Χ, ΑΝ ΚΕΡΔΙΣΕΙ Η ΓΑΛΑΤΑ!

Καλημέρα. Χθες είχαμε το… δικαίωμα άλλων επιλογών λόγω των βρετανικών πρωταθλημάτων. Σήμερα όμως είμαστε αναγκασμένοι να στραφούμε στα παιχνίδια του Champions League, όπου για μία ακόμη φορά βλέπουμε εξαιρετικά μειωμένες τιμές σε όλα τα φαβορί. Φαντάζομαι πως όπως εγώ έτσι και αρκετοί ακόμα παίκτες δεν θα μπουν στην διαδικασία καν να ασχοληθούν με το 1.08(!) της Νάπολι, το 1.13 της Ατλέτικο με τη Μονακό, ή με τα 1.30 του άσσου της Ντόρτμουντ και του διπλού της Μπαρτσελόνα με την Αϊντχόφεν.

Τη Νάπολι πάντως, έτυχε να την παρακολουθήσω προχθές στον αγώνα με την ουραγό Κιέβο, που δεν κατάφερε να της βάλει γκολ. Η εμφάνισή της ήταν απολύτως απογοητευτική καθώς οι παίκτες του Αντσελότι προσπαθούσαν με ανορθόδοξο τρόπο να πετύχουν μάταια τέρμα. Γιόμα στη… γιόμα ήταν όλη την ώρα και οι ψηλοί αμυντικοί της Κιέβο αποσοβούσαν κάθε κίνδυνο. Γενικότερα η Νάπολι δεν βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και αν την επόμενη αγωνιστική χάσει στο δύσκολο ματς που έχει με την Αταλάντα, τότε η υπόθεση – τίτλος για μια ακόμη χρονιά θα κριθεί και θα πάει προς… Τορίνο μεριά.

Ο Ερυθρός Αστέρας είναι ο παντοκράτορας του Σερβικού ποδοσφαίρου και αν το… πιάσουμε από πέρσι, συμπλήρωσε 43 σερί παιχνίδια χωρίς ήττα! (38-5-0). Το 1.08 του άσσου υποτιμά στον υπερθετικό βαθμό μια ισχυρή ομάδα που την προηγούμενη αγωνιστική του Champions League κέρδισε με 2-0 τη Λίβερπουλ. Προσωπικά αν έπαιζα κάτι θα προτιμούσα να ρισκάρω στο… υπέρογκο under καθώς όπως αναφέραμε και πριν, η Νάπολι το τελευταίο διάστημα δυσκολεύεται. (2.50 στο [eafl id=”16015″ name=”PAMESTOIXIMA.GR” text=”PAMESTOIXIMA.GR”])

Η Ντόρτμουντ ουσιαστικά έχει ήδη προκριθεί, αλλά παραμένει το φαβορί απέναντι στην απρόβλεπτη φέτος Κλαμπ Μπριζ. Θα προτιμήσω όμως τα περισσότερα γκολ του δευτέρου ημιχρόνου, επειδή τα επτά από τα οκτώ τέρματα που έχει πετύχει έως τώρα στον όμιλο, σημειώθηκαν μετά από την ανάπαυλα. (1.95 στην [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”])

Οι αποδόσεις στο Τότεναμ – Ίντερ αδικούν την Ιταλική ομάδα η οποία φέτος – παραδόξως – είναι ιδιαίτερα αξιόπιστη τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στην Ευρώπη. Για την Τότεναμ ακολουθεί το κλασικό Λονδρέζικο ντέρμπι με την Άρσεναλ και όπως και να έχει οι παίκτες της θα έχουν και εκεί το μυαλό τους. Προσωπικά ουδόλως θα εκπλαγώ αν σπάσει το 1.70 του άσσου, αλλά για μια ακόμη φορά θεωρώ πως έχουν τύχη τα περισσότερα γκολ του δευτέρου ημιχρόνου. Οι δύο αυτές ομάδες βλέπετε, στα τέσσερα παιχνίδια που έχουν δώσει έως τώρα στον όμιλο έχουν πετύχει συνολικά 12 γκολ. Από αυτά τα 10 μπήκαν στο δεύτερο ημίχρονο…

Οι αγώνες Παρί – Λίβερπουλ και Λοκομοτίβ Μόσχας – Γαλατά αποτελούν αμφίρροπα ντέρμπι όπου τα πάντα μπορούν να συμβούν. Οποιαδήποτε εκτίμηση είναι παρακινδυνευμένη και θα πάω πάσο…

Η Ατλέτικο λογικά θα κερδίσει την τραγική φέτος Μονακό, αλλά στην προκειμένη περίπτωση η απόδοση δεν συμφέρει. Ίσως επέλεγα το να σκοράρει πρώτος ο Γκριζμάν μόνο και μόνο για να έχω κάτι να… περιμένω από αυτό το παιχνίδι. (3.50 στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”])

Η Μπαρτσελόνα έχει ήδη προκριθεί και λογικά θα υπάρξει ροτέισον στο αποψινό ματς με την Αϊντχόφεν στην Ολλανδία. Δεν τίθεται θέμα λοιπόν να ασχοληθώ με το 1.30 του διπλού το οποίο άνετα μπορεί να σπάσει… (Έχει κάνει και χειρότερα φέτος η Μπαρτσελόνα).

Το τελευταίο ματς της βραδιάς είναι αυτό ανάμεσα στην Πόρτο και τη Σάλκε για τον 4ο όμιλο. Οι δύο ομάδες έχουν από 10 και 8 βαθμούς αντίστοιχα και η 3η Γαλατά (φωτο) βρίσκεται στους τέσσερις πόντους. Βλέπουμε λοιπόν πως αν η μεταξύ τους αναμέτρηση λήξει χωρίς νικητή, τότε εκτός συγκλονιστικού απροόπτου οι δύο ομάδες θα περάσουν χέρι – χέρι στην επόμενη φάση. Αυτό θα συμβεί από απόψε σε περίπτωση που οι Τούρκοι δεν πάρουν διπλό μέσα στη Μόσχα από τη Λοκομοτίβ.

Επειδή αυτό το παιχνίδι ξεκινάει νωρίτερα, η Πόρτο με τη Σάλκε θα γνωρίζουν το αποτέλεσμά του πριν ξεκινήσει το δικό τους ματς. Αν η Γαλατά δεν έχει κερδίσει, τότε αυτομάτως περνάνε και οι δύο στην επόμενη φάση χωρίς κανένα άγχος. Σε περίπτωση όμως που οι Τούρκοι έχουν πάρει το διπλό, τότε μπορεί να φέρουν τη βολική ισοπαλία. Την τελευταία αγωνιστική βλέπετε η Σάλκε υποδέχεται την Λοκομοτίβ που θα είναι αδιάφορη βαθμολογικά ούσα τελευταία με πέντε ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια. Η Πόρτο παίζει στην Τουρκία με τη Γαλατά, αλλά ουδόλως θα την απασχολεί το ματς αυτό καθώς θα έχει ήδη προκριθεί. Για να αποκλειστεί λοιπόν η Σάλκε θα πρέπει να συμβούν τα εξής απίθανα: Πρώτον να ηττηθεί μέσα στη Γερμανία από τη Λοκομοτίβ και δεύτερον να κερδίσει η Γαλατά την Πόρτο.

Προτίθεμαι λοιπόν να ρισκάρω στην ισοπαλία στο Πόρτο – Σάλκε μόνο εάν στο ματς που θα διεξαχθεί νωρίτερα η Γαλατά έχει κερδίσει μέσα στη Μόσχα τη Λοκομοτίβ…

Το υπόλοιπο πρόγραμμα δυστυχώς είναι μικρό και χωρίς στοιχηματικό ενδιαφέρον. Στην Τσάμπιονσιπ πάντως, βρίσκω λανθασμένο το σετ των αποδόσεων τόσο στο Μίλγουολ – Μπέρμιγχαμ όσο και στο Άστον Βίλα – Νότιγχαμ. Η Μίλγουολ έχοντας μόλις τέσσερις νίκες σε 18 αγωνιστικές, δεν μπορεί να προβάλλεται ως το φαβορί απέναντι στην ανώτερή της, Μπέρμιγχαμ η οποία μετρά μόνο τέσσερις ήττες από την αρχή της σεζόν. Οι λονδρέζοι έχουν και απουσίες στην επίθεση καθώς θα λείψουν τρεις παίκτες.

Η Άστον Βίλα είναι καλή και φορμαρισμένη, αλλά εξίσου φορμαρισμένη είναι και η Νότιγχαμ που έχει υποστεί τις λιγότερες (2) ήττες στην Τσάμπιονσιπ. Το 1.70 του άσσου δεν αντικατοπτρίζει τη δυσκολία του παιχνιδιού λοιπόν. Πάντως, επειδή η Νότιγχαμ έχει σταματήσει να δέχεται γκολ σε ημίχρονο εδώ και μήνες, θεωρώ ως ασφαλέστερες επιλογές είτε το Χ του ημιχρόνου είτε τα περισσότερα γκολ του δευτέρου ημιχρόνου.

Καλή τύχη και την συνέχεια θα την πούμε στο live  μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”]

Το Τσάμπιονς Λιγκ παίζει με ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις στο Pamestoixima.gr

ΠΟΡΤΟ – ΣΑΛΚΕ (1.87 – 3.45 – 4.85)

Οι αποδόσεις που ήθελες στο νέο [eafl id=”16015″ name=”PAMESTOIXIMA.GR” text=”PAMESTOIXIMA.GR”].

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ