ΦΙΝΑΛΕ ΣΤΟ ΙΡΑΝ

Καλημέρα. Σήμερα ολοκληρώνεται το πρωτάθλημα του Ιράν και το ενδιαφέρον εστιάζεται στη μάχη της παραμονής ανάμεσα σε τρεις ομάδες. Πρόκειται για τις Σάιπα, Ζομπ Αχάν και Ναφτ που έχουν από 26, 26 και 28 βαθμούς αντίστοιχα. Αυτή που βρίσκεται κάτω από τη γραμμή είναι η Σάιπα η οποία παίζει εκτός έδρας με τη βαθμολογικά αδιάφορη Τράκτορ.

Η Ζόμπ Αχάν (φωτο) υποδέχεται την επίσης αδιάφορη Μες Ραφσανζάν.

Η Ναφτ τέλος, μάλλον θα αρκεστεί στον έναν βαθμό στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την αδιάφορη Αλουμίνιουμ Άρακ η οποία μετρά τις περισσότερες (13) ισοπαλίες στην κατηγορία. Μέσα στην έδρα της μάλιστα, έχει 7 στα 14 Χ, ενώ τα τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν ισόπαλα.

Οι νίκες της Ζομπ Αχάν και της Σάιπα δεν προκύπτουν ούτε από ρόστερ ούτε από φόρμα, αλλά αποκλειστικά και μόνο από την αναγκαιότητα βαθμών. Προσωπικά θα ποντάρω μόνο σε αυτές τις δύο που συνδυαστικά πληρώνουν πάρα πολύ καλά. Η [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”] η οποία τα προσφέρει αυτά τα παιχνίδια (δεν τα έχουν όλοι οι μπουκ) συνολικά τα δίνει στο 4.60! Πρόκειται για μια υψηλή τιμή συγκριτικά με τις υπόλοιπες. Ιδού το λινκ να το διαπιστώσετε και μόνοι σας…

Πάμε τώρα να ρίξουμε μια ματιά στο υπόλοιπο πρόγραμμα της ημέρας, ξεκινώντας από τη Φινλανδία όπου αν πάρουμε τα τελευταία 10 αποτελέσματα της Λάχτι και της KTP θα βρούμε μηδέν ήττες για τους γηπεδούχους και μηδέν νίκες για τους φιλοξενούμενους… Είναι λογικό λοιπόν που υποχωρεί η απόδοση του άσσου εδώ…

Στη Ρωσία από το 2011 και μετά η παράδοση ανεξαρτήτως έδρας στις αναμετρήσεις ανάμεσα στην Κρίλια και τη Σπαρτάκ Μόσχας, δείχνει ξεκάθαρα Μοσχοβίτες με 13 νίκες σε 15 αναμετρήσεις.

Στη Β Γερμανίας ακόμα είναι νωρίς για πονταρίσματα, αλλά η αλήθεια είναι ότι φέτος τη Ντάρμσταντ δεν την βλέπω καλά. Θα περιμένω να παρακολουθήσω λίγο το πρώτο τέταρτο της αναμέτρησης με την Καρλσρούη και αν διαπιστώσω ότι οι γηπεδούχοι υπερέχουν θα «χτυπήσω» τον άσσο που θα είναι γύρω στο 2.20… (δείτε και προϊστορίες Γερμανίας)

Στην Κροατία η Ντραγκοβόλιατς έχει δύο στις δύο ήττες με τέρματα 1-7. Από τη Λοκομοτίβ χάνει για 6 σερί παιχνίδια και αναμένεται για μία ακόμη φορά να έχει δύσκολο έργο στο Ζάγκρεμπ.

Στο Βέλγιο ποντάρουν Γκενκ και αυτό είναι κάτι που ομολογώ ότι δεν με ξαφνιάζει. Οι Βέλγοι βέβαια ποτέ δεν αποτελούσαν το… απαύγασμα της στοιχηματικής αξιοπιστίας, οπότε θα μπει και αυτή στην κατηγορία… Καρλσρούη. Θα την έχω υπόψη μου στο Live και αν δω ότι παίζει καλά θα πονταριστεί.

Στην Β Ιρλανδίας τώρα, η Καμπιντίλι έφτασε αισίως τις 10 ήττες σε 16 παιχνίδια. Εντός έδρας έχει πέντε ήττες σε 8 ματς και σήμερα φιλοξενεί την Μπρέι που εκτός έχει υποστεί μόνο μία ήττα φέτος μετά από 8 αγωνιστικές. Οι φιλοξενούμενοι έχουν καλύτερη ομάδα και πιστεύω ότι θα το διαπιστώσουμε και εντός αγωνιστικού χώρου…

Φαβορί εννοείται ότι είναι και η Γκάλγουεϊ απέναντι στην ουραγό Γουέξφορντ που έχει τις περισσότερες (13) ήττες, τη χειρότερη έδρα, τη χειρότερη άμυνα και τη χειρότερη επίθεση. Η Γκάλγουεϊ από την άλλη μεριά, έρχεται από πέντε νίκες και μια ισοπαλία με τέρματα 8-1. Γκάλγουεϊ και Μπρέι μπορούν να παιχτούν μαζί. (2.63 η δυάδα στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”])

Στην Β Δανίας η Λίνγκμπι θεωρείται ως ένα από τα μεγάλα φαβορί για την επάνοδο στη μεγάλη κατηγορία και σήμερα φιλοξενείται από τη νεοφώτιστη Τζάμερμπουγκντ. Επειδή όμως είναι μόλις η δεύτερη αγωνιστική, μόλις βρήκα μια ακόμη ομάδα που θα ακολουθήσει τις δύο προηγούμενες και θα την παρακολουθήσω και αυτήν στενά στο live. Ούτως ή άλλως η απόδοση αυτή τη στιγμή δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο.

Καλή τύχη και όπως προφανώς ήδη θα καταλάβατε, ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ