ΦΙΝΑΛΕ ΣΤΗ Β ΤΣΕΧΙΑΣ…

Καλημέρα. Σήμερα θα την βγάλουμε σχετικά… λιτά διότι δεν βρίσκω ιδιαίτερα ενδιαφέρον το πρόγραμμα της ημέρας.

Στην Τσάμπιονσιπ απομένουν τρεις αγωνιστικές και η φορμαρισμένη Λούτον η οποία έχει υποστεί μόνο μία ήττα μετά από τη διακοπή, δίνει ένα εξαιρετικά κρίσιμο παιχνίδι μέσα στην έδρα της απέναντι στη βαθμολογικά άνετη ΚΠΡ. Η Λούτον θα πρέπει να κυνηγήσει «τρίποντο» παραμονής και επειδή οι φιλοξενούμενοι μετά από τη διακοπή μετρούν 5 ήττες σε 6 παιχνίδια, σκέφτομαι να ρισκάρω ένα μικρό bet σε μια μεγάλη απόδοση (2.40 στην [eafl id=”9029″ name=”InterWetten” text=”INTERWETTEN.GR”])…

Σε κατάσταση… εκτάκτου κινδύνου έχει περιέλθει και η Χάντερσφιλντ που και αυτή βρίσκεται στη γραμμή του υποβιβασμού. Έχει δύσκολο πρόγραμμα στη συνέχεια με Γουεστ Μπρομ και Μίλγουολ και έτσι σήμερα θα ψάξει για βαθμό στην έδρα της αδιάφορης και ντεφορμέ Σέφιλντ Γουεν. Δεν θα εκπλαγώ αν τα καταφέρει μιας και διατηρεί και σχετικά καλή παράδοση τα τελευταία χρόνια στο Σέφιλντ.

Στην Ελβετία η Βαντούζ που διεκδικεί άνοδο δεν θα γκελάρει απέναντι στην υποδεέστερη και ντεφορμέ Ααράου. Λόγω της δεινής επίθεσης των γηπεδούχων σε συνδυασμό με το ότι η Ααράου έχει τη χειρότερη άμυνα στην κατηγορία, ο άσσος θα συνδυαστεί με το over…

Στην Πορτογαλία η Πορτιμονένσε βρίσκεται τρεις βαθμούς κάτω από τη γραμμή του υποβιβασμού και απομένουν τρεις αγωνιστικές. Είναι ευνόητο λοιπόν πως απόψε θα πρέπει με κάθε τρόπο να κυνηγήσει το «τρίποντο» απέναντι στην αδιάφορη και ντεφορμέ Μποαβίστα. Η απόδοση του άσσου της Πορτιμονένσε γνωρίζει πτώση εδώ και δύο μέρες…

Κλείνουμε με την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β Τσεχίας, όπου – δυστυχώς για τους παίκτες – το βαθμολογικό – στοιχηματικό ενδιαφέρον, περιορίζεται στο ποια εκ των Βάρνσντορφ (25) και Σοκόλοφ (26) θα καταφέρει στο φινάλε να παραμείνει στην κατηγορία. Η Βάρνσντορφ που χρειάζεται μόνο νίκη, υποδέχεται τη βαθμολογικά αδιάφορη Λίσεν και ο άσσος όσο χαμηλά και αν βρίσκεται θα παιχτεί πολύ και στο live.

Η Σοκόλοφ (φωτο) έχει σαφώς πιο δύσκολο έργο καθώς παίζει εκτός έδρας με την ισχυρή Χράντετς Κράλοβε η οποία έχασε στο… τσακ τα play off ανόδου. Με… σχεδόν δεδομένο όμως ότι η Βάρνσντορφ αργά ή γρήγορα θα ανοίξει το σκορ στο δικό της παιχνίδι, η Σοκόλοφ θα πρέπει μετά να πράξει το ίδιο και στο ματς με την Κράλοβε. Σίγουρα δεν είναι εύκολη υπόθεση, αλλά από τη στιγμή που αναφερόμαστε στην τελευταία αγωνιστική, τότε το μόνο που πρέπει να κοιτάμε θεωρώ ότι είναι το κίνητρο.

Καλή τύχη και την συνέχεια θα την πούμε στο live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

[eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”]

Στη [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”] θα βρεις τώρα και το Auto CashOut*! Και ακόμα καλύτερες αποδόσεις στο ποδόσφαιρο.

|21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ