ΤΟ… ΠΑΡΤΙ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ!

Καλημέρα. Πέρασαν 12 χρόνια από την τελευταία φορά που η ΑΕΚ αγωνίστηκε σε ομίλους του Champions League. Όλα αυτά τα χρόνια η «Ένωση» πέρασε τα πάνδεινα αφού έφτασε ακόμα και να συμμετέχει και στη Γ κατηγορία! Είδατε όμως πως με υπομονή, επιμονή, σωστή δουλειά και μεθοδικότητα, τα πάντα μπορούν να γίνουν. Το… ασχημόπαπο ξανάγινε κύκνος και σήμερα είναι μέρα γιορτής για τους χιλιάδες οπαδούς της.

Τα καλά νέα όμως… σταματούν κάπου εδώ. Δυστυχώς ο Άγιαξ είναι πολύ ισχυρός φέτος. Στα προκριματικά του Champions League μοίρασε από δύο και τρία γκολ σε όλους τους αντιπάλους του, ενώ στο Ολλανδικό πρωτάθλημα δεν έχει υποστεί ακόμα ήττα. Ο συνολικός συντελεστής τερμάτων του, σε Ολλανδία και Ευρώπη είναι 26-6 μέχρι στιγμής!

Από την άλλη μεριά βέβαια και η ΑΕΚ δεν έχει χάσει μέχρι τώρα, αλλά μέσα στο Άμστερνταμ το έργο της ελληνικής ομάδας αναμένεται δύσκολο. Η «Ένωση» έχει και απουσίες, με σημαντικότερη αυτή του Λιβάγια που για μένα είναι ότι καλύτερο υπάρχει σε αυτή την ομάδα. Ένα θετικό στοιχείο για την ΑΕΚ είναι το γεγονός ότι την προσεχή Κυριακή ο Άγιαξ παίζει εκτός έδρας με την πρωτοπόρο Αϊντχόφεν. Είναι φυσικό και επόμενο δηλαδή, οι παίκτες της Ολλανδικής ομάδας να έχουν έστω και στο πίσω μέρος του μυαλού τους, το σπουδαίο αυτό ντέρμπι.

Το πρώτο στοίχημα που επιλέγω είναι τα 2-3 γκολ διότι σε μια καλή περίπτωση βλέπω 1-1 και σε μια κακή, 2-0 ή 2-1. Δεν νομίζω ότι θα… τραβήξει περισσότερο το σκορ, διότι και οι δύο ομάδες διαθέτουν πολύ καλή άμυνα. Σας θυμίζω ότι στα πρωταθλήματά τους, σε σύνολο οκτώ αγώνων και οι δύο έχουν δεχθεί μόνο ένα γκολ… Ως εναλλακτική επιλογή υπάρχουν και τα περισσότερα γκολ του δευτέρου ημιχρόνου, καθώς ο Άγιαξ παραδοσιακά ανεβάζει την απόδοσή του όσο περνά η ώρα… (2.02 τα 2-3 γκολ στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”])

Από εκεί και πέρα κάτι μεγάλα φαβορί τύπου Ρεάλ, Μάντσεστερ Σίτι και Μπάγερν έχουν ήδη απορριφθεί λόγω χαμηλών αποδόσεων.

Η Γιουβέντους είναι πιθανό να περάσει μέσα από το «Μεστάγια» διότι η Βαλένθια δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Πέρασαν ήδη τέσσερις αγωνιστικές στην Ισπανία και ακόμα δεν έχει σημειώσει νίκη! Η «Γιούβε» αντιθέτως, έχει τέσσερα στα τέσσερα στο Καμπιονάτο και ο Ρονάλντο άρχισε να προσαρμόζεται. Σας θυμίζω ότι την προηγούμενη αγωνιστική με τη Σασσουόλο πέτυχε και τα δύο γκολ της ομάδας του, ενώ έχασε σημαντικές ευκαιρίες και για άλλα τέρματα.

Επειδή ούτε εδώ η απόδοση με ελκύει, θα προτιμήσω να ρισκάρω στο ποντάρισμα ότι θα πετύχει και πάλι τέρμα ο μεγάλος επιθετικός αστέρας των Ιταλών…

Η Χόφενχαϊμ, εκτός από τις πολλές απουσίες που μετρά από την αρχή της σεζόν, έχει και αρκετούς αμφίβολους στο αποψινό ματς με τη Σαχτάρ. Αυτά τα αγωνιστικά προβλήματα έχουν επηρεάσει την ομάδα και θεωρώ ότι μπορεί να τα εκμεταλλευτεί η ισχυρή Σαχτάρ που διαθέτει μεγάλη εμπειρία στην Ευρώπη. (2.00 ο άσσος στην [eafl id=”9029″ name=”InterWetten” text=”INTERWETTEN.GR”])

Στον αγώνα της Γιουνγκ Μπόις με τη Μάντσεστερ προτιμώ να επιλέξω το over και το goal goal από το διπλό που πληρώνει το ίδιο. Η Γιουνάιτεντ βλέπετε, παραμένει μια αναξιόπιστη και κυκλοθυμική ομάδα που είναι ικανή για το καλύτερο και το χειρότερο. Η Γιούνγκ Μπόις τα τελευταία δύο χρόνια διανύει την καλύτερη περίοδο της ιστορίας της και μέχρι στιγμής φέτος έχει 6 στα 6 στα πρωτάθλημα με συντελεστή τερμάτων 19-4! Συγνώμη, αλλά μια τέτοια ομάδα δεν την κοντράρεις στο 1.60 μέσα στην έδρα της…

Το μόνο που απέμεινε από τα αποψινά παιχνίδια του Champions League είναι ο αγώνας της Βικτόρια Πλζεν με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Οι Ρώσοι βρίσκονται σε μεταβατική περίοδο, καθώς επιχειρούν ριζική ανανέωση σε όλους τους τομείς. Η συντριπτική πλειονότητα των παικτών είναι πιτσιρικάδες που διαθέτουν πλούσιο ταλέντο αλλά ταυτόχρονα και ανύπαρκτη εμπειρία. Ο συγκεκριμένος όμιλος βέβαια θεωρώ ότι έχει ήδη κριθεί, καθώς είμαι σχεδόν βέβαιος ότι η Ρεάλ με τη Ρόμα θα περάσουν στην επόμενη φάση.

Στο Βικτόρια – ΤΣΣΚΑ επιλέγω να κρατήσω το Χ του ημιχρόνου, διότι έχω την αίσθηση ότι οι δύο προπονητές θα κοιτάξουν πρωτίστως να μην δεχθούν τέρμα. Ειδικά ο Γκοντσαρένκο της ΤΣΣΚΑ, είναι βέβαιο ότι θα δώσει εντολές για μεγάλη προσοχή στην άμυνα διότι η Βικτόρια μπορεί να γίνει πολύ απειλητική όταν της δοθεί χώρος και βρει διαδρόμους. (1.95 στην [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”])

Πάμε τώρα να ρίξουμε μια ματιά και στο υπόλοιπο πρόγραμμα της ημέρας ξεκινώντας από την αγγλική Τσάμπιονσιπ.

Η Μίντλεσμπρο που υποβιβάστηκε το 2017, φέτος δείχνει έτοιμη καθ’ όλα να επιστρέψει στη μεγάλη κατηγορία. Το καλοκαίρι δαπάνησε πολύ μεγάλα ποσά προκειμένου να ενισχυθεί κυρίως αμυντικά και αυτή τη στιγμή διαθέτει ένα από τα ισχυρότερα ρόστερ της Τσάμπιονσιπ. Μέσα στην έδρα της μετρά τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια με συντελεστή τερμάτων 5-0 και δεν νομίζω ότι θα σκοντάψει απέναντι στη ντεφορμέ Μπόλτον που το περασμένο Σάββατο ηττήθηκε μέσα στο γήπεδό της από τη μετριότατη ΚΠΡ. Επειδή όμως ο άσος κυκλοφορεί σε χαμηλές τιμές, θεώρησα σκόπιμο και ωφέλιμο να τον συνδυάσω με το no – goal.

Η Νότιγχαμ συνεχίζει να ενισχύεται μεταγραφικά και σε σχέση με πέρσι έχουν έρθει 17 νέοι ποδοσφαιριστές! Μέχρι στιγμής έχει χάσει μόνο από την ισχυρή Μπρέντφορντ και σήμερα που υποδέχεται την ασταθή Σέφιλντ Γουέν. πιστεύω ότι εύκολα ή δύσκολα θα φτάσει στην επικράτηση. Επειδή όμως και αυτή σκοράρει σχεδόν αποκλειστικά στα δεύτερα ημίχρονα των αγώνων της, θεωρώ ότι συμφέρει περισσότερο – και από πλευράς απόδοσης – να ρισκάρουμε στο συγκεκριμένο μπετ.

Στη Β Σουηδίας η Χέλσινμποργκ μετά τις δύο σερί ισοπαλίες που έφερε, έπεσε από την κορυφή και οφείλει να επιστρέψει στις επιτυχίες απέναντι στην ασταθή Μπράγκε. Σας θυμίζω ότι η Χέλσινμποργκ συμπλήρωσε εννέα νίκες σε δέκα παιχνίδια στην έδρα της με συντελεστή τερμάτων 20-5! Επειδή όμως και η Μπράγκε είναι καλή αμυντικά αφού έχει την δεύτερη καλύτερη εκτός έδρας άμυνα, εκτός από τον άσσο μπορούμε να δούμε και το under. Ακόμα και συνδυαστικά…

Στη Β Δανίας η Κόγκε παραμένει η μοναδική που έχει το απόλυτο των επιτυχιών στην έδρα της. Η ομάδα στοχεύει στην άνοδο και ειδικά στην επίθεση παίρνει άριστα. Σήμερα υποδέχεται την υποδεέστερη Αμαγκέρ και λογικά θα φτάσει σε μια ακόμα νίκη.

Στις ΗΠΑ τέλος, η πρωτοπόρος στην Ανατολή Ατλάντα, δεν αναμένεται να αντιμετωπίσει προβλήματα από το τελευταία στη Δύση Σαν Χοσέ. Οι δύο αυτές ομάδες έχουν πολύ μεγάλη διαφορά δυναμικότητας φέτος και αυτό είναι κάτι που αποδεικνύεται σχεδόν κάθε εβδομάδα. Εκτός από το διπλό όμως βλέπουμε και το over μιας και το Σαν Χοσέ δέχεται εδώ και καιρό πολλά γκολ σε κάθε παιχνίδι του. Την προηγούμενη αγωνιστική έφαγε πέντε από το Κάνσας μέσα στην έδρα του και λογικά θα αντιμετωπίσει σημαντικά προβλήματα απέναντι στην καλύτερη και παραγωγικότερη επίθεση ολόκληρου του πρωταθλήματος.

Καλή τύχη και η συνέχεια θα δοθεί στο live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”] όπου εχθές μαζί με τον Αλέξανδρο καταφέραμε να περάσουμε πάρα πολλά σημεία μεγάλων αποδόσεων!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ