ΦΑΒΟΡΙ ΚΑΙ… ΑΟΥΤΣΑΙΝΤΕΡ!

Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Μέσα σε δύο εβδομάδες ο Ολυμπιακός έχασε και τις ελπίδες του για τον τίτλο, αλλά και το Europa League μετά από την ήττα του στο Κίεβο. Ουσιαστικά πλέον τώρα δηλαδή κυνηγά μόνο τη δεύτερη θέση που οδηγεί στο Champions League. Σήμερα υποδέχεται έναν ΟΦΗ που παραμένει η μοναδική ομάδα χωρίς εκτός έδρας νίκη. Τον άσσο θα τον συνδυάσω με το no goal καθώς οι Κρητικοί έχουν πολύ καιρό να πετύχουν γκολ μακριά από την έδρα τους.

Στο Παναιτωλικός – ΠΑΣ «μυρίζει» βολική ισοπαλία. Με δεδομένο ότι ο ΟΦΗ θα χάσει από τον Ολυμπιακό, αν πάρουν από έναν πόντο θα μείνουν ικανοποιημένοι και οι δύο. Σίγουρα ο ΠΑΣ χρειάζεται περισσότερο τους βαθμούς επειδή βρίσκεται στη γραμμή του υποβιβασμού, αλλά με 9 ήττες σε 10 παιχνίδια μακριά από το Γιάννενα δεν μπορεί να ελπίζει σε κάτι πολύ καλύτερο.

Στη Γερμανία δεν πιστεύω ότι η Λειψία θα κερδίσει τόσο εύκολα όσο πιστεύουν οι μπουκ, αν κρίνω από τις αποδόσεις τους. Η Χοφενχάιμ βλέπετε, είναι μια πολύ επικίνδυνη ομάδα η οποία έχει υποστεί μόνο δύο ήττες σε 10 παιχνίδια μακριά από το γήπεδό της. Διαθέτει μάλιστα τη δεύτερη καλύτερη επίθεση μετά από τη Μπάγερν. Επειδή εδώ έχουμε δύο ομάδες που σκοράρουν, θεωρώ πολύ πιθανό να σημειωθούν πολλά γκολ, ακόμα και πάνω από τρία. Θυμίζω τέλος ότι η περσινή τους αναμέτρηση είχε λήξει με σκορ 2-5 υπέρ της Χοφενχάιμ…

Στη Β Γαλλίας αντιθέτως, δεν βλέπω έκπληξη στο Λανς – Νιόρ. Η Λανς έχει καλή ομάδα, ισχυρή έδρα και φιλοδοξίες ανόδου. Η Νιόρ από την άλλη μεριά παραμένει από τις πιο ντεφορμέ ομάδες του πρωταθλήματος, καθώς δεν κερδίζει για 8 συνεχόμενες αγωνιστικές.

Στη Β Ολλανδίας η ουραγός Γιονγκ Ουτρέχτη μετρά μόνο ήττες μέσα στο 2019. Συμπλήρωσε 6 σερί έχοντας δεχθεί συνολικά 18 γκολ. Μέσο όρο δηλαδή ακριβώς τρία ανά αναμέτρηση! Σήμερα υποδέχεται την Ος που προσπαθεί με… νύχια και με δόντια να διατηρηθεί στην οκτάδα των Play off για την άνοδο. Εδώ πάντως αξίζει να σημειώσουμε ότι η Ος τα πηγαίνει καλύτερα εκτός από ότι εντός έδρας. Έχει έξι διπλά σε 12 παιχνίδια, ενώ διατηρεί και τη δεύτερη καλύτερη εκτός έδρας άμυνα με ένα γκολ διαφορά από την πρωτοπόρο Τβέντε. Έχει δεχθεί μόνο 11 γκολ τη στιγμή που η Γιονγκ Ουτρέχτη διαθέτει τη χειρότερη άμυνα με 60 γκολ παθητικό! Εδώ πάντως θα μπορούσαμε συνδυαστικά να δούμε το διπλό μαζί με το over…

Στην Πορτογαλία η Σπόρτινγκ έρχεται από μια σπουδαία νίκη επί της Μπράγκα με 3-0. Η ομάδα βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και απόψε φιλοξενείται από τη μέτρια Μαρίτιμο που διαθέτει μια από τις χειρότερες έδρες στο πρωτάθλημα (6 ήττες σε 10 παιχνίδια). Σημειώστε επίσης ότι η Μαρίτιμο έχει τη χειρότερη επίθεση και η Σπόρτινγκ τη δεύτερη παραγωγικότερη στην κατηγορία.

Στη Δανία θα συνδυάσουμε τον άσσο με το over στον αγώνα της Κοπεγχάγης η οποία μετρά 10 στα 10 over στην έδρα της με μέσο όρο επίτευξης τερμάτων άνω των τριών! Υποδέχεται την ουραγό και νεοφώτιστη Βεντσάισελ η οποία δέχεται με μοναδική ευκολία το τέρμα.

Στην Τσεχία τέλος, η πρωταθλήτρια Βικτόρια Πλζεν που κυνηγά την πρωτοπόρο Σλάβια, απόψε παίζει εκτός έδρας με τη νεοφώτιστη Οπάβα. Η Βικτόρια που διαθέτει την καλύτερη άμυνα στην κατηγορία, μακριά από την έδρα της έχει υποστεί μόνο δύο ήττες σε 10 παιχνίδια. Υπάρχει δεδομένη ποιοτική διαφορά που πιστεύω ότι μπορεί να αποτυπωθεί και εντός αγωνιστικού χώρου…

Καλή τύχη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ