ΦΙΝΑΛΕ ΧΩΡΙΣ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ…

Καλημέρα. Απόψε διεξάγεται η τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League, αλλά το βαθμολογικό – άρα και στοιχηματικό – ενδιαφέρον είναι περιορισμένο και θα καταλάβετε τι εννοώ παρακάτω που αναλύουμε έναν προς έναν τους ομίλους.

Α ΟΜΙΛΟΣ

Στην αναμέτρηση ανάμεσα στην Γιούνγκ Μπόις και την Κλουζ θα κριθεί η δεύτερη θέση που οδηγεί στην επόμενη φάση. Οι Ελβετοί προκρίνονται και με Χ, ενώ οι Ρουμάνοι χρειάζονται μόνο νίκη. Έχοντας παρακολουθήσει και τις δύο ομάδες φέτος, θεωρώ ότι η Γιούνγκ Μπόις υπερέχει και την ίδια γνώμη με μένα έχει και η πλειονότητα των παικτών αν κρίνω από τις αποδόσεις σε πτώση. Παρόλα αυτά όμως δεν θα ποντάρω για δύο λόγους. Α) η απόδοση του άσσου στο 1.50 δεν είναι απλά μικρή, αλλά… ανεπίτρεπτη. Β) όπως προαναφέραμε οι Ελβετοί προκρίνονται και με Χ, οπότε αυτοί που καίγονται για τη νίκη δεν είναι εκείνοι αλλά οι Ρουμάνοι…

Β ΟΜΙΛΟΣ

Στην αναμέτρηση Ραπίντ Βιέννης – Μόλντε θα κριθεί η δεύτερη θέση που οδηγεί στην επόμενη φάση. Οι Βιεννέζοι χρειάζονται μόνο νίκη, ενώ οι φιλοξενούμενοι βολεύονται και με την ισοπαλία. Η Ραπίντ είναι καλή επιθετικά, στην άμυνα όμως έχει προβλήματα. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι έχει δεχθεί γκολ και στα πέντε ματς που έχει δώσει έως τώρα. Για μένα λοιπόν προτιμότερο στοίχημα είναι το g-g και το over στην μεταξύ τους αναμέτρηση.

Γ ΟΜΙΛΟΣ

Εδώ τα πάντα έχουν κριθεί, οπότε δεν χρειάζεται να μπλέξουμε. Αν έπαιζα κάτι θα ήταν το over και το g-g στην αναμέτρηση της Λεβερκούζεν με τη Σλάβια Πράγας διότι οι Γερμανοί δέχονται και πετυχαίνουν το γκολ με απίστευτη ευκολία.

Δ ΟΜΙΛΟΣ

Και εδώ τα πάντα έχουν κριθεί και δεν ξέρω αν και κατά πόσο η Ρέιντζερς με τη Μπενφίκα ενδιαφέρονται για την πρωτιά προκειμένου να ποντάρω στο διπλά τους με Λεχ Πόζναν και Σταντάρ Λιέγης αντίστοιχα. Επειδή όμως έχω την αίσθηση ότι πιο πολύ πλέον θα ασχοληθούν με το πρωτάθλημα, δεν αξίζει για να ποντάρουμε.

Ε ΟΜΙΛΟΣ

Δυστυχώς ο ΠΑΟΚ αποκλείστηκε μετά από την αναπάντεχη ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής από την Ομόνοια η οποία δεν του χαρίστηκε. Έτσι λοιπόν και τα δύο αποψινά ματς είναι αδιάφορα, οπότε πάμε παρακάτω.

ΣΤ ΟΜΙΛΟΣ

Η Νάπολι προπορεύεται με 10 πόντους και ακολουθούν οι Σοσιεδάδ και Άλκμααρ με 8. Η Άλκμααρ παίζει εκτός έδρας με την ουραγό Ριέκα και λογικά θα επικρατήσει και θα προκριθεί. Αυτό σημαίνει ότι η δεύτερη θέση θα κριθεί από την έκβαση του αγώνα της Νάπολι με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ. Στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι η Νάπολι είχε επικρατήσει με σκορ 0-1 και πιστεύω ότι σήμερα θα διπλασιάσει τις νίκες της απέναντι σε μια καλή μεν, υποδεέστερη δε ομάδα. Από αυτόν τον όμιλο λοιπόν θα κρατήσουμε δύο σημεία. Τον άσσο της Νάπολι (1.96 είναι η μεγαλύτερη τιμή που κυκλοφορεί στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”]) και το διπλό της Άλκμααρ.

Ζ ΟΜΙΛΟΣ

Η ΑΕΚ με τέσσερις ήττες σε πέντε αγωνιστικές δεν τα κατάφερε και έτσι αποκλείστηκε σχετικά εύκολα από το Europa League. Η Λέστερ και η Μπράγκα πήραν τη πρόκριση και πιστεύω ότι σήμερα θα επικρατήσουν της ΑΕΚ και της Ζόρια αντίστοιχα. Οι αποδόσεις βέβαια όπως αναμενόταν είναι χαμηλές, οπότε αξίζουν μόνο αν συνδυαστούν με το over.

Η ΟΜΙΛΟΣ

Και εδώ γνωρίζουμε ήδη τις ομάδες που έχουν προκριθεί στην επόμενη φάση που είναι η Λιλ με τη Μίλαν. Πλέον αυτές στρέφουν την προσοχή τους στο πρωτάθλημα και εμείς στον επόμενο όμιλο που ακολουθεί…

Θ ΟΜΙΛΟΣ

Στην αναμέτρηση της Μακάμπι με τη Σίβασπορ θα κριθεί η δεύτερη θέση. Η Μακάμπι βολεύεται και με το Χ, ενώ η Σίβασπορ θα χρειαστεί νίκη. Έξω υποχωρεί η απόδοση του άσσου και είμαι και εγώ της γνώμης ότι οι εμπειρότεροι γηπεδούχοι εύκολα ή δύσκολα θα επικρατήσουν και θα προκριθούν. (2.10 στην [eafl id=”9029″ name=”InterWetten” text=”INTERWETTEN.GR”]) Πιστεύω μάλιστα ότι θα επιδιώξουν ένα γρήγορο γκολ προκειμένου να αποβάλλουν το άγχος…

Ο αγώνας της Βιγιαρεάλ με την Καραμπάγκ έχει αναβληθεί καθώς η ομάδα από το Αζερμπαϊτζάν χτυπήθηκε από κορωνοϊό και δεν συγκεντρώνει ικανό αριθμό παικτών για να διεξαχθεί.

Ι ΟΜΙΛΟΣ

Η Τότεναμ υποδέχεται την Άντβερπ σε ένα ματς όπου θα κριθεί η πρωτιά στον όμιλο. Επειδή ο Μουρίνιο είναι γνωστός… εγωιστής θα πάει για τη νίκη και έτσι θα ποντάρω στον άσσο συνδυαστικά με το over.

Το άλλο ματς του ομίλου είναι βαθμολογικά αδιάφορο.

ΙΑ ΟΜΙΛΟΣ

Στον αγώνα της Βόλφσμπεργκερ με τη Φέγενορντ κρίνεται η δεύτερη θέση του ομίλου. Οι Αυστριακοί χρειάζονται μόλις ένα πόντο και οι Ολλανδοί αποκλειστικά τη νίκη. Για μένα είναι ένα από τα πιο δύσκολα ματς του σημερινό προγράμματος και το μόνο που μπορώ να επιλέξω είναι τα περισσότερα γκολ του 2ου ημιχρόνου όταν δηλαδή μια από τις δύο ομάδες θα τα παίξει όλα για όλα… (2.02 στο [eafl id=”18306″ name=”PAME STOIXIMA” text=”Pamestoixima.gr”])

Το άλλο ματς ανάμεσα στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ και την ΤΣΣΚΑ Μόσχας είναι βαθμολογικά αδιάφορο, αλλά ομολογώ ότι με εξέπληξε η σημαντική πτώση του άσσου της ομάδας από την Κροατία.

ΙΒ  ΟΜΙΛΟΣ

Εδώ ότι και να γίνει η βαθμολογική θέση των ομάδων δεν αλλάζει. Η Χοφενχάιμ τερμάτισε πρώτη, ο Ερυθρός Αστέρας δεύτερος και η Λίμπερετς με τη Γάνδη αποκλείστηκαν. Δεν υπάρχει λοιπόν κανένας λόγος να ασχοληθούμε με αυτό το γκρουπ.

Φίλες και φίλοι θα διαπιστώσατε και εσείς αυτό που έλεγα στην αρχή. Ότι τα ματς του Europa League δεν παρουσιάζουν ιδιαίτερο στοιχηματικό ενδιαφέρον. Θα ποντάρουμε λίγα λοιπόν σε κάποια από τα σημεία που προαναφέραμε και από εκεί και πέρα θα περιμένουμε τις όποιες ευκαιρίες παρουσιαστούν στο  live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

Καλή τύχη.

Υ.Γ. Μεγάλες προσφορές από την [eafl id=”26140″ name=”BET365.GR” text=”BET365.GR”] στους νέους εγγεγραμμένους. Για περισσότερες πληροφορίες κλικάρετε στην [eafl id=”26140″ name=”BET365.GR” text=”BET365.GR”]

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ