ΥΨΗΛΕΣ ΠΤΗΣΕΙΣ… ΔΙΚΕΦΑΛΩΝ

Καλημέρα. Οι πρώτοι αγώνες των τεσσάρων προημιτελικών του κυπέλλου ολοκληρώνονται με τις αποψινές αναμετρήσεις της Ξάνθης με τον ΠΑΟΚ (φωτό) και του Πλατανιά με την ΑΕΚ. Αν το εξετάσουμε βάσει φόρμας, τότε και οι δύο… «δικέφαλοι» δείχνουν να έχουν ισχυρό προβάδισμα, καθώς βρίσκονται στην καλύτερη αγωνιστική τους κατάσταση από την αρχή της σεζόν. Ο ΠΑΟΚ, προέρχεται από 12 νίκες σε 13 παιχνίδια (σε πρωτάθλημα και κύπελλο) με συντελεστή τερμάτων 34-4. Η δε ΑΕΚ, από την μέρα που την ανέλαβε ο Χιμένεθ, μεταμορφώθηκε σε μία άλλη ομάδα! Από εκεί που δεν μπορούσε να δημιουργήσει πολλές ευκαιρίες, ξαφνικά άρχισε να βάζει την μία εξάρα (!) πίσω από την άλλη.

Η Ξάνθη από την άλλη μεριά, βρίσκεται σε αγωνιστική πτώση καθώς έρχεται από δύο ήττες και μια ισοπαλία. Επειδή όμως στο ποδόσφαιρο δεν παίζει ρόλο μόνο η φόρμα, αλλά και άλλοι παράγοντες, ίσως η τελική έκβαση της αναμέτρησης να μην είναι η αναμενόμενη… Η Ξάνθη βλέπετε, παραμένει μια καλή και έμπειρη ομάδα, την οποία δύσκολα μπορείς να την καταβάλεις. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι στο πρωτάθλημα πήρε 0-0 μέσα στην Τούμπα… Μέσα στην έδρα της δεν δέχεται εύκολα γκολ και από τη στιγμή που ακολουθεί και η ρεβάνς, ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να μείνει ικανοποιημένος ακόμα και με μια ισοπαλία της τάξεως του 1-1. Δεν θα σπεύσω λοιπόν να ποντάρω στο διπλό, αλλά θα προτιμήσω το Χ του ημιχρόνου, και από εκεί και πέρα βλέποντας και παίζοντας στο live. (Η συγκεκριμένη αναμέτρηση προσφέρεται σε μηδενική γκανιότα στον STOIXIMAN.GR)

Ούτε και τον Πλατανιά όμως μπορώ να κοντράρω με… ελαφρά την καρδία. Η ομάδα των Χανίων έχει μετατρέψει σε φρούριο την έδρα της, καθώς σε σύνολο 16 παιχνιδιών από την αρχή της σεζόν, υπέστησαν μόνο μία ήττα. (0-1 από την Ξάνθη). Και εκείνοι βρίσκονται σε καλή φόρμα, αφού εδώ και δύο μήνες, ηττήθηκαν μόνο από τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο με σκορ 2-1. Δεν  μπορώ να… αγνοήσω την εξαιρετική κατάσταση των παικτών της ΑΕΚ, αλλά δεν μπορώ επίσης να παραβλέψω και τις επιδόσεις της κρητικής ομάδας. Κλίνω προς το over, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι προτίθεμαι να ποντάρω κιόλας…

Το υπόλοιπο σημερινό πρόγραμμα είναι εξαιρετικά μειωμένου ενδιαφέροντος και μάλλον οδεύουμε προς… πάσο.

Τα μόνα που μου τράβηξαν την προσοχή είναι τα τρία αποψινά ματς του Κόπα Λιμπερταδόρες. Υπάρχουν δύο φιλοξενούμενοι που θέλοντας και μη, είναι αναγκασμένες να παίξουν φουλ επίθεση από το πρώτο κιόλας δευτερόλεπτο, διότι στα πρώτα παιχνίδια γνώρισαν ήττα με δύο γκολ διαφορά μέσα στο γήπεδό τους. Αναφέρομαι στην Μοντεβιδέο Γουόντερερς από την Ουρουγουάη που έχασε 0-2 από την Δε Στρόνγκεστ, καθώς και στην Καπιατά από την Παραγουάη που ηττήθηκε 1-3 από την Ουνιβερσιτάριο. Τα αποτελέσματα των πρώτων παιχνιδιών λοιπόν, με αφήνουν να… αισιοδοξώ για τα over, καθώς πλέον δεν έχουν τίποτα να χάσουν οι φιλοξενούμενοι. Θα παίξουν επιθετικά διεκδικώντας το… όνειρο και όπου τους βγάλει. Να σημειώσουμε πάντως ότι η Δε Στρόνγκεστ έχει και το αβαντάζ του μεγάλου υψομέτρου της έδρας της…

Στο τρίτο ματς της βραδιάς η μεγάλη Ολύμπια Ασουνσιόν από την Παραγουάη, καλείται να ανατρέψει το εις βάρος της 1-0 από την Ντελ Βάλε. Η ομάδα από τον Ισημερινό υστερεί αγωνιστικά συγκριτικά με την Ολίμπια και πιστεύω ότι οι γηπεδούχοι εύκολα ή δύσκολα θα επικρατήσουν. Δεν ξέρω αν στο τέλος θα καταφέρουν να πάρουν την πρόκριση, αλλά αυτό είναι κάτι που δεν μας ενδιαφέρει και ιδιαίτερα…

Καλή τύχη και με οτιδήποτε νεότερο τα λέμε στο twitter…

SPORTINGBET.GR

Κερδίστε ένα διπλό εισιτήριο για το Ολυμπιακός – Zαλγκίρις!

Η Εuroleague μπαίνει στην τελική ευθεία και η SPORTINGBET.GR, επίσημος Εθνικός Χορηγός της διοργάνωσης, σε στέλνει στο ΣΕΦ για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Ζαλγκίρις!

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους και την Ζαλγκίρις την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου (21:00) για την 22η αγωνιστική της Euroleague και στη σελίδα της SPORTINGBET.GR στο Facebook, σε περιμένει ένα διπλό εισιτήριο για την αναμέτρηση.

Ο τρόπος απλός!

Επισκέψου τη σελίδα κλικάροντας εδώ και σχολίασε στο post, κάνοντας tag ένα φίλο σου!

Αυτό ήταν! Μόλις μπήκες στην κλήρωση για έναν τυχερό που θα κερδίσει ένα διπλό εισιτήριο. Και πού ξέρεις; Μπορεί κι εσύ να βρεθείς στις εξέδρες του ΣΕΦ! 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ