ΦΟΡΜΑΡΙΣΜΕΝΟΙ ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΜΑΣ!

Καλημέρα. Με τους Εσθονούς είχαμε παίξει και στα προκριματικά για το Μουντιάλ της Ρωσίας. Στο Φάληρο μπορεί να είχαμε σκοντάψει αφού φέραμε 0-0, αλλά στο Ταλίν όπου παίζουμε και σήμερα, είχαμε κερδίσει 2-0. Η Εσθονία είναι μια πολύ μέτρια ομάδα από την οποία ξεχωρίζουν ελάχιστοι παίκτες. Κανένας από αυτούς δεν αγωνίζεται σε κάποιον μεγάλο ευρωπαϊκό σύλλογο. Οι δικοί μας οι διεθνείς αντιθέτως, παίζουν σε ορισμένους κορυφαίους συλλόγους και εννοείται ότι έχουν σαφώς πλουσιότερες παραστάσεις. Το καλό για την εθνική μας ομάδα είναι ότι οι περισσότεροι από τους παίκτες μας είναι φορμαρισμένοι. Αναφέρω ενδεικτικά τους Χριστοδουλόπουλο, Φορτούνη, Μάνταλο, Μανωλά, Δώνη και Μήτρογλου. Δεν νομίζω λοιπόν ότι έχουμε να φοβηθούμε κάτι από τους Εσθονούς που δημιουργούν ελάχιστες ευκαιρίες κόντρα σε οποιονδήποτε αντίπαλο.

Το παιχνίδι της βραδιάς όμως διεξάγεται στο Γουέμπλεϊ όπου η Αγγλία υποδέχεται την Ισπανία. Οι απουσίες είναι πολλές και σημαντικές και για τις δύο ομάδες. Καταρχάς έχουν ήδη αποσυρθεί με δική τους απόφαση από την εθνική, ο Βάρντι και ο Κέιχιλ από την Αγγλία και ο Ινιέστα με τον Πικέ από την Ισπανία. Από εκεί και πέρα για διάφορους λόγους θα απουσιάσουν παίκτες όπως είναι ο Στέρλινγκ, ο Άλμπα, ο Ντιέγκο Κόστα και άλλοι. Αν ζητάτε τη γνώμη μου, πιστεύω ότι η έλευση του Λουίς Ενρίκε θα βοηθήσει τους Ισπανούς. Σίγουρα όμως ένα καλό αποτέλεσμα μέσα στο Γουέμπλεϊ είναι και η ισοπαλία. Για άσσο το βλέπω δύσκολο διότι τα πιτσιρίκια του Σάουθγκεϊτ δεν μπορούν να κοντράρουν εύκολα τόσο μεγάλες ομάδες. Ουσιαστικά λοιπόν έχουμε να κάνουμε με ένα πιθανό λάθος των στοιχηματικών εταιριών εδώ. (ο αγώνας προσφέρεται σε μηδενική γκανιότα* από τον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”])

Από το σημερινό πρόγραμμα επιλέξαμε να ασχοληθούμε κυρίως με κάποια αγγλικά παιχνίδια των μικρότερων κατηγοριών.

Στη Λιγκ 1 η Πόρτσμουθ και η Τσάρλτον που φέτος φιλοδοξούν σε άνοδο, παίζουν στις έδρες τους με υποδεέστερους αντιπάλους. Η πρωτοπόρος Πόρτσμουθ που έχει πέντε νίκες και μια ισοπαλία υποδέχεται την Σριούσμπερι που παραμένει χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα.

Η Τσάρλτον φιλοξενεί στο Λονδίνο τη μέτρια Γουίκομπ. Εδώ πάντως εκτός από τον πιθανό άσσο θα μπορούσαμε να δούμε και είτε το Χ του ημιχρόνου, είτε τα περισσότερα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο.  Η εστία της Τσάρλτον βλέπετε, δεν έχει ακόμα παραβιαστεί στα πρώτα 45 λεπτά των αγώνων της. Έως τώρα η ομάδα έχει βάλει έξι γκολ και έχει δεχθεί άλλα τόσα. Ο συντελεστής τερμάτων της στο πρώτο ημίχρονο όμως, είναι στο 2-0!  Η δε Γουίκομ στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές του πρωταθλήματος δεν είχε σημειώσει ούτε ένα γκολ σε πρώτο ημίχρονο…

Τις ίδιες επιλογές (Χ ημίχρονο και περισσότερα γκολ δευτέρου ημιχρόνου) έχω και για τις αναμετρήσεις Μπλάκπουλ – Μπράντφορντ και Ντονκάστερ – Λούτον.

Η Μπλάκπουλ μετά από έξι αγωνιστικές δεν έχει καταφέρει ακόμα να βάλει γκολ κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου. Και ενώ επιθετικά λοιπόν αντιμετωπίζει εμφανές πρόβλημα, αμυντικά τα πηγαίνει μια χαρά. Σε αυτά τα έξι ματς στα πρώτα 45 λεπτά, δέχθηκε τέρμα μόνο από την πρωτοπόρο Πόρτσμουθ. Σήμερα θα βρεθεί αντιμέτωπη με την Μπράντφορντ που όπως η Μπλάκπουλ έτσι και αυτή, είναι μια ομάδα… χαμηλών τόνων. Μέχρι στιγμής ούτε έχει βάλει αλλά ούτε έχει δεχθεί πάνω από δύο γκολ στα παιχνίδια που έχει δώσει για το πρωτάθλημα από την αρχή της σεζόν.

Η Ντόνκαστερ έως και το περασμένο Σάββατο είχε πέντε σερί 0-0 στο ημίχρονο! Την προηγούμενη αγωνιστική που έφερε 1-1 με την Πιτέρμπορο, προηγήθηκε στο 40ο λεπτό και ισοφαρίστηκε στο 58ο. Βλέπουμε λοιπόν ότι ακόμα καταφέρνει να κρατά απαραβίαστη την εστία της πριν από την ανάπαυλα, ενώ στο ενεργητικό της έχει μόνο ένα τέρμα. Σήμερα υποδέχεται τη Λούτον που και αυτή μέχρι στιγμής μόνο σε ένα ματς (κόντρα στη Σάουθεντ) σκόραρε στα πρώτα 45 λεπτά.

Στη Λιγκ 2 η Λίνκολν που παραμένει στην κορυφή με πέντε νίκες και μία ισοπαλία διατηρώντας την παραγωγικότερη επίθεση, υποδέχεται τη μέτρια Κρόουλι και πιστεύω ότι εύκολα ή δύσκολα θα επικρατήσει, καθώς πρόκειται για μια ανώτερη ομάδα.

Μέσα στα φαβορί για την άνοδο συγκαταλέγεται και η ενισχυμένη Σουίντον. Σήμερα παίζει εκτός έδρας με την κακή έως τώρα Μόρκαμ που μετρά 5 ήττες σε 6 αγωνιστικές. Φαίνεται ότι οι μπουκ κάτι ήξεραν πριν από την έναρξη της σεζόν που έδιναν τη Μόρκαμ ως ένα από τα φαβορί για τον υποβιβασμό…

Η Μπέρι θεωρώ ότι αδικεί τον εαυτό της με τη θέση που κατέχει στον βαθμολογικό πίνακα. Το πρόβλημα έγκειται στα εκτός έδρας παιχνίδια της όπου μετρά τρεις ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια με συντελεστή τερμάτων 0-8! Μέσα στο γήπεδό της όμως παραμένει αήττητη και σήμερα φιλοξενεί έναν αντίπαλο που έχει χάσει τη φόρμα του και που σκοράρει εξαιρετικά δύσκολα. Πρόκειται για τη Γκρίμσμπι την οποία πιστεύω ότι στο τέλος θα την κερδίσει.

Στη Νάσιοναλ Λιγκ η Μπαρνέτ άφησε γρήγορα πίσω το αρνητικό ξεκίνημα των πέντε πρώτων αγωνιστικών και πλέον μετρά τέσσερις συνεχόμενες νίκες απέναντι σε αρκετά καλούς αντιπάλους. Σήμερα υποδέχεται την Μέιντενχεντ που δεν είναι το ίδιο καλή όταν παίζει μακριά από την έδρα της.

Η άνοδος αποτελεί αυτοσκοπό για τη Ρέξαμ καθώς οι Ουαλοί δεν έχουν συνηθίσει να παίζουν σε τόσο χαμηλή κατηγορία. Μέχρι στιγμής τα πηγαίνουν καλά και μακριά από το γήπεδό τους έχουν τρεις νίκες σε τέσσερα παιχνίδια. Σήμερα παίζουν με την ουραγό Μπρέιντρι που παραμένει η μοναδική χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα…

Στον αγώνα της Σόλιχουλ με τη Χάρτλπουλ, οι στοιχηματικές εταιρίες δίνουν εμφανές προβάδισμα στους γηπεδούχους, αλλά εγώ δεν συμφωνώ με την επιλογή τους διότι η Χάρτλπουλ είναι μια μεγάλη και έμπειρη ομάδα που δεν έχει υποστεί ακόμα ήττα μακριά από την έδρα της. Διατηρεί ένα αήττητο έξι αγωνιστικών και από τη στιγμή που βελτιώθηκε στον αμυντικό τομέα δεν την κερδίζει κανείς…

Η Σάλφορντ παραμένει ένα από τα φαβορί για την άνοδο καθώς φέτος ξόδεψε πολλά λεφτά για να ενισχυθεί και να ανέβει κατηγορία. Έρχεται και αυτή από ένα αήττητο έξι αγωνιστικών και σήμερα υποδέχεται τη ντεφορμέ Μέιντστοουν που συμπλήρωσε τέσσερις σερί ήττες. Επειδή πάντως η απόδοση του άσσου δεν είναι υψηλή, θα μπορούσε να παιχτεί είτε από ημίχρονο, είτε συνδυαστικά με το over.

Στη Β Ισπανίας δεν υπάρχει κάτι ενδιαφέρον και το μόνο που θα μπορούσαμε να κυνηγήσουμε για μία ακόμη φορά είναι τα under και τα Χ (0-0) των ημιχρόνων. Θα σταθώ στις αναμετρήσεις Οσασούνα – Αλμερία και Μάλαγα – Τενερίφη. Οι τέσσερις αυτές ομάδες στα 12 ματς που έχουν δώσει έως τώρα στο πρωτάθλημα, έχουν πετύχει συνολικά μόλις δύο τέρματα κατά τη διάρκεια των πρώτων ημιχρόνων των αγώνων τους.

Στη Β Ολλανδίας το μεγάλο όνομα της κατηγορίας η Τβέντε λογικά θα κερδίσει την Ος. Οι φιλοξενούμενοι έχουν άγνοια… κινδύνου καθώς ο Βελς παίζει επιθετικά σε όλα τα παιχνίδια ανεξαρτήτως αντιπάλου. Αυτός είναι και ο λόγος που θα συνδυάσω τη νίκη της Τβέντε με το over. (1.95 στην [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”])

Στην Κολομβία η Σάντα Φε έχει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να προσθέσει τρεις πολύτιμους βαθμούς στο ενεργητικό της, καθώς παίζει με την ουραγό Ατλέτικο Ουίλα που συμπλήρωσε πέντε σερί ήττες με συντελεστή τερμάτων 3-11. Η Ουίλα δεν έχει κερδίσει σε κανένα από τα 14 τελευταία ματς που έδωσε σε όλες τις διοργανώσεις που συμμετείχε!

Στις ΗΠΑ τέλος, οι παίκτες του Πόρτλαντ οφείλουν να κυνηγήσουν με πάθος τη νίκη διότι κινδυνεύουν να μείνουν εκτός play off. Παίζουν με το βαθμολογικά αδιάφορο Κολοράντο που σχεδόν… εξαφανίζεται όταν απομακρύνεται από την έδρα του (1-3-8). Το Πόρτλαντ από την άλλη μεριά ισχυροποιείται στην έδρα του, καθώς έχει υποστεί μόνο δύο ήττες σε 13 παιχνίδια. Διατηρεί μάλιστα την δεύτερη καλύτερη εντός έδρας άμυνα στη Δύση με ένα γκολ διαφορά από το Λος Άντζελες.

Καλή τύχη και η συνέχεια στο live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”]

*αφορά στην επιλογή ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ πριν την έναρξη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ