ΦΛΕΡΤΑΡΟΥΝ ΜΕ ΤΟ… Χ!

Καλημέρα. Πάμε να ρίξουμε μια ματιά στο σημερινό πρόγραμμα; Πάμε…

Ξεκινώντας από τα δικά μας, ο ΠΑΣ συνεχίζει απτόητος την πορεία προς την επάνοδό του στη Σούπερ Λίγκα, καθώς ειδικά αυτήν την περίοδο φαντάζει ασυγκράτητος και ασταμάτητος. Απόψε φιλοξενείται από τη μετριότατη Δόξα στη Δράμα και η έκβαση της αναμέτρησης θα εξαρτηθεί από τα… κέφια των επιθετικών της ηπειρώτικης ομάδας.

Στην Αργεντινή η διεκδικήτρια του τίτλου Μπόκα, φιλοξενείται από την ντεφορμέ Κολόν η οποία έρχεται από έξι ήττες και δύο ισοπαλίες! Σημειώστε ότι η Μπόκα έχει δεχτεί μόλις οκτώ γκολ σε 21 αγωνιστικές, τη στιγμή που η Κολόν έφαγε τέσσερα την προηγούμενη εβδομάδα από τη Νιούελς! Μάλλον… οδεύω προς συνδυασμό διπλού με N-G  εδώ…

Η Ρασίνγκ με τη Νιούελς (φωτό) «φλερτάρουν» με το Χ. Θυμίζω ότι η Ρασίνγκ μετρά 11 ισοπαλίες σε 21 αγωνιστικές, καθώς και ότι η Νιούελς συμπλήρωσε πέντε Χ σε δέκα παιχνίδια μακριά από την έδρα της. Από τη στιγμή που έχουν αυτή τη ροπή και τάση, ας μη τους τη… διακόψουμε.

Πιθανό Χ βλέπω και στη Β Ισπανίας, στην αναμέτρηση της Λας Πάλμας με τη Μάλαγα. Οι δύο ομάδες έχουν από 37 βαθμούς και είναι… «φαν» των ισοπαλιών. Πιο συγκεκριμένα οι γηπεδούχοι έχουν 13 και οι φιλοξενούμενοι δέκα. Τα έξι από τα εννέα τελευταία παιχνίδια της Λας Πάλμας στο πρωτάθλημα έληξαν χωρίς νικητή, ενώ και η Μάλαγα έρχεται από πέντε Χ, σε δέκα παιχνίδια. Στον 1ο γύρο αναδείχτηκαν ισόπαλες και… εύχομαι μία από τα ίδια.

Στην Κροατία πέφτει ο άσσος της Σλάβεν Μπέλουπο, όπως θα δείτε και στη στήλη των αποδόσεων σε πτώση. Λογική εξέλιξη, αν αναλογιστεί κανείς, ότι η Βαζαρντίν είναι ουραγός, με τρεις μόλις νίκες, σε 23 αγωνιστικές… (1.80 στην [eafl id=”9029″ name=”InterWetten” text=”INTERWETTEN.GR”])

Στη Δανία, η φόρμα της Άαρχους έχει χτυπήσει… «ταβάνι». Η ομάδα έρχεται από έξι νίκες και μία ισοπαλία, ενώ πριν από δύο αγωνιστικές, κέρδισε με σκορ 1-3 μέσα στο σπίτι της, την πρωτοπόρο Μίντιλαντ! Θα μπορέσει η Χόμπρο να της ανακόψει την ανοδική της πορεία; Δύσκολο. Οι φιλοξενούμενοι έχουν μόλις δύο νίκες σε 22 αγωνιστικές και η τελευταία από αυτές, σημειώθηκε το Σεπτέμβριο του 2019! Μάλλον θα συνδυάσω τον άσσο με το over λοιπόν… (2.27 στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”])

Στη Β κατηγορία, δεν πρόκειται να… σπεύσω να ποντάρω στο 1.50 της Βίμποργκ, διότι η ομάδα είναι πεσμένη τελευταία. Επίσης, δεν ξέρω πως τα καταφέρνει η κατά τα άλλα υποδεέστερη Χβιντόβρε, αλλά όσες φορές έχει επισκεφτεί την έδρα της Βίμποργκ τα τελευταία χρόνια, δε χάνει ποτέ. Προσοχή λοιπόν…

Στη Β Γαλλίας, η φόρμα «δείχνει» φιλοξενούμενους στο Λε Μαν – Γκινγκάμπ, αφού οι μεν γηπεδούχοι έρχονται από πέντε ήττες και δύο ισοπαλίες και οι δε φιλοξενούμενοι από ένα αήττητο πέντε αγωνιστικών. Η Γκινγκάμπ είναι καλύτερη και διεκδικεί άνοδο. Επειδή όμως έχει μείνει λίγο πίσω, οφείλει να ψάχνει πολύτιμους βαθμούς σε τέτοιου είδους παιχνίδια… (2.15 το διπλό στη [eafl id=”21638″ name=”NOVIBET.GR” text=”NOVIBET.GR”])

Η ουραγός Ορλεάν τέλος, μετρά μόνο τέσσερις νίκες σε 24 αγωνιστικές! Απόψε φιλοξενεί τη φορμαρισμένη Τρουά, η οποία έχει ήδη επτά διπλά στο ενεργητικό της! Οι 19 βαθμοί, έναντι των 47, αποδεικνύουν τη διαφορά δυναμικότητας των δύο αντιπάλων, η οποία – θέλω να πιστεύω – ότι θα φανεί και στον αγωνιστικό χώρο… (2.38 το διπλό στο [eafl id=”18306″ name=”Opap” text=”Pamestoixima.gr”])

Καλή τύχη και τα υπόλοιπα θα τα πούμε μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”]

[eafl id=”9029″ name=”InterWetten” text=”INTERWETTEN.GR”]: Η κορυφή σε Smartphone και Tablet! 21+

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ