ΦΑΒΟΡΙ ΚΑΙ ΑΟΥΤΣΑΙΝΤΕΡ…

Καλημέρα. Σήμερα παίρνει σκυτάλη το Europa League, αλλά όπως ενδεχομένως να θυμάστε μερικοί, προσωπικά δεν ασχολούμαι ιδιαίτερα με τον συγκεκριμένο θεσμό, ειδικά όταν μιλάμε για προκριματικές φάσεις. Δεν πρόκειται λοιπόν να προβώ σε αναλύσεις ομάδων που δεν μας απασχολούν ιδιαίτερα στοιχηματικά.

Οι προτάσεις που θα ακολουθήσουν προέκυψαν ξεκάθαρα από αυτά που γνωρίζουμε έως τώρα για τα ρόστερ και τη δυναμικότητα των συλλόγων. Έτσι λοιπόν θεωρώ ότι έχουν πρώτη τύχη οι άσσοι στις αναμετρήσεις Βέντσπιλς – Ντιναμό Ότο, Καϊράτ Αλμάτι – Νόα, Ντιναμό Μινσκ – Πιαστ, Βαντούζ – Χιμπέρνιανς, Ζαλγκίρις – Πάιντε, Μάλμε – Κρακόβια, Χάμαρμπι – Πούσκας.

Αντιθέτως θεωρώ ότι κρύβουν παγίδες και εκπλήξεις οι παρακάτω αναμετρήσεις. Νέφτσι – Σκούπι, Άαρχους – Χόνκα, Κέσλα – Λάτσι, Βαλέττα – Μπάλα Τάουν, Ίσκρα – Λοκομοτίβ Πλόβντιβ, Πετροκουμπ – Μπάκα Τόπολα, Σερβέτ – Ρουζόμπεροκ, Χόνφεντ – Ίντερ Τούρκου.

Σε αυτά τα παιχνίδια θεωρώ ότι οι μπουκ μάλλον υπερβάλλουν με τις χαμηλές αποδόσεις που έχουν δώσει στα πρώτα σημεία, διότι η διαφορά δυναμικότητας των αντιπάλων δεν είναι τόσο μεγάλη για να μπορούν να δικαιολογηθούν αυτές οι τιμές…

Δυστυχώς ούτε το υπόλοιπο πρόγραμμα της ημέρας όμως, παρουσιάζει ιδιαίτερο στοιχηματικό ενδιαφέρον.

Στην Κίνα, το πιθανότερο είναι η Γκουοάν Πεκίνου να επικρατήσει της αρνητικής έως τώρα Σιτζιαζουάνγκ που μετρά μόλις μία νίκη από την αρχή της σεζόν.

Στην Παραγουάη δεν θα ποντάρω στον χαμηλό σε απόδοση άσσο της Λιμπερτάδ για δυο λόγους: Πρώτον η Σπορτίβο Λουκένιο είναι φορμαρισμένη και τα πηγαίνει καλύτερα εκτός από ότι εντός έδρας και δεύτερο, οι φιλοξενούμενοι διατηρούν καλή παράδοση τα τελευταία χρόνια, καθώς μετρούν πέντε διπλά στις 9 τελευταίες επισκέψεις τους…

Η Β Νορβηγίας ως γνωστό είναι το πρωτάθλημα των over. Η Ρανχάιμ για παράδειγμα έφτασε τα 11 στα 11 over και αν ψάξετε στα τελευταία αποτελέσματά της θα δείτε τεσσάρες, πεντάρες και… εξάρες! Στην αποψινή αναμέτρηση με τη Γιερβ θα ποντάρω στο over σε συνδυασμό με το g-g, καθώς η Ρανχάιμ αφενός πετυχαίνει πολύ εύκολα το γκολ, αφετέρου η άμυνά της είναι από τις μετριότερες στην κατηγορία.

Στον ίδιο συνδυασμό θα προβώ και στην αναμέτρηση της Ουλενσάκερ με τη Κονγκσβίγκερ. Οι γηπεδούχοι έχουν 9 στα 11 over, με 5 στα 6 στην έδρα τους. Πρόκειται για δύο ομάδες που παίζουν επιθετικά και που μπορούν να βρουν εύκολα τα δίχτυα τόσο η μία όσο και η άλλη.

Καλή τύχη και τα λέμε στο live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

[eafl id=”9029″ name=”InterWetten” text=”INTERWETTEN.GR”] ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

Η [eafl id=”9029″ name=”InterWetten” text=”INTERWETTEN.GR”] διεξάγει έναν Μεγάλο Διαγωνισμό μέσω των λογαριασμών Social Media που διαθέτει, με έπαθλο τρία (3) smartphones iPhone11!

Η κλήρωση θα γίνει την 1η Σεπτέμβρη.

Για περισσότερες πληροφορίες κλικάρετε στο παρακάτω link: INTERWETTEN.GR

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. 18+

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ