ΦΙΝΑΛΕ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΙΣΠΑΝΙΑ

Σήμερα επιτέλους ολοκληρώνονται τα Play off του ελληνικού πρωταθλήματος, αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Η ΑΕΚ τελικά δεν έκανε ένσταση για τα δελτία των παικτών του ΠΑΟΚ και έτσι θα περιοριστεί στη συμμετοχή της στο Europa League. Στο αποψινό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό όλα είναι πιθανά, αλλά από τη στιγμή που δεν κρίνεται τίποτα απολύτως, δεν υπάρχει λόγος να μπλέξουμε. Θα αποχαιρετήσουμε λοιπόν το εθνικό μας πρωτάθλημα και θα συνεχίσουμε με τα υπόλοιπα…

Σήμερα όμως ολοκληρώνεται και το ισπανικό πρωτάθλημα στο οποίο την προηγούμενη αγωνιστική αναδείχθηκε πρωταθλήτρια η Ρεάλ Μαδρίτης. Η τετράδα του Champions League έχει ξεκαθαρίσει και οι μοναδικές εκκρεμότητες έχουν να κάνουν με δύο θέσεις του Europa League και με μια ακόμη για την παραμονή στην κατηγορία.

Η Χετάφε χρειάζεται νίκη κόντρα στη Λεβάντε η οποία είναι αδιάφορη βαθμολογικά και το διπλό γνωρίζει πολλά πονταρίσματα παρά την κακή αγωνιστική κατάσταση των φιλοξενούμενων. Η Βαλένθια έχει δύσκολο έργο στη Σεβίλλη, αλλά την έχω ικανή να φύγει με θετικό αποτέλεσμα, αφού μόνο με νίκη θα διατηρήσει τις ελπίδες της ζωντανές. Εδώ πάντως θα ήθελα να θυμίσω ότι η Βαλένθια μετρά δύο σερί διπλά μέσα στη Σεβίλλη τα τελευταία χρόνια…

Η Γρανάδα υποδέχεται τη Μπιλμπάο που υστερεί στην ισοβαθμία με τη Χετάφε, οπότε το κίνητρο το έχουν πλέον μόνο οι γηπεδούχοι. Και εδώ ποντάρεται ο άσσος ο οποίος πληρώνει 2.10 στη [eafl id=”21638″ name=”NOVIBET.GR” text=”NOVIBET.GR”]

Όσον αφορά τώρα στην υπόθεση – σωτηρία, η Λεγκανές με τη Θέλτα έχουν από 35 και 36 βαθμούς αντίστοιχα. Η Λεγκανές υποδέχεται την πρωταθλήτρια Ρεάλ και η Θέλτα παίζει στη Βαρκελώνη με την ουραγό και υποβιβασμένη Εσπανιόλ. Οι χαμηλές αποδόσεις του διπλού της δεν μας ξαφνιάζουν, αλλά η αλήθεια είναι ότι προξενούν απορίες και μάλιστα έντονες οι αποδόσεις στο Λεγκανές – Ρεάλ, καθώς το διπλό κυκλοφορεί σε τιμές άνω του 2.30! (2.35 στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”]) Τι σημαίνει αυτό; Ότι θα χαριστεί η Ρεάλ στη Λεγκανές; Συνήθως τέτοιου είδος ομάδες δεν τα κάνουν αυτά, ειδικά από τη στιγμή που ακόμα και αν κερδίσει η Λεγκανές και πάλι λογικά θα υποβιβαστεί, αφού η Θέλτα όπως προαναφέραμε έχει ένα φαινομενικά εύκολο έργο. Για μένα λοιπόν αυτές οι αποδόσεις του διπλού της Ρεάλ αποτελούν στοιχηματικές ευκαιρίες ανεξαρτήτως τελικού αποτελέσματος καθώς και ανεξαρτήτως ενδεκάδας που θα κατεβάσουν οι μαδριλένοι.

Όσοι πάντως απόψε το βράδυ έχετε χρόνο και όρεξη για live bet, σας θυμίζω ότι η τελευταία αγωνιστική ξεκινά στις 22.00 ώρα Ελλάδας και ότι εμείς θα είμαστε εκεί μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”] για να δούμε μια προς μία τις αναμετρήσεις.

Από τα υπόλοιπα ματς της ημέρας θα ξεκινήσουμε με Κορέα και τον άσσο της φορμαρισμένης Ούλσαν Χιουντάι η οποία έρχεται από έξι νίκες σε επτά αγωνιστικές. Υποδέχεται την υποδεέστερη Γκανγκγουόλ που συμπλήρωσε 4 ήττες σε 5 παιχνίδια. Η Ουλσάν έχει και την παράδοση με το μέρος της, καθώς η πρόσφατη ανεξαρτήτως έδρας εντοπίζεται στο 14-3-0!

Η ισχυρή Τζέονμπουκ λογικά θα επιστρέψει στις νίκες απέναντι στην κάκιστη Ίντσεον που παραμένει η μοναδική χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα μετά από 11 αγωνιστικές. Το διπλό θα μπορούσε να συνδυαστεί και με το no – goal καθώς η μεν Τζέονμπουκ διαθέτει την καλύτερη άμυνα και η δε Ίντσεον την χειρότερη επίθεση στην κατηγορία.

Επιστρέφουμε… Ευρώπη και πιο συγκεκριμένα στη Σουηδία όπου η Χάκεν είναι το φαβορί απέναντι στην Έστερσουντ. Το διπλό ποντάρεται και έχει όντως πιθανότητες να περάσει.

Αρκετά πονταρίσματα δέχεται και το διπλό της Νόρκεπινγκ η οποία ξεκίνησε εντυπωσιακά φέτος. Παίζει με τη μέτρια Σίριους από την οποία δεν χάνει εκτός έδρας τα τελευταία χρόνια.

Στη Νορβηγία η Μόλντε εξακολουθεί να σκορπά στο διάβα της όποιον βρεθεί μπροστά της! Η ομάδα έχει 7 νίκες και μία ισοπαλία σε 8 παιχνίδια με μέσο όρο τερμάτων τα τρία γκολ. Δεν γίνεται λοιπόν να μην τη συνδυάσω με το over στον αποψινό αγώνα της  με τη Στρόμσγκοντσετ που και αυτή παίζει επιθετικά.

Στην Ελβετία η μάχη του τίτλου συνεχίζεται και η Σεν Γκάλεν θα ψάξει για το «τρίποντο» στην έδρα της Τουν.  Είναι μακράν η καλύτερη εκτός έδρας ομάδα στην κατηγορία και φέτος επικράτησε και τις τρεις φορές που βρέθηκε αντιμέτωπη με την ομάδα της Τουν. Συνολικά μάλιστα πέτυχε 11 τέρματα…

Στην Κροατία ποντάρεται η φορμαρισμένη Λοκομοτίβ Ζάγκρεμπ απέναντι στην ουσιαστικά αδιάφορη Γκόριτσα. Οι δύο ομάδες διατηρούν φιλικές σχέσεις και οι γηπεδούχοι που μετρούν 13 νίκες σε 17 παιχνίδια στην έδρα τους, υπερέχουν σε όλους τους τομείς.

Στην Πολωνίας η Λεχ Πόζναν θα βρει τον τρόπο να επικρατήσει της Γιαγκελόνια. Οι γηπεδούχοι διανύουν περίοδο πολύ καλής φόρμας και η Γιαγκελόνια δέχεται σχετικά εύκολα το τέρμα…

Στην Τουρκία απομένουν μόλις δύο αγωνιστικές και η Ανκαραγκούτσου που έρχεται από μεγάλη νίκη επί της Γαλατά, χρειάζεται το 2Χ2 προκειμένου να παραμένει ζωντανή για την παραμονή. Σήμερα υποδέχεται την αδιάφορη Αντάλιασπορ και λόγω κινήτρου σκέφτομαι ένα μικρό bet στον άσσο που πληρώνει 1.90 στην [eafl id=”9029″ name=”InterWetten” text=”INTERWETTEN.GR”]

Στη Β Τουρκίας η Οσμάνλισπορ θα έχει ελπίδες παραμονής μόνο αν επιβληθεί σήμερα της Μπαλικέσιρσπορ. Η φιλοξενούμενη είναι παντελώς αδιάφορη βαθμολογικά και για μια ακόμη φορά θα ακολουθήσω τον σημαντικό παράγοντα που λέγεται κίνητρο.

Στην Γ Πολωνίας η Έλμπλαγκ η οποία διεκδικεί είσοδο στα Play off φιλοξενεί την αδιάφορη και υποβιβασμένη Λεγκιονόβο και παραδόξως ο άσσος κυκλοφορεί σε υψηλές αποδόσεις (2.50 στην [eafl id=”9029″ name=”InterWetten” text=”INTERWETTEN.GR”]).

Αν πάλι κυνηγάμε τα… πάρα πολλά, τότε θεωρώ ότι στη Β Αυστρίας θα πρέπει να προσέξουμε το 1.30 της Λίφερινγκ. Η ομάδα δεν διεκδικεί τίποτα απολύτως και σήμερα υποδέχεται μια Γκράτσερ η οποία ψάχνει επειγόντως βαθμούς παραμονής. Σίγουρα φέτος υπάρχει διαφορά δυναμικότητας μεταξύ τους, αλλά εδώ που έχουν φτάσει τα πράγματα και από τη στιγμή που το πρωτάθλημα τελειώνει δεν θα πρέπει να υποτιμούμε τόσο πολύ τις ομάδες που μέσα σε λίγα λεπτά παίζουν τους κόπους μιας ολόκληρης σεζόν…

Στην Πρέμιερ για παράδειγμα, η Μπόρνμουθ αν δεν κερδίσει σήμερα τη Σαουθάμπτον, θα υποβιβαστεί. Οι φιλοξενούμενοι έχουν ξεμείνει εδώ και καιρό από στόχους  και εν γνώσει μου ότι οι γηπεδούχοι δεν είναι σε καλή κατάσταση, επειδή συνοδεύονται από υψηλές αποδόσεις, σκέφτομαι να τους εμπιστευτώ, ειδικά τώρα που δεν έχουν κανένα περιθώριο απώλειας βαθμών.

Στην Ιταλία η Φιορεντίνα με την Τορίνο έχουν από 39 και 37 βαθμούς αντίστοιχα, τη στιγμή που η γραμμή του υποβιβασμού είναι στους 29. Απομένουν πέντε αγωνιστικές και υπό τις παρούσες συνθήκες το Χ φαντάζει βολικό και πιθανό. Ούτως ή άλλως τα τελευταία χρόνια το φέρνουν αρκετά συχνά στα μεταξύ τους παιχνίδια, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε επίσης ότι η Φιορεντίνα είναι η ομάδα που μετρά τις περισσότερες (12) ισοπαλίες στο Καμπιανάτο.

Καλή τύχη.

[eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”]: Playoffs με μηδενική γκανιότα*, αμέτρητα στοιχήματα & MatchCombo!

Σήμερα το απόγευμα (20:00), ο Ολυμπιακός υποδέχεται την ΑΕΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης», ενώ την ίδια ώρα στη Θεσσαλονίκη ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί τον Άρη. Η [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”] προσφέρει για τις δύο αναμετρήσεις εκατοντάδες στοιχήματα, επιλογές για σκόρερ, κάρτες, κόρνερ και MatchCombo!

Αν πάλι θεωρείς ότι είσαι ο καλύτερος… προπονητής τότε μπορείς να το αποδείξεις στα τουρνουά Fantasy που θα βρεις στην ενότητα “FANTASY” στην αρχική σελίδα της [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”].

*Αφορά μόνο την επιλογή “Νικητής Αγώνα” πριν την έναρξη της αναμέτρησης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ