ΤΟ TIMING ΕΥΝΟΕΙ ΤΗ ΡΟΜΑ

Καλημέρα. Όπως κάθε Σάββατο, θα ξεκινήσουμε την περιήγησή μας από τα βρετανικά πρωταθλήματα. Αυτή τη φορά, από την Πρέμιερ και τη Νάσιοναλ Λιγκ δεν κατάφερα να εντοπίσω κάτι θελκτικό και δελεαστικό από πλευράς απόδοσης. Θα αναφερθούμε λοιπόν στις υπόλοιπες τρεις κατηγορίες… Θα είμαι όμως γενικότερα, λίγο επιφυλακτικός με τους άγγλους διότι τα πολλά και αλλεπάλληλα παιχνίδια, επιφέρουν μια εύλογη κούραση στους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται…

ΤΣΑΜΠΙΟΝΣΙΠ

Η Μπράιτον έχασε την περασμένη Τρίτη από τη Νιούκαστλ και βρέθηκε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Παραμένει όμως, μια από τις ισχυρότερες ομάδες της κατηγορίας και αν θέλετε τη γνώμη μου πιστεύω ότι στο τέλος θα επιτευχθεί ο στόχος της, που δεν είναι άλλος από την απευθείας άνοδο. Εξακολουθεί να διατηρεί την καλύτερη άμυνα και μακριά από το γήπεδό της έχει υποστεί μόλις τρεις ήττες σε 16 αγωνιστικές. Σήμερα φιλοξενείται από την υποδεέστερη Νότιγχαμ που διατηρεί τη δεύτερη χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα. Στον πρώτο γύρο η Μπράιτον είχε επικρατήσει με σκορ 3-0, ενώ δεν έχει ηττηθεί σε καμία από τις έξι πιο πρόσφατες επισκέψεις της εκεί μέσα. Είμαι ανάμεσα στο διπλό και το over και δεν αποκλείεται να τα συνδυάσω. (3.10 στην GOALBET)

Η Ρέντινγκ είναι πολύ καλή στην έδρα της, καθώς έχει 11 νίκες και δύο μόλις ήττες σε 17 παιχνίδια. Βρίσκεται μέσα στην τετράδα των play off για την άνοδο και σήμερα υποδέχεται την κακή φέτος Γουλβς, η οποία έρχεται από τέσσερις διαδοχικές ήττες. Θα δώσω προβάδισμα στους γηπεδούχους. (2.20 στην INTERWETTEN.GR)

Η Άστον Βίλα, μετά από τη Ντέρμπι κέρδισε και τη Μπρίστολ Σίτι και όλοι στις τάξεις του συλλόγου δηλώνουν ότι θα προσπαθήσουν να επεκτείνουν αυτό το… ντεμαράζ μήπως και προλάβουν τα play off. Προσωπικά βέβαια το βλέπω εξαιρετικά δύσκολο, καθώς έχουν μείνει πολύ πίσω. Από πλευράς ρόστερ και φανέλας όμως, υπερέχουν σαφώς της ουραγού Ρόδεραμ η οποία σε 3-4 εβδομάδες, ενδέχεται να έχει υποβιβαστεί και μαθηματικά… Η ομάδα έρχεται από επτά ήττες και μία ισοπαλία και ήδη αρκετοί από τους παίκτες της ψάχνουν για τον επόμενο σταθμό στην ποδοσφαιρική τους καριέρα.

Δυστυχώς δεν μπορώ να προβώ σε περαιτέρω επιλογές διότι τέσσερις ομάδες που είχα στο νου μου, παίζουν μεταξύ τους. Αναφέρομαι στις αναμετρήσεις, Χάντερσφιλντ – Νιούκαστλ και Σέφιλντ Γουεν. – Νόριτς. Επειδή εδώ πάντως έχουμε να κάνουμε με τέσσερις συλλόγους που διακρίνονται για τις επιθετικές τους αρετές, δεν θα απέκλεια να σημειωθούν πολλά τέρματα…

ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Δύο ομάδες που θα μπορούσαμε να ακολουθήσουμε, απορρίφθηκαν αμέσως λόγω αποδόσεων. Αναφέρομαι στον άσσο της Σάουθεντ και στο διπλό της Σέφιλντ Γιουν. Πολύ χαμηλές τιμές που δεν… αρμόζουν στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα.

Σχετικά χαμηλός είναι και ο άσσος της Σκάνθορπ, καθώς φιλοξενεί την εξαιρετικά φορμαρισμένη Φλίτγουντ η οποία παραμένει αήττητη εδώ και 17 συνεχόμενες αγωνιστικές! Αποτελεί την πιο φορμαρισμένη ομάδα σε ολόκληρη τη Βρετανία και θα έπρεπε να αντιμετωπίζεται με μεγαλύτερο… σέβας.

Από εκεί και πέρα, θα αφήσουμε να μιλήσουν τα στατιστικά και οι αριθμοί. Η Μίλγουολ συμπλήρωσε εννέα σερί παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, στις οποίες δεν έχει δεχθεί τέρμα! Δεν είναι όμως αυτή που διατηρεί την καλύτερη άμυνα στην κατηγορία, καθώς η ομάδα που έχει δεχθεί τα λιγότερα εκτός έδρας γκολ, είναι η Μίλτον. Απόψε λοιπόν, παίζουν μεταξύ τους και βλέπω under και Χ στο ημίχρονο.

Η Τζίλιγχαμ συμπλήρωσε εννέα συνεχόμενα γκολ – γκολ. Σήμερα φιλοξενείται από την Μπέρι που μέσα στην έδρα της έχει 12 over σε 17 παιχνίδια.

Η Μπράντφορντ έρχεται από οκτώ διαδοχικά γκολ – γκολ και φιλοξενεί την Πιτέρμπορο που πετυχαίνει αλλά και δέχεται το γκολ εύκολα.

Η Νορθάμπτον τέλος, συμπλήρωσε έντεκα σερί over στο πρωτάθλημα! Παίζει με την έμπειρη Τσάρλτον η οποία μακριά από την έδρα της έχει πετύχει περισσότερα γκολ από ότι μέσα στο Λονδίνο (24 έναντι 19).

ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Υπάρχουν τρεις φιλοξενούμενες ομάδες που είναι ανώτερες και που μπορούν να επικρατήσουν. Η πρώτη είναι η Λούτον που παίζει με την συγκριτικά αδύναμη Γέοβιλ. Σημειώστε ότι η Λούτον διατηρεί την καλύτερη εκτός έδρας άμυνα (12 γκολ σε 16 αγωνιστικές) και ότι η Γέοβιλ έχει τη χειρότερη επίθεση στην κατηγορία. Ένας συνδυασμός του διπλού με το under δεν ακούγεται και τόσο… άσχημος. (4.00 στον STOIXIMAN.GR)

Η πρωτοπόρος Ντόνκαστερ παίζει με την Κρόουλι. Οι φιλοξενούμενοι έχουν την καλύτερη ομάδα στην κατηγορία, αλλά και την παραγωγικότερη επίθεση με 33 γκολ μακριά από την έδρα τους! Η Κρόουλι από την άλλη μεριά, έχει μια από τις χειρότερες άμυνες και μια αρκετά ευάλωτη έδρα. Για του λόγου το αληθές να αναφέρουμε, ότι έρχεται από τρεις σερί εντός έδρας ήττες. Στην προκειμένη περίπτωση λοιπόν, θα μπορούσαμε να συνδυάσουμε το διπλό με το over. (2.75 στην VISTABET.GR)

Η Έξετερ παραμένει μια από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες της κατηγορίας καθώς έχει υποστεί μόνο μία ήττα στις 17 τελευταίες αγωνιστικές. Η ήττα αυτή μάλιστα, ήταν από τη δεύτερη Πλίμουθ. Πρόκειται για την ομάδα που έχει τα περισσότερα (11) διπλά στη Λιγκ 2. Σήμερα φιλοξενείται από τη Χάρτλπουλ που διατηρεί τη χειρότερη άμυνα και που κινδυνεύει με υποβιβασμό. Να σημειώσουμε ότι μετά από τη Ντόνκαστερ που αναφέραμε πριν, η Έξετερ έχει σημειώσει τα περισσότερα (32) εκτός έδρας γκολ στο πρωτάθλημα. Μπορούμε και εδώ να… τολμήσουμε να προβούμε σε συνδυασμό του διπλού με το over. (2.80 στην SPORTINGBET.GR)

Για την αναμέτρηση της Στίβενειτζ με τη Νοτς Κάουντι έχω επιλέξει το… σκέτο over. Η Στίβενεϊτζ βλέπετε παραμένει η ομάδα με τα περισσότερα (22) over στο πρωτάθλημα. Μέσα στο γήπεδό της μάλιστα έχει 14 στα 17! Από… κοντά έρχεται και η Νοτς Κάουντι με 20 over και 11 στα 16 μακριά από το γήπεδό της. Γνωρίζω, ότι πολλοί θα ποντάρουν και στον άσσο της φορμαρισμένης Στίβενεϊτζ αλλά εγώ δεν πρόκειται να ακολουθήσω, διότι στην προκειμένη περίπτωση έχουμε να κάνουμε με δύο αλλοπρόσαλλες ομάδες οι οποίες έχουν καλύτερες επιδόσεις όταν απομακρύνονται από το γήπεδό τους. Η Στίβενεϊτζ συμπλήρωσε οκτώ ήττες εντός και έξι εκτός. Σημειώστε ότι αυτή η επίδοση είναι μια από τις χειρότερες της κατηγορίας. Η δε Νοτς Κάουντι μετρά μόλις τρεις νίκες μέσα στο γήπεδό της, αλλά μακριά από αυτό έφτασε τα επτά διπλά. Σημειώστε ότι πρόκειται για μια από τις καλύτερες επιδόσεις στην κατηγορία…

Στην πρώτη Σκωτίας υπάρχουν δύο φιλοξενούμενες ομάδες που μπορούν να επιβεβαιώσουν τον τίτλο του φαβορί. Αναφέρομαι στη Λίβινγκστον και την Αλόα. Η πρωτοπόρος φιλοξενείται από τη ντεφορμέ Κουινς Παρκ και θα επιδιώξει να πετύχει την 10η φετινή εκτός έδρας νίκη της. Η Αλόα που καταδιώκει τη Λίβινγκστον, συμπλήρωσε τρεις συνεχόμενες νίκες και είναι η ομάδα με τις λιγότερες (2) εκτός έδρας ήττες στην κατηγορία. Θα την υποδεχθεί η Μπρέχιν που έως και την προηγούμενη αγωνιστική που κέρδισε την Κουνς Παρκ στην οποία αναφερθήκαμε πριν, είχε ένα αρνητικό σερί πέντε ηττών και μιας ισοπαλίας.

Για τους φίλους των over τέλος, να αναφέρουμε ότι η Ερντριόνιανς έφτασε τα 8 σερί over και τα 11 στα 12 τελευταία παιχνίδια της.

Στη Λιγκ 2 το ντεφορμάρισμα της Κλάιντ συνεχίζεται με… αμείωτους ρυθμούς, αφού η ομάδα συμπλήρωσε 11 διαδοχικά παιχνίδια χωρίς νίκη! Απέναντι στην πρωτοπόρο Φόρφαρ που έχει 9 διπλά σε 13 παιχνίδια, η Κλάιντ θα αντιμετωπίσει προβλήματα. Η Φόρφαρ που υποβιβάστηκε πέρσι, θέλει να επιστρέψει άμεσα στην πρώτη κατηγορία και πιστεύω ότι θα τα καταφέρει.

Περνάμε τώρα στα υπόλοιπα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα…

Ξεκινώντας από τα δικά μας δεν θα απέκλεια την… μικροέκπληξη στο Παναιτωλικός – Λεβαδειακός. Απομένουν μόνο οκτώ αγωνιστικές για το φινάλε και οι γηπεδούχοι είναι σχετικά άνετοι βαθμολογικά. Ο Λεβαδειακός αντιθέτως, βρίσκεται στη γραμμή του υποβιβασμού και ψάχνει για βαθμούς. Ο Παναιτωλικός δεν πείθει με τις εμφανίσεις του και μετά από την ουραγό Βέροια, έχει υποστεί τις περισσότερες (5) εντός έδρας ήττες στην κατηγορία. Για διπλό το βλέπω δύσκολο, διότι οι Βοιωτοί δεν έχουν ούτε ένα στο ενεργητικό τους. Μια ισοπαλία όμως μπορούν να την πάρουν…

Στην Γερμανία η Βέρντερ φιλοξενεί την ομάδα που έχει τις χειρότερες εκτός έδρας επιδόσεις σε ολόκληρη την Ευρώπη! Αυτή είναι η Ντάρμσταντ που συμπλήρωσε 10 ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια, με συντελεστή τερμάτων 4-24. Η ομάδα της Βρέμης κινδυνεύει με υποβιβασμό και την επόμενη αγωνιστική έχει πολύ δύσκολο ματς στο Λεβερκούζεν. Το σημερινό παιχνίδι είναι ιδιαίτερα σημαντικό για αυτήν και πιστεύω ότι θα το πάρει. Επειδή όμως εδώ έχουμε να κάνουμε με τις δύο από τις τρεις χειρότερες άμυνες της κατηγορίας, σκέφτομαι να συνδυάσω τον άσσο με το over…

Το δυάρι της Μάιντζ είναι επίφοβο διότι αφενός δεν μας έχει δείξει τίποτα ιδιαίτερο φέτος και αφετέρου η Βόλφσμπουργκ θα έχει νέο προπονητή τον Ολλανδό Άντριες Γιόνκερ. (Δείτε αλλαγές προπονητών). Οι παίκτες των φιλοξενούμενων, δεν μπορεί να έχουν… ξεχάσει τη μπάλα που γνώριζαν και πιστεύω ότι μπορούν να βρουν ένα θετικό αποτέλεσμα μέσα σε μια μέτρια έδρα…

Στην Β κατηγορία το δυνατό και φιλόδοξο Ανόβερο θα ταξιδέψει μέχρι την Καρλσρούη για να αντιμετωπίσει την ουραγό γηπεδούχο ομάδα. Η Καρλσρούη έχει τις λιγότερες νίκες στο πρωτάθλημα, καθώς μετρά μόλις τρεις μετά από 22 αγωνιστικές. Το Ανόβερο είναι ανώτερο και διατηρεί την παραγωγικότερη επίθεση στην κατηγορία. Με λίγη τύχη και αρκετή… τόλμη, θα τα καταφέρει να πάρει το επιθυμητό για αυτό αποτέλεσμα.

Δεν  ξέρω ποια είναι η γνώμη σας για το 1.48 του άσσου της Χόλσταϊν, αλλά εγώ οφείλω να σας υπενθυμίσω ότι η Πάντερμπορν έχει πέντε διπλά σε 12 παιχνίδια. Η καλύτερη επίδοση μετά από την πρωτοπόρο Ντούισμπουργκ και την Λόττε που έχουν από έξι… Η δε Χόλσταϊν εδώ και έξι αγωνιστικές, κατάφερε να κερδίσει μόνο τη Φορτούνα Κολωνίας. Προσοχή λοιπόν…

Στην Αυστρία οι αποδόσεις στο Στουρμ Γκρατς – Άλταχ δεν έχουν σχέση με τη φετινή πραγματικότητα… Η Άλταχ βρίσκεται στη δεύτερη θέση, απέχοντας τρεις μόλις πόντους από την πρωτοπόρο Σάλτσμπουργκ. Κάνει μια πολύ καλή σεζόν και θα βρεθεί αντιμέτωπη με τη ντεφορμέ Στουρμ Γκρατς που έρχεται από τρεις σερί ήττες με συντελεστή τερμάτων 1-7. Εδώ λοιπόν, ή κυνηγάς την έκπληξη, ή δεν παίζεις τίποτα, ή εξετάζεις τις πιθανότητες που έχουν τα πολλά γκολ. Σας θυμίζω ότι η Άλταχ έχει 8 over σε 11 παιχνίδια μακριά από την έδρα της και ότι αυτή είναι η υψηλότερη επίδοση στην κατηγορία. Τα εννέα από τα δέκα τελευταία παιχνίδια της έληξαν στο goal – goal, ενώ έρχεται και από σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί της Αούστρια με 3-1…

Στην Ιταλία διεξάγεται το πολύ μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στη Ρόμα και τη Νάπολι. Το… timing δείχνει Ρόμα (φωτο), καθώς οι πρωτευουσιάνοι ξαναβρήκαν την κατάλληλη στιγμή τη φόρμα τους. Έρχονται από τέσσερις σερί νίκες με συντελεστή τερμάτων 13-2 και μέσα στην έδρα τους έχουν το απόλυτο των επιτυχιών με 12 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Η δε Νάπολι την προηγούμενη αγωνιστική έχασε εντός έδρας από την Αταλάντα, ενώ στο κύπελλο ηττήθηκε με 3-1 από τη Γιουβέντους. Την ερχόμενη Τρίτη υποδέχεται τη Ρεάλ για τους «16» του Champions League.

Τα άλλα δύο ματς της ημέρας δεν θα με απασχολήσουν λόγω χαμηλών αποδόσεων. Σας θυμίζω πάντως ότι η Μίλαν διατηρεί παράδοση θετικών αποτελεσμάτων, καθώς δεν έχει ηττηθεί ποτέ μέσα στο Μιλάνο από την Κιέβο (12-3-0).

Το πρόγραμμα της Β Ιταλίας δεν είναι καθόλου καλό, καθώς σχεδόν όλα τα ματς αποτελούν αμφίρροπα ντέρμπι. Έχω την αίσθηση ότι θα δούμε αρκετές ισοπαλίες και γι΄αυτό θεωρώ ότι προσφέρεται για τους φίλους των Χ. Αν έπρεπε οπωσδήποτε όμως να επιλέξω μια ομάδα, θα κράταγα τον άσσο της ΣΠΑΛ, η οποία βρίσκεται μόλις ένα βαθμό πίσω από την πρωτοπόρο Φροζινόνε. Η ομάδα πραγματοποιεί πολύ καλή σεζόν και μέσα στην έδρα της είναι σχεδόν αλάνθαστη καθώς έχει υποστεί μόνο μία ήττα σε 13 παιχνίδια. Διανύει περίοδο φόρμας και σήμερα υποδέχεται την Πίζα που μακριά από την έδρα της μετρά μόνο ένα διπλό σε 14 παιχνίδια. Για την Πίζα τα έχουμε ξαναπεί… Είναι η ομάδα που έχει την καλύτερη άμυνα, αλλά ταυτόχρονα και τη χειρότερη επίθεση στο πρωτάθλημα! Συμπλήρωσε 26 under σε 28 αγωνιστικές και γι΄αυτό το λόγο θα μπορούσαμε να συνδυάσουμε τον άσσο της ανώτερης ΣΠΑΛ με τα λίγα τέρματα. Να σημειώσουμε τέλος, ότι ο προπονητής της ΣΠΑΛ ο Σέμπλιτσι, γνωρίζει πολύ καλά την Πίζα διότι ήταν προπονητής της πριν από μια πενταετία.

Στην Ισπανία η Γρανάδα που τις πρώτες 20 αγωνιστικές είχε πετύχει μόλις μία νίκη, στα τελευταία πέντε παιχνίδια της, έκανε τρεις μαζεμένες! Η ομάδα λοιπόν έχει ανέβει αγωνιστικά και βρίσκω μικρό και επίφοβο τον άσσο του 1.60 της Λεγκανές. Οι γηπεδούχοι έχουν τις χειρότερες εντός έδρας επιδόσεις στην κατηγορία, μετά από την ουραγό Οσασούνα. Για την ακρίβεια έχουν μόλις δύο νίκες σε 12 παιχνίδια. Εδώ και 13 αγωνιστικές κατάφεραν να κερδίσουν μόνο την παραπαίουσα Λα Κορούνια. Υπό αυτές τις συνθήκες το σετ των αποδόσεων δεν έχει λογική…

Στην δεύτερη κατηγορία η Ρέους εξακολουθεί να φέρνει το ένα under πίσω από το άλλο. Συμπλήρωσε 23 στα 27 και 11 στα 13 μακριά από την έδρα της! Διατηρεί μάλιστα, την καλύτερη εκτός έδρας άμυνα στην κατηγορία. Σήμερα φιλοξενείται από τη Βαγιεκάνο που σπανίως θα την δούμε να σημειώνει πάνω από ένα γκολ σε παιχνίδι. Η πρώτη μου επιλογή λοιπόν είναι το under και ακολούθως το Χ του ημιχρόνου. Παρεμπιπτόντως, ας κρατήσουμε το γεγονός ότι η Ρέους συμπλήρωσε πέντε ισοπαλίες στα έξι τελευταία παιχνίδια της…

Το πρόγραμμα της 28ης αγωνιστικής στη Γαλλία είναι αρκετά δύσκολο και θεωρώ ότι δεν προσφέρεται για στοιχηματισμό. Στο Καέν – Ανζέ πάντως, πιστεύω ότι η ισοπαλία δεν θα… στενοχωρούσε καμία από τις δύο ομάδες. Εξετάζεται και το διπλό της Νις η οποία παραμένει σε τροχιά τίτλου. Δεν ξέρω αν το έχετε προσέξει, αλλά είναι η ομάδα που έχει υποστεί τις λιγότερες (2) ήττες στην κατηγορία. Σήμερα φιλοξενείται από τη Ντιζόν που κινδυνεύει με υποβιβασμό έχοντας μόλις έξι νίκες στο ενεργητικό της. Η Νις έχει πολύ καλή επίθεση και η Ντιζόν τις τελευταίες αγωνιστικές δέχεται από δύο έως τέσσερα τέρματα…

Απόψε στις 21.00 ώρα Ελλάδας, πραγματοποιείται η προτελευταία αγωνιστική του βελγικού πρωταθλήματος.

Μεγάλη μάχη γίνεται για την έκτη θέση που οδηγεί στα play off. Την διεκδικούν η Μαλίν και η Γάνδη που έχουν από 45 και 44 βαθμούς αντίστοιχα. Την τελευταία αγωνιστική μάλιστα, κοντράρονται μεταξύ τους! Σήμερα η Γάνδη φιλοξενείται από την βαθμολογικά αδιάφορη Μπέβερεν και η Μαλίν υποδέχεται την Άντερλεχτ. Η Γάνδη είναι ανώτερη και πιστεύω ότι εύκολα ή δύσκολα θα επικρατήσει. Από το 2012 οπού η Μπέβερεν ανέβηκε και πάλι κατηγορία, μετρά τρεις νίκες και μια ισοπαλία εκεί μέσα.

Το Μαλίν – Άντερλεχτ το έχω στα… υπόψη μου για έκπληξη. Η Μαλίν θέλει τη νίκη, είναι φορμαρισμένη και έχει δυνατή έδρα. Η Άντερλεχτ έχει σημειώσει μόλις μία νίκη στις τελευταίες έξι επισκέψεις της εκεί και θα αναγκαστεί να αγωνιστεί χωρίς τον τιμωρημένο Τίλεμανς ο οποίος σκοράρει συνεχώς το τελευταίο διάστημα. Θα πρέπει να τονίσουμε επίσης, ότι για την Άντερλεχτ έπεται και προέχει, ο αγώνας του Europa League με τον ΑΠΟΕΛ στην Κύπρο. Αυτό είναι κάτι που ενδέχεται να βοηθήσει και να ευνοήσει τη γηπεδούχο ομάδα…

Όσον αφορά στη μάχη για τη σωτηρία, η ουραγός Μουσκρόν βρίσκεται τέσσερις βαθμούς πίσω από τη Βέστερλο και μόνο αν πετύχει δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, θα διατηρήσει τις όποιες ελπίδες της… Σήμερα υποδέχεται τη Σταντάρ Λιέγης σε ένα ματς που αποτελεί γειτονικό ντέρμπι. Οι δύο ομάδες όμως δεν έχουν αντιπαλότητα και η Σταντάρ είναι τελείως αδιάφορη βαθμολογικά, καθώς τελικά δεν τα κατάφερε να εισχωρήσει στην εξάδα των play off για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Αποκλειστικά και μόνο λόγω κινήτρου, θα μπορούσαμε να… επανεξετάσουμε τις πιθανότητες που έχουν οι γηπεδούχοι…

Στην Ελβετία η Γιουνγκ Μπόις προέρχεται από αποκλεισμό – σοκ στο κύπελλο από τη Βίντερτουρ που αγωνίζεται στη Β κατηγορία. Σήμερα υποδέχεται την Τουν για το πρωτάθλημα και πιστεύω ότι θα επιδιώξει να επιστρέψει άμεσα στις νίκες προκειμένου να διασκεδάσει τις εντυπώσεις. Πιστεύω ότι θα επικρατήσει, αλλά θα προτιμήσω να ποντάρω στο over 3.5 γκολ. Η ομάδα βλέπετε, έχει εξαιρετικές επιθετικές επιδόσεις στο γήπεδό της, καθώς μέσο όρο πετυχαίνει 3.5 γκολ ανά αγώνα! Για αυτό το λόγο άλλωστε, μετρά 11 over σε ισάριθμα παιχνίδια! Τόσο εντός όσο και εκτός έδρας, συμπλήρωσε 11 διαδοχικά over. Τα δέκα από αυτά μάλιστα, έληξαν στο over 3.5 γκολ! Αναμένεται λοιπόν να… ξεσπάσει πάνω στην Τουν. Να σημειώσουμε τέλος, ότι αν ψάξουμε τα δέκα τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια, θα ανακαλύψουμε εννέα over.

Στην Β κατηγορία η Σερβέτ φιλοξενείται από τη Βόλεν και πιστεύω ότι μπορεί να προσθέσει τρεις βαθμούς στο ενεργητικό της. Η ομάδα βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση, καθώς έρχεται από 5 νίκες και δύο ισοπαλίες σε 7 παιχνίδια. Η Βόλεν αντιθέτως, συμπλήρωσε τέσσερις σερί ήττες, ενώ διατηρεί και τη χειρότερη έδρα στο πρωτάθλημα, με 8 ήττες σε 11 αγωνιστικές.

Στην Τσεχία υποχωρεί το διπλό της Μλάντα Μπόλεσλαβ και αυτό οφείλεται αρχικά στην κακή πορεία της Χράντετς, η οποία έχει 6 ήττες σε 8 παιχνίδια στην έδρα της και ακολούθως στις πολλές απουσίες των γηπεδούχων που θα αγωνιστούν χωρίς πέντε βασικούς ποδοσφαιριστές.

Το 1.50 της Τέπλιτσε είναι πολύ μικρό για μια ομάδα που μετρά μόλις δύο νίκες σε 8 παιχνίδια στο γήπεδό της και που διατηρεί τη χειρότερη εντός έδρας επίθεση στην κατηγορία. Η Ζιχλάβα, τόσο πέρσι όσο και πρόπερσι, πέρασε νικηφόρα από εκεί μέσα…

Στην Πολωνία, αν το εξετάσουμε βάσει φόρμας, τότε η Βίσλα μπορεί να φύγει με το διπλό από την έδρα, της Πιαστ, που έρχεται από πέντε σερί ήττες. Η ομάδα της Κρακοβίας βέβαια, δεν είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική όταν απομακρύνεται από το γήπεδο της, αλλά στην κατάσταση που βρίσκονται οι γηπεδούχοι, δικαιολογημένα ποντάρεται το διπλό. (Δείτε και στην στήλη του Bookone.)

Στην Κολομβία η Μπουκαραμάνγκα μπορεί να διατηρήσει την παράδοση που την θέλει όχι απλά να μην χάνει, αλλά ούτε να δέχεται γκολ από την Τίγκρες τα τελευταία χρόνια (11-0 τα τέρματα στα πέντε πρόσφατα παιχνίδια τους).

Στη Χιλή διεξάγεται το μεγάλο και κλασικό ντέρμπι ανάμεσα στην Κόλο Κόλο και την Κατόλικα και επειδή οι φιλοξενούμενοι έχουν αγώνα με την Ατλέτικο Παραναένσε την προσεχή Τρίτη και το Κόπα Λιμπερταδόρες, σκέφτομαι να ρισκάρω στον άσσο της Κόλο Κόλο που ξεκίνησε με τον ιδανικότερο τρόπο το πρωτάθλημα. Εξαιρετική παράδοση διατηρεί η Μοντερέι στο Μεξικό, καθώς συμπλήρωσε επτά σερί νίκες με συντελεστή τερμάτων 20-7!

Το Γουαδαλαχάρα – Τολούκα αποτελεί ντέρμπι ανάμεσα σε δύο καλές ομάδες που ξεκίνησαν θετικά στο πρωτάθλημα. Προξενεί εντύπωση το γεγονός ότι το under βρίσκεται σε υψηλές αποδόσεις. Λογικά θα διεξαχθεί ένα κλειστό παιχνίδι που θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Να αναφέρουμε ότι τα έξι τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια τελείωσαν στο under 2.5 γκολ.

Καλή τύχη.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Κυριακή 5 Μαρτίου, διεξάγεται στην πόλη του Ναυπλίου ο καθιερωμένος πλέον ετήσιος Μαραθώνιος. Μπορείτε και εσείς να συμμετάσχετε στην γιορτή αυτή της Αργολίδας!  

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το nafpliomarathon.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ