιτέρω ειδικά στοιχήματα.

Στο άλλο ματς του ομίλου θα έχετε ασφαλώς παρατηρήσει ότι η απόδοση του Χ έχει υποχωρήσει σε τιμές κάτω του 1.90! Η ισοπαλία βολεύει βλέπετε, διότι οι Ουκρανοί και οι Αυστριακοί (φωτο) με τον ένα βαθμό θα φτάσουν στους τέσσερις με μηδενικό συντελεστή τερμάτων. Ήδη η τρίτη στον πρώτο όμιλο Ελβετία έχει και αυτή τέσσερις πόντους με αρνητικό συντελεστή τερμάτων. Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να σας υπενθυμίσω ότι εκτός των δύο πρώτων προκρίνονται και οι τέσσερις καλύτερη τρίτοι των έξι ομίλων.

Εγώ αυτό το Χ το είχα επισημάνει στο [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”] εδώ και τρεις μέρες όταν κυκλοφορούσε σε αποδόσεις της τάξεως του 2.80. Το 1.90 δεν είναι εξίσου ικανοποιητικό, αλλά από τη στιγμή που βολεύει δεν μπορώ να το αγνοήσω.

Στον δεύτερο όμιλο οι Δανοί θα προσπαθήσουν να εξαντλήσουν τις πιθανότητες πρόκρισης κερδίζοντας τη Ρωσία. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι την ίδια ώρα να χάνουν και οι Φινλανδοί από τους Βέλγους. Η Δανία είναι μια ταλαντούχα ομάδα που δεν στάθηκε τυχερή τις δύο πρώτες αγωνιστικές. Ειδικά στο ματς με τους  Φινλανδούς έχασε σωρεία ευκαιριών, αλλά το συμβάν με τον Έρικσεν απέδειξε πως έριξε πολύ την ψυχολογία της ομάδας με αποτέλεσμα να υποστεί την ήττα.

Οι Ρώσοι έχοντας το μειονέκτημα της έδρας καθώς το ματς διεξάγεται στο Πάρκεν της Κοπεγχάγης, θα πάνε για τη νίκη που θα τους χαρίσει την πρόκριση. Σε τέτοιου είδους σημαντικά και κρίσιμα παιχνίδια προσωπικά συνηθίζω να ποντάρω στα περισσότερα γκολ του δευτέρου ημιχρόνου διότι είθισται οι εκάστοτε αντίπαλοι να προσέχουν προστατεύοντας τα νώτα τους. Δεν θα συμφωνήσω πάντως με τον σημαντικό φαβοριτισμό των Δανών, διότι οι Ρώσοι δεν αποτελούν αμελητέα ποσότητα.

Στο άλλο ματς οι Βέλγοι δεν έχουν κανένα βαθμολογικό κίνητρο καθώς κέρδισαν με το σπαθί τους την πρωτιά του ομίλου. Ήρθε η ώρα της ξεκούρασης των πολεμιστών λοιπόν, καθώς θεωρείται δεδομένο ότι ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ θα δώσει χρόνο συμμετοχής σε κάποιους αναπληρωματικούς.

Τώρα βέβαια και τα δεύτερα του Βελγίου άμα θέλουν μπορούν να ξεκάνουν μια και καλή τους Φινλανδούς. Από τη στιγμή όμως που το κίνητρο απουσιάζει, δεν έχω καμία διάθεση και όρεξη να κάτσω να ασχοληθώ με αυτά τα 1.30 του διπλού. Τείνω προς τα 2-3 γκολ και – γιατί όχι- και στην διεκδίκηση της έκπληξης που είναι ο άσσος με το Χ ως διπλή ευκαιρία. (3.35 στο [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”])

Καλή τύχη.

[eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”] Master: 10.000€ κάθε μέρα & 1.000.000 μεγάλο έπαθλο εντελώς δωρεάν*

Το Ευρωπαϊκό είναι εδώ και κανείς δεν το χάνει στη Stoiximan! Γιατί μπορεί να διεκδικήσει κάθε μέρα εντελώς δωρεάν* έως και 10.000€, με το μεγάλο έπαθλο να φτάνει στο 1.000.000€! Και πώς θα γίνει αυτό; Με το Stoiximan Master που ήρθε για να κάνει το παιχνίδι σου καλύτερο στη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου.

Πώς λειτουργεί το [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”] Master;

Κάθε αγωνιστική ημέρα του Euro, καλείσαι να μαντέψεις σε συγκεκριμένο αγώνα το σκορ και τον παίκτη που θα σκοράρει πρώτος εντελώς δωρεάν*. Για παράδειγμα στο Φινλανδία – Βέλγιο μαντεύεις ότι θα σκοράρει πρώτος ο Λουκακού και το τελικό σκορ θα είναι 0-2.

Σε περίπτωση που συμβούν αυτά τα δύο γεγονότα και είσαι ο μόνος που τα έχει προβλέψει, κερδίζεις 10.000€! Αν υπάρχουν και άλλοι που έχουν προβλέψει το ίδιο, θα μοιραστείτε τις 10.000€, ενώ αν δεν υπάρχει νικητής, το ποσό προστίθεται στον επόμενο αγώνα στον οποίο πλέον θα διεκδικείς 20.000€!

Όσον αφορά το συνολικό έπαθλο; Το σύνολο των προβλέψεων είναι 44 (22 αγώνες, πρώτος σκόρερ και τελικό σκορ για κάθε αγώνα). Εάν καταφέρεις και βρεις 32/44 προβλέψεις κερδίζεις 1.000.000€, ενώ αν βρεθούν και άλλοι θα μοιραστείτε το μεγάλο έπαθλο.

Και όλα τα παραπάνω εντελώς δωρεάν*!

*Ισχύουν Όροι και προϋποθέσεις. Ο Διαγωνισμός είναι δωρεάν και δεν απαιτείται κατάθεση ή συμμετοχή στα παίγνια

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ