ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ Η ΓΚΟΙΑΣ…

Καλημέρα. Σήμερα θα αναμετρηθούν για το φινλανδικό πρωτάθλημα η Μάριεχαμν με την Ίλβες. Η φιλοξενούμενη ομάδα μετρά τα περισσότερα under στην κατηγορία, καθώς συμπλήρωσε 11 στα 15. Έρχεται μάλιστα από πέντε σερί under 1.5 γκολ. Σε αυτό το διάστημα των πέντε αγωνιστικών, δέχθηκε μόλις ένα τέρμα και αυτό με αυτογκόλ στον αγώνα με τη Ροβανιέμι! Τα 11 από τα 13 τελευταία παιχνίδια της Ίλβες στο πρωτάθλημα, τελείωσαν στο no – goal. Η Μάριεχαμν είναι ανώτερη σαν ομάδα και έχει και την παράδοση με το μέρος της, αλλά επειδή οι φιλοξενούμενοι δεν δέχονται γκολ με… τίποτα, δεν θα ρισκάρω στον άσσο και θα προτιμήσω το under 2.5 γκολ.

Είθισται να λέμε, πως μεταξύ των τυφλών υπερτερεί ο μονόφθαλμος. Στην προκειμένη περίπτωση όμως, η μάχη είναι μεταξύ τυφλών και μονόφθαλμος δεν υπάρχει… Αναφέρομαι στον αγώνα της Σιλαμάε και την Τούλεβικ για το εσθονικό πρωτάθλημα. Οι δύο αντίπαλοι βρίσκονται στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα έχοντας από τρεις νίκες σε 17 αγωνιστικές ο καθένας τους. Απορώ λοιπόν, από πού προέκυψε αυτό το 1.50 του άσσου στον ΟΠΑΠ. Εδώ λοιπόν ή δεν παίζεις τίποτα και… κάθεσαι στα αυγά σου, ή κυνηγάς την έκπληξη με το διπλό της Τούλεβικ.

Στην Ιρλανδία η Γκάλγουεϊ δεν δείχνει… διατεθειμένη για κάτι… καλύτερο και παραμένει στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα με δύο μόλις νίκες σε 21 αγωνιστικές. Σήμερα φιλοξενεί την… φιλενάδα της την Λίμερικ με την οποία διατηρεί καλές σχέσεις. Η Λίμερικ έχει σαφώς καλύτερες επιδόσεις και παλεύει για έξοδο στην Ευρώπη. Στα αξιοσημείωτα το γεγονός, ότι οι εκτός έδρας επιτυχίες της, είναι περισσότερες των εντός (τέσσερις νίκες έναντι τριών).

Στην Β Βραζιλίας η Γκοϊας (φωτο) που ξεκίνησε ούσα ενισχυμένη, ως ένα από τα φαβορί για την άνοδο, μετά από το πέρας των πρώτων 11 αγωνιστικών, έχει απομακρυνθεί πολύ από τις τέσσερις πρώτες προβιβάσιμες θέσεις. Τα περιθώρια ήδη αρχίζουν να εξαντλούνται και μαζί με αυτά και η… υπομονή των οπαδών της. Απόψε υποδέχεται την υποδεέστερη Λουβερντένσε που βρίσκεται στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Αν δεν κερδίσει ούτε τώρα, θα υπάρξουν εξελίξεις…

Όσο για τον αγώνα της Παρανά με την Αμέρικα Μινέιρο, εδώ έχουμε να κάνουμε με ένα ιδιαίτερα αμφίρροπο ντέρμπι, από το οποίο πιστεύω πως δύσκολα θα βγει νικητής. Σας θυμίζω ότι οι δύο αντίπαλοι μετρούν από 8 under σε 11 παιχνίδια, διατηρούν τις καλύτερες άμυνες στο πρωτάθλημα, καθώς έχουν δεχθεί μόλις από επτά γκολ. Η Παρανά μετρά πέντε στα πέντε under στην έδρα της με συντελεστή τερμάτων 4-1. Η δε Αμέρικα έχει δεχθεί μόνο τρία γκολ σε πέντε παιχνίδια μακριά από το γήπεδό της.

Όσο για τη μεταξύ τους παράδοση; Τα τελευταία χρόνια έχουν φέρει εννέα under σε δέκα αναμετρήσεις ανεξαρτήτως έδρας. Το under 2.5 είναι εύλογο, το Χ του ημιχρόνου επίσης, αλλά προσωπικά είμαι διατεθειμένος να ρισκάρω και στο Χ τελικό καθώς πιστεύω ότι με τον ένα βαθμό θα μείνουν ικανοποιημένες και οι δύο ομάδες.

Καλή τύχη…

STOIXIMAN.GR

Σήμερα στις 16.30 η Μαρία Σάκκαρη δίνει τον δικό της αγώνα στο Wimbledon απέναντι στην Κόντα. Μπορεί η Ελληνίδα αθλήτρια να μην είναι το φαβορί, αλλά όπως σε όλα τα σπορ έτσι και στο τένις, τα πάντα γίνονται… Τον αγώνα προσφέρει ο STOIXIMAN.GR σε μηδενική γκανιότα (1.16 – 7.10)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ