ΦΙΝΑΛΕ ΣΤΗ Β ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ…

Καλημέρα. Ξεκινώντας από την Κύπρο η απόδοση του άσσου της Ομόνοιας γνωρίζει σημαντική πτώση και αυτό είναι κάτι απολύτως φυσιολογικό διότι εδώ έχουμε να κάνουμε με την πιο φορμαρισμένη ομάδα της κατηγορίας, η οποία έρχεται από 8 νίκες και δύο ισοπαλίες με τέρματα 22-4. Ο Ολυμπιακός Λευκωσίας από την άλλη μεριά, συμπλήρωσε 5 σερί ήττες και 9 ματς χωρίς νίκη. Ο συντελεστής τερμάτων σε αυτό το διάστημα είναι 3-21. Νομίζω λοιπόν ότι το πρέπον στην προκειμένη περίπτωση είναι να συνδυάσουμε τον άσσο με τα πολλά γκολ.

Φαβορί όμως είναι και η ΑΕΛ η οποία εξακολουθεί να βρίσκεται στο γκρουπ των πρωτοπόρων. Φιλοξενείται από τον Ερμή που τις τελευταίες 13 αγωνιστικές κατάφερε να σημειώσει μόλις μία νίκη. Σημειώστε επίσης ότι αυτή η νίκη ήταν η μοναδική φετινή στην έδρα του σε σύνολο 10 παιχνιδιών! Η ΑΕΛ μετρά 7 σερί νίκες απέναντί του και λογικά η παράδοση αυτή θα διευρυνθεί.

Στην Τουρκία ποντάρεται το διπλό της ανεβασμένης Καραγκουμρούκ, αλλά προσωπικά για μία ακόμη φορά θα προτιμήσω τον συνδυασμό του over με το g-g. Σας θυμίζω ότι η Καραγκουμρούκ στα τελευταία 10 παιχνίδια της στο πρωτάθλημα έφερε ισάριθμα g-g και 9 over!

Στη Β Τουρκίας η φόρμα δείχνει διπλό στην αναμέτρηση της Ακίσαρσπορ με την Μπαντιρμασπορ. Οι γηπεδούχοι βλέπετε, μετρούν 8 ήττες στις τελευταίες 9 αγωνιστικές. Οι δε φιλοξενούμενοι συμπλήρωσαν πέντε συνεχόμενες νίκες.

Στη Β Γερμανίας οι Κίκερς Βουρζουνδίας παραμένουν βυθισμένοι στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα με 13 ήττες σε 18 αγωνιστικές. Απόψε φιλοξενούν τη φορμαρισμένη Φορτούνα Ντύσελντορφ που δεν χάνει για εννέα σερί παιχνίδια. (1.80 το διπλό στην [eafl id=”9029″ name=”InterWetten” text=”INTERWETTEN.GR”])

Στην πρώτη κατηγορία της Γερμανίας θεωρώ ότι κρύβει παγίδες η αναμέτρηση της Στουτγάρδη με τη Μάιντζ, οπότε κρίνω ως επίφοβο τον άσσο του 1.70. Η Στουτγάρδη δεν είναι σε καλή κατάσταση, αλλά το σημαντικότερο είναι πως μετά από 8 παιχνίδια δεν έχει πετύχει ούτε μια νίκη στην έδρα της! Η Μάιντζ έρχεται από σπουδαία νίκη επί της Λειψίας, ενώ η παράδοση την θέλει να μετρά τρεις νίκες στις τελευταίες πέντε επισκέψεις της στην Στουτγάρδη.

Για μένα έχει ήδη απορριφθεί και το 1.40 της Λυών η οποία δεν μου εμπνέει καμία απολύτως εμπιστοσύνη. Οι μπουκ υποτιμούν τη φορμαρισμένη Μπορντό και ίσως τελικά το… πληρώσουν. Θυμίζω ότι οι γιρονδίνοι έχουν ήδη τέσσερα διπλά στο ενεργητικό τους, ενώ υπάρχει και αυτή πρόσφατη παράδοση που είναι 1-5-2 υπέρ τους μέσα στη Λυών.

Στη Β Ιταλίας το Βιτσέντζα – Βενέτσια αποτελεί γειτονικό ντέρμπι και δεν αποκλείω μια συμβιβαστική και… φιλική ισοπαλία. Η Βιτσέντζα άλλωστε, μέσα στην έδρα της έχει φέρει 7 ισοπαλίες σε 9 παιχνίδια φέτος! Η Βενέτσια από την άλλη μεριά, μετρά ήδη πέντε Χ σε 9 ματς μακριά από την έδρα της.

Στη Β Ολλανδίας θα συνδυάσω τον άσσο με το over στην αναμέτρηση της Ναϊμέγκεν με τη Γιονγκ Ουτρέχτη διότι θεωρώ ότι οι γηπεδούχοι υπερέχον αισθητά. Οι νέοι της Ουτρέχτης μετρούν ήδη 12 ήττες και η άμυνά τους δεν είναι από τις καλύτερες στην κατηγορία… (2.02 πληρώνει ο συνδυασμός στο [eafl id=”18306″ name=”PAME STOIXIMA” text=”Pamestoixima.gr”])

Στη Β Ισπανίας η Σαραγόσα εξακολουθεί να φέρνει το ένα under πίσω από το άλλο. Για την ακρίβεια, συμπλήρωσε 9 συνεχόμενα under. Νομίζω λοιπόν ότι το προτιμότερο είναι στην αποψινή αναμέτρηση με την Πονφεραντίνα να οδηγηθούμε προς το under και το Χ του ημιχρόνου.

Κλασική ομάδα των under όμως είναι και η Πατσούκα στο Μεξικό που αν το πιάσουμε από πέρσι θα δούμε ότι μετρά 14 στα 15! Το αποψινό ματς με την Μαζατλάν είναι ντερμπάκι και θα πάω στα λίγα τέρματα.

Κλείνουμε με την τελευταία αγωνιστική της Β Βραζιλίας που διεξάγεται ολόκληρη απόψε. Τα δεδομένα είναι συγκεκριμένα και έχουν ως εξής: Η Αμέρικα Μινέιρο και η Σαπεκοένσε έχουν ήδη κερδίσει την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία ισοβαθμώντας στην κορυφή με 70 πόντους και τις ίδιες ακριβώς επιδόσεις. Έχουν δηλαδή από 19 νίκες, 13 ισοπαλίες και πέντε ήττες. Ακόμα και ο συντελεστής τερμάτων τους είναι ακριβώς ο ίδιος (+19). Θα επιδιώξουν όμως και οι δύο την πρωτιά όχι μόνο για λόγους γοήτρου, αλλά και επειδή στη Βραζιλία όποια τερματίσει πρώτη θα συνεχίσει στο κύπελλο… Έτσι λοιπόν σήμερα δεν βλέπω εκπλήξεις και πιστεύω ότι θα επικρατήσουν και οι δύο.

Από εκεί και πέρα δεν έχει κριθεί ακόμα η κατάληψη της τέταρτης θέσης που οδηγεί στην άνοδο και που διεκδικούν η Ζουβεντούδε και η Αλαγκοάνο που έχουν από 58 και 57 βαθμούς αντίστοιχα. Η Ζουβεντούδε παίζει εκτός έδρας με την αδιάφορη και ντεφορμέ Γκουαρανί η οποία έρχεται από πέντε ήττες και μια ισοπαλία. Η Αλαγκοάνο παίζει και αυτή εκτός έδρας με την αδιάφορη Ναούτικο που την προηγούμενη αγωνιστική σώθηκε και μαθηματικά. Αυτά τα δύο διπλά λοιπόν θα μπορούσαν να μπουν στο στοιχηματικό μας… στόχαστρο.

Καλή τύχη και εν συνεχεία τα λέμε στο Live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

[eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”]: ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΒΑΛΕΝΘΙΑ (2.37 – 1.72)

Σε μηδενική γκανιότα για τον νικητή προσφέρει ο [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”] τον σημερινό αγώνα του Παναθηναϊκού για τη Euroleague.  Με πάνω από 250 (!) στοιχήματα για να επιλέξεις και με το  MatchCombo μπορείς να συνδυάζεις σε μια απόδοση διαφορετικές αγορές του ίδιου αγώνα σε ένα στοίχημα. (ώρα έναρξης: 21.00μμ)

21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ