ΦΟΡΜΑΡΙΣΜΕΝΗ Η ΖΟΝΤΙΝΟ

Καλημέρα. Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει κάποια λιγοστά παιχνίδια από τη Λευκορωσία και… επιβάλλεται να ασχοληθούμε με αυτά.

Βέβαια ακόμα είναι νωρίς για συμπεράσματα και η αλήθεια είναι ότι τις πρώτες αγωνιστικές έχουμε δει να εμφανίζονται αρκετά «ανάποδα» αποτελέσματα, καθώς οι μεγάλες και γνωστές ομάδες δεν μπορούν να κερδίσουν υποδεέστερους αντιπάλους.

Σήμερα για παράδειγμα προσωπικά δεν «υιοθετώ» τον φαβοριτισμό της Ντιναμό Μινσκ διότι η ομάδα ξεκίνησε με δύο ήττες και η Ζοντίνο (φωτο) με δύο νίκες. Πέρσι στις δύο φορές που συναντήθηκαν επικράτησε η Ζοντίνο με σκορ 4-0 και 0-3. Σκέφτομαι λοιπόν να πάω προς το 2 DNB το οποίο πληρώνει 2.40 στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”].

Η Μπελσίνα με την Γκοροντέγια μετρούν μόνο ήττες και στη μεταξύ τους αναμέτρηση δεν υπάρχει φαβορί. Τείνω πάντως προς τα περισσότερα γκολ του 2ου ημιχρόνου διότι από τα 7 γκολ που δέχθηκαν συνολικά τις δύο πρώτες αγωνιστικές, τα έξι σημειώθηκαν στο δεύτερο 45λεπτο…

Για το πρωτάθλημα της Β Λευκορωσίας τέλος, θα αναμετρηθούν η Μπρεστ Β με τη Ζλάβια Μοζίρ Β. Τις δύο πρώτες αγωνιστικές όλα τους τα παιχνίδια έληξαν στο over και το g-g αποδεικνύοντας ότι στην επίθεση πάνε καλά, καθώς και ότι στην άμυνα δεν… το έχουν. Ελπίζω για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι να αποδώσουν… πανομοιότυπα.

Καλή τύχη και… υπομονή.

Virtual Sports με ελληνικές ομάδες & περιγραφή στο [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”]!

Παιχνίδι κάθε λεπτό, στοίχημα κάθε λεπτό, στα Virtual Sports του Stoiximan.gr που σου… μιλούν στα ελληνικά!

Η δράση στο ποδόσφαιρο, στο μπάσκετ, στο τένις και όχι μόνο δεν σταματά όταν μιλάμε για τα Virtual Sports του [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”]. Και μάλιστα με ελληνικές ομάδες στην μπάλα όπως τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ, με ελληνικό σχολιασμό σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ, συνεχείς προσφορές* & Cash Out*!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ