ΦΟΒΟΥ ΤΟΥΣ… ΔΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣΣΟΥΣ ΦΕΡΟΝΤΑΣ!

Καλημέρα. Το ματς της ημέρας δεν είναι άλλο από το Αργεντινή – Κροατία που διεξάγεται στις 21.00 ώρα Ελλάδας στο Νίζνι. Η ομάδα του Σαμπαόλι γκέλαρε στην πρεμιέρα, καθώς δεν μπόρεσε να διασπάσει στο 2ο ημίχρονο την εξαιρετικά καλοστημένη άμυνα των Ισλανδών. Ο Μέσι δεν έπιασε καλή απόδοση και αυτό είναι κάτι που συμπαρέσυρε και τους συμπαίκτες του…

Ο Μαραντόνα έκανε δηλώσεις, υποστηρίζοντας ότι δεν είναι δυνατόν ο προπονητής της Αργεντινής να μην έχει δουλέψει έστω και ένα σύστημα, ώστε να μπορεί να διασπάσει μια κλειστή άμυνα. Εδώ που τα λέμε δεν έχει και άδικο ο Ντιέγκο, καθώς η αλήθεια είναι ότι ο τεχνικός της ομάδας φάνταζε ανήμπορος να αντιδράσει απέναντι στην άμυνα των Ισλανδών.

Αυτή τη φορά όμως τα πράγματα θα είναι διαφορετικά, καθώς ο Ντάλιτς δεν πρόκειται να παρκάρει το πούλμαν μπροστά στην εστία του Σούμπασιτς και ούτε να βάλει τον… πουλμαντζή ως δεύτερο τερματοφύλακα. Το στυλ δηλαδή των Κροατών δεν έχει καμία σχέση με αυτό τον Ισλανδών. Πρόκειται για μια επιθετική ομάδα που δεν κλείνεται και δεν… κωλώνει απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο. Αναμένω λοιπόν να διεξαχθεί ένα αρκετά ενδιαφέρον παιχνίδι με ωραίες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες. Το προβάδισμα σίγουρα το έχουν οι Αργεντίνοι, αλλά προσωπικά θα προτιμήσω να ρισκάρω στα περισσότερα γκολ του δευτέρου ημιχρόνου που ενδέχεται να παρουσιαστούν και λίγο πιο κουρασμένοι οι αμυντικοί της Κροατίας. Επίσης, επειδή ο Μέσι θα το έχει πάρει… πατριωτικά μετά την αστοχία του στο πέναλτι στο πρώτο ματς, θεωρώ ότι θα κάνει ένα καλό παιχνίδι που θα συνοδευτεί και από την επίτευξη ενός τέρματος. (4.00 στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”])

Στις 18.00 ώρα Ελλάδας η Γαλλία παίζει με το Περού. Οι Περουβιανοί στάθηκαν άτυχοι στην πρεμιέρα με τη Δανία, καθώς έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο και έχασαν και πέναλτι. Θα συμφωνήσω με τον Γκαρέκα που δήλωσε ότι δεν άξιζαν την ήττα και δεν πιστεύω ότι οι Γάλλοι θα έχουν εύκολο έργο απόψε. Η «τρικολόρε» απογοήτευσε στο ματς με την Αυστραλία και ήδη ο Ντεσάμπ άκουσε διάφορα σχόλια και… σχολιανά από τους συμπατριώτες του. Το 1.40 του άσσου δεν με καλύπτει για να ποντάρω και κάτι μου λέει ότι το πρώτο ημίχρονο θα λήξει χωρίς ιδιαίτερες συγκινήσεις. Σίγουρα ο Ντεσαμπ θα προβεί σε κάποιες αλλαγές αλλά για μια ακόμη φορά η αιχμή του δόρατος που μπορεί να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα δεν είναι άλλος από τον Αντουάν Γκριζμάν. (4.75 στην [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”])

Αν κυνηγάτε τις εκπλήξεις θεωρώ ότι το Δανία – Αυστραλία προσφέρεται καθώς το 1.70 δεν ανταποκρίνεται στην αγωνιστικότητα των δύο ομάδων. Όπως λέγαμε και νωρίτερα, οι Δανοί (φωτο)  στάθηκαν τυχεροί στο ματς με το Περού και ίσως αυτή τη φορά η τύχη να μην σταθεί στο μέρος της. Η Αυστραλία έδειξε πολύ καλά στοιχεία κόντρα στη Γαλλία, καθώς πρόκειται για μια ομάδα που παίζει πολύ συνετά και οργανωμένα. Θα αποφύγω λοιπόν τον άσσο του 1.70 και προτίθεμαι να ρισκάρω στο Χ2. Για μια ακόμη φορά όμως σε αυτό το παγκόσμιο κύπελλο, πιστεύω ότι στο πρώτο ημίχρονο δεν θα στηθεί ιδιαίτερη πίεση στους τερματοφύλακες των δύο ομάδων. Θεωρώ λοιπόν ότι και εδώ το προτιμότερο είναι ή το Χ του ημιχρόνου, ή τα περισσότερα γκολ του 2ου 45λεπτου αν και εφόσον δεν επιθυμείτε να κοντράρετε το φαβορί.

Καλή τύχη και την συνέχεια θα την πούμε στο LIVE μέσα από το bookenemylive.

[eafl id=”13149″ name=”tipbet” text=”TIPBET.GR”]

Η [eafl id=”13149″ name=”tipbet” text=”TIPBET.GR”] εισχώρησε δυναμικά στον χώρο του στοιχήματος, καθώς προσφέρει καθημερινά πληθώρα στοιχηματικών επιλογών με τα μεγαλύτερα BONUS που κυκλοφορούν!!! Οι προσφορές συνεχίζονται καθημερινά τόσο στα ματς του Μουντιάλ όσο και στα υπόλοιπα παιχνίδια που διεξάγονται σε ολόκληρο τον πλανήτη!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ