ΦΟΥΛ… ΣΕΖΟΝ!

Καλημέρα. Επειδή σήμερα διεξάγονται πολλά παιχνίδια θα περάσουμε χωρίς… περιττές εισαγωγές να δούμε μερικά από τα σημεία που έχουμε επιλέξει.

Στην Πρέμιερ η Γουλβς έχει περισσότερο το μυαλό της στον επικείμενο ημιτελικό του κυπέλλου με τη Γουότφορντ και όχι στο πρωτάθλημα και στο αποψινό παιχνίδι με τη Μάντσεστερ. Για τη Γιουνάιτεντ που διεκδικεί έξοδο στο Champions League έχοντας τεράστιο ανταγωνισμό, ακολουθούν μερικά δύσκολα ματς, όπως είναι το τοπικό ντέρμπι με τη Σίτι, ο αγώνας με τη Τσέλσι, καθώς και το εκτός έδρας παιχνίδι με την ανεβασμένη Εβερτον, θα πρέπει να συνεχίσει να συλλέγει πολύτιμους βαθμούς κόντρα σε υποδεέστερους αντιπάλους, όπως επί παραδείγματι, αποτελεί η Γουλβς…

Η Γιουνάιτεντ έχει και έναν επιπρόσθετο λόγο να κυνηγήσει με πάθος τη νίκη, προκειμένου να πάρει τη ρεβάνς για τον πρόσφατο αποκλεισμό της στο κύπελλο. Γνωρίζω βέβαια ότι ειδικά φέτος η Γουλβς έχει αποτελέσει πολύ… σκληρό καρύδι για όλες σχεδόν τις μεγάλες ομάδες της Πρέμιερ, αλλά εδώ που έφτασαν τα πράγματα, οι παίκτες της ιστορικής Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ οφείλουν να δώσουν το 100% των δυνατοτήτων τους για να πάρουν το επιθυμητή αποτέλεσμα που θα τους διατηρήσει σε τροχιά Τσάμπιονς Λιγκ. (στο 2.03 προσφέρει το διπλό ο [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”])

Στη Λιγκ 2 η Τρανμίρ είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα, καθώς το περασμένο Σάββατο συμπλήρωσε οκτώ νίκες και μία ισοπαλία, με συντελεστή τερμάτων 16-2! Πλέον η συμμετοχή της στα play off έχει σχεδόν οριστικοποιηθεί, ενώ αρχίζει να… κρυφοκοιτάζει και την απευθείας άνοδο. Αν αυτό το έλεγε κάποιος πριν από δύο μήνες, θα τον περνούσαν για τρελό! Με τη φόρα που έχει πάρει όμως, όλα είναι πιθανά. Αύριο παίζει εκτός έδρας με την βαθμολογικά αδιάφορη Ολνταμ, η οποία μόλις την προηγούμενη αγωνιστική επέστρεψε στις νίκες, μετά από έξι παιχνίδια. Διατηρεί μία από τις μετριότερες έδρες της κατηγορίας και θεωρώ ότι οι αποδόσεις αδικούν την εξαιρετική το τελευταίο διάστημα Τρανμίρ… (2.65 το βρίσκουμε στην [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”])

Στη Νάσιοναλ Λιγκ πιστεύω ότι τόσο η Λέιτον Όριεντ όσο και η Φίλντε μπορούν απόψε να επικρατήσουν των υποδεέστερων αντιπάλων τους. Φέτος επικρατεί πολύ μεγάλος ανταγωνισμός για την πρωτιά στη Νάσιοναλ Λιγκ, καθώς η Λέιτον Οριεντ, η Σάλφορντ και η Σόλιχουλ απέχουν μόλις έναν βαθμό η μία από την άλλη. Η Λέιτον βέβαια διατηρεί το αβαντάζ των δύο λιγότερων παιχνιδιών, αλλά για να… παραμείνει αβαντάζ, θα πρέπει σε αυτά τα ματς να πάρει βαθμούς… Ένα από αυτά λοιπόν διεξάγεται σήμερα, όπου θα κλιθεί να αντιμετωπίσει την ντεφορμέ και αδιάφορη Μπρόμλεϊ. Η Λέιτον Όριεντ ομάδα, διατηρεί μία από τις καλύτερες εκτός έδρας επιδόσεις σε όλη την Ευρώπη, αφού έχει υποστεί μόλις τρεις ήττες σε 20 παιχνίδια! Διαθέτει την καλύτερη άμυνα στη Νάσιοναλ Λιγκ και πιστεύω ότι εύκολα ή δύσκολα θα επιβληθεί της Μπρόμλεϊ, που έχει μία από τις χειρότερες άμυνες στο νησί… (στο δυάρι το προσφέρει η [eafl id=”9029″ name=”InterWetten” text=”INTERWETTEN.GR”])

Η δε Φίλντε είναι η κάτοχος της καλύτερης έδρας στην κατηγορία (13-3-3). Απόψε φιλοξενεί την σχεδόν αδιάφορη Ντάγκεναμ που έρχεται από τρεις σερί ήττες. Οι γηπεδούχοι διεκδικούν την είσοδό τους στα play off ανόδου και δεν έχουν… δικαίωμα να σκοντάψουν.

Στην Ιταλία εως και πριν από δύο εβδομάδες η Μίλαν το είχε στο… τσεπάκι της το Champions League καθώς απείχε 7 και 9 βαθμούς από την Αταλάντα και τη Λάτσιο που την ακολουθούν. Σε αυτό το διάστημα όμως έχασε από Ίντερ και Σαμπντόρια και πλέον η διαφορά μειώθηκε στους τρεις. Ακολουθεί το ερχόμενο Σάββατο το πολύ δύσκολο εκτός έδρας ματς με την πρωταθλήτρια Γιουβέντους. Όπως καταλαβαίνετε λοιπόν, αν απόψε δεν κερδίσει την Ουντινέζε το πιθανότερο είναι ότι το Σάββατο το βράδυ θα έχει βγει εκτός τετράδας διότι τόσο η Λάτσιο όσο και η Αταλάντα έχουν εύκολο πρόγραμμα.

Στη Β Ιταλίας το μόνο που ψάχνω αυτή την περίοδο είναι για… βολικά Χ. Θεωρώ ότι εντόπισα λοιπόν ένα στην αναμέτρηση της Βενέτσια με την Τσιταντέλα. Οι δύο ομάδες χρειάζονται πόντους για παραμονή και play off αντίστοιχα και γενικότερα φέρνουν πολλές ισοπαλίες καθώς μετρούν ήδη από 11. Εδώ αξίζει να σημειώσουμε ότι  τα μισά φετινά εκτός έδρας ματς της Τσιταντέλα (7 στα 14) έληξαν στο Χ. Έχει μάλιστα τα περισσότερα εκτός έδρας under καθώς συμπλήρωσε 13 στα 14! Αποτελεί… αξιοθαύμαστο γεγονός, ότι πρόκειται για την ομάδα που έχει δεχθεί τα λιγότερα (11) γκολ αλλά ταυτόχρονα που έχει πετύχει τα λιγότερα εκτός έδρας τέρματα (6). Τέλος να συμπληρώσουμε ότι η Βενέτσια και η Τσιταντέλα έρχονται από τρία και δύο σερί 1-1 στο πρωτάθλημα αντίστοιχα.

Πιθανή ισοπαλία εντόπισα και στην Ισπανία στον αγώνα της Εσπανιόλ με την Χετάφε καθώς και εδώ ο ένας βαθμός μπορεί να βολέψει στην προσπάθεια που καταβάλουν οι δύο ομάδες για παραμονή και έξοδο στο Champions League αντίστοιχα. Εδώ αξίζει να σημειώσουμε ότι η Χετάφε είναι η ομάδα που έχει σημειώσει τις περισσότερες εκτός έδρας ισοπαλίες στην κατηγορία, καθώς τα εννέα από τα 15 παιχνίδια της, έληξαν χωρίς νικητή!

Από την Ατλέτικο Μαδρίτης δεν περιμένω τίποτα λιγότερο από τις συνηθισμένες και προσφιλείς (επαγγελματικές) εντός έδρας νίκες της. Ξέρετε εσείς… 1-0 ή 2-0. Τα κλασικά…

Στο Βέλγιο η Γκενκ ξεκίνησε τα Play off ρίχνοντας τρία γκολ στην Άντερλεχτ! Παραμένει το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου και θα της δώσω προβάδισμα απέναντι στην ντεφορμέ Αντβερπ που μέσα στο γήπεδό της έχει μόλις έξι νίκες σε 15 παιχνίδια. Η Γκενκ αντιθέτως, είναι πραγματικά εξαιρετική μακριά από την έδρα της, καθώς μετρά 9 νίκες και μία μόνο ήττα με συντελεστή τερμάτων 37-19. Μιλάμε δηλαδή για μια από τις παραγωγικότερες επιθέσεις σε ολόκληρο τον πλανήτη! Σημειώστε ότι στον πρώτο γύρο είχε κερδίσει εκεί μέσα με σκορ 2-4, ενώ και πέρσι είχε περάσει νικηφόρα με 3-5! (δυάρι προσφέρει το διπλό το ανανεωμένο [eafl id=”18306″ name=”Opap” text=”Pamestoixima.gr”])

Στο Μουσκρόν – Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ δεν μπορώ να αποκλείσω την έκπληξη διότι οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση. Η Μουσκρόν ξεκίνησε την πορεία της στα play off δεχόμενη 3 γκολ από την Κορτράικ και δεν είναι ομάδα που … δικαιούται να συνοδεύεται από αποδόσεις της τάξεως του 1.50…

Στην Πολωνία η πρωτοπόρος Λέχια Γκντάνσκ που έχει υποστεί μόλις τρεις ήττες σε 27 αγωνιστικές, θεωρώ ότι έχει το προβάδισμα απέναντι στην ντεφορμέ Άρκα η οποία μέσα στο 2019 μετρά μόνο ήττες και μια ισοπαλία (0-0) με την μέτρια Ζαγκλέμπιε. (2.25 το διπλό στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”])

Αυτές φίλες και φίλοι είναι οι εως τώρα προτάσεις μου από τα σημερινά παιχνίδια. Σίγουρα θα ακολουθήσουν και άλλες κατά τη διάρκεια της διεξαγωγής των αναμετρήσεων μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”] όπου τις τελευταίες τρεις μέρες πάει… «τρένο».

Καλή τύχη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ