ΤΩΡΑ ΜΙΛΑ ΤΟ ΚΙΝΗΤΡΟ

Καλημέρα. Από σήμερα και για λίγες μέρες θα ασχολούμαστε σχεδόν αποκλειστικά στο στοίχημα με τα ματς των εθνικών ομάδων. Εγώ σήμερα θα αναφερθώ κυρίως σε κάποια αφρικάνικα παιχνίδια διότι εκεί απομένουν δύο αγωνιστικές για το τέλος των ομίλων και οι στόχοι των ομάδων είναι πιο ξεκάθαροι από ποτέ.

Στο 5ο γκρουπ προηγείται το Μάλι και ακολουθεί η Ουγκάντα με 10 και 8 βαθμούς αντίστοιχα. Την επόμενη αγωνιστική που είναι η τελευταία παίζουν μεταξύ τους. Σήμερα κοντράρονται με υποδεέστερους και αδιάφορους αντιπάλους και έτσι αναμένω να φτάσουν στην επικράτηση.

Η Ουγκάντα υποδέχεται την Κένυα που είναι χωρίς νίκη και με τέρματα 1-7. Το Μάλι (φωτο) φιλοξενείται από την ουραγό Ρουάντα που είναι και αυτή χωρίς νίκη με τέρματα 1-4. Το διπλό του Μάλι μάλιστα πέφτει παντού. Αυτά τα σημεία αν τα παίξουμε σε δυάδα αποδίδουν 2,5 φορές το αρχικό μας κεφάλαιο στην [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”].

Στον 7ο όμιλο η Νότιος Αφρική δεν αναμένεται να αντιμετωπίσει προβλήματα απέναντι στην προτελευταία Ζιμπάμπουε. Έχει 10 βαθμούς, είναι πρώτη και ακολουθεί η Γκάνα με εννέα. Η Γκάνα παίζει εκτός έδρας με την αδιάφορη Αιθιοπία. Την τελευταία αγωνιστική παίζει Γκάνα – Νότια Αφρική, οπότε όπως καταλαβαίνετε και εδώ οι δύο πρωτοπόροι δεν πρέπει καν να σκέφτονται το ενδεχόμενο γκέλας.

Είτε τα παίζουμε και αυτά σε δυάδα, είτε τα προσθέσουμε στα δυο προηγούμενα και πάμε για τετράδα – σχεδόν – πενταπλασιασμού. Μπορεί οι αποδόσεις να μην είναι υψηλές, αλλά… φασούλι το φασούλι γεμίζει το σακούλι και για μένα πάνω από όλα αυτή τη στιγμή είναι το κίνητρο…

Την ίδια τακτική θα ακολουθήσω και στα ευρωπαϊκά προκριματικά για το παγκόσμιο κύπελλο που διεξάγεται του χρόνου. Στον δικό μας όμιλο τα πράγματα ξεκαθάρισαν μετά από την ήττα μας με 2-0 στη Σουηδία. Για ακόμη μία φορά μείναμε έξω, εκτός αν γίνει το… θαύμα και κερδίσουμε τους Ισπανούς, με προϋπόθεση όμως την τελευταία αγωνιστική να χάσει η Ισπανία μέσα στην έδρα της από τη Σουηδία.

Αν πηγαίναμε για Χ θα ήμουν επιφυλακτικός. Τώρα όμως που καλούμαστε να παίξουμε επιθετικά στοχεύοντας τη νίκη, 2-3 γκολ τα έχουμε στο τσεπάκι μας

Την ίδια ώρα οι Σουηδοί που έχουν 5 νίκες σε 6 αγωνιστικές, λογικά θα περάσουν νικηφόρα και από τη Γεωργία. Να μια ακόμα δυάδα που μπορούμε να… ασχοληθούμε μαζί της.

Στον 1ο όμιλο η μάχη για την πρωτιά είναι αδυσώπητη ανάμεσα στην Σερβία και την Πορτογαλία που έχουν από 17 και 16 βαθμούς αντίστοιχα. Σήμερα έχουν παιχνίδι οι Πορτογάλοι οι οποίοι φιλοξενούνται από την Ιρλανδία. Την τελευταία αγωνιστική διεξάγεται ο αγώνας Πορτογαλία – Σερβία. Οι Ιρλανδοί από την αρχή των ομίλων μόνο το Αζερμπαϊτζάν κατάφεραν να κερδίσουν, ενώ μέσα στην έδρα τους δεν έχουν καν νίκη. Η απόδοση του διπλού υποχωρεί σχεδόν παντού.

Στον 10ο όμιλο η Ρουμανία παλεύει μαζί με Β. Μακεδονία και Αρμενία για τη δεύτερη θέση. Απόψε φιλοξενεί την Ισλανδία και πιστεύω ότι εύκολα ή δύσκολα θα επικρατήσει, διότι οι Ισλανδοί είναι πεσμένοι αγωνιστικά.

Όπως θα διαπιστώσατε φίλες και φίλοι, σήμερα διακατέχομαι από το… πνεύμα των παροιμιών «Κάλλιο πέντε και στο χέρι και κάλλιο γαϊδουρόδενε…».

Δεν έχω διάθεση να ρισκάρω διότι όπως έλεγα και στην αρχή, εδώ που έχουν φτάσει τα πράγματα, πάνω από όλα μετρά το κίνητρο των ομάδων και το… πατριωτικό καθήκον των ποδοσφαιριστών τους.

Καλή τύχη και τα λέμε στο live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

Υ.Γ. Στη Β Βραζιλίας διεξάγεται η αναμέτρηση Σαμπάιο Κορρεά – Βίλα Νόβα. Οι δύο ομάδες έχουν από 43 και 44 βαθμούς αντίστοιχα και η γραμμή του υποβιβασμού είναι στους 38. Εκεί βρίσκεται η Μπρούσκε που έχει ένα ματς περισσότερο. Απομένουν τέσσερις αγωνιστικές για το φινάλε και θεωρώ ότι ο βαθμούς της ισοπαλίας μπορεί να αποδειχθεί βολικός. Ούτως ή άλλως η Βίλα Νόβα φέρνει πολλές ισοπαλίες φέτος, ενώ μετρά και πέντε Χ στα επτά τελευταία παιχνίδια της.

[eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”]: ΕΛΛΑΔΑ – ΙΣΠΑΝΙΑ (9.75 – 4.59 – 1.47)

Σε μηδενική γκανιότα για τον νικητή προσφέρει ο [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”] το σημερινό ματς της εθνικής μας για τα προκριματικά του Παγκοσμίου κυπέλλου

 

Με πάνω από 410 (!) στοιχήματα για να επιλέξεις και με το  MatchCombo μπορείς να συνδυάζεις σε μια απόδοση διαφορετικές αγορές του ίδιου αγώνα σε ένα στοίχημα. (ώρα έναρξης: 21.45μμ)

21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ

*ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ