ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΑΣ G-G

Καλημέρα. Πάμε να δούμε τα σημερινά ματς του Euro ανά ώρα έναρξης όπως το συνηθίζουμε άλλωστε…

ΟΥΚΡΑΝΙΑ – Β. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Η Βόρεια Μακεδονία δεν ήταν κακή απέναντι στην Αυστρία από την οποία τελικά ηττήθηκε όμως προς το φινάλε του παιχνιδιού. Στην επίθεση εξακολουθούν να σημειώνονται πολλά γκολ, στην άμυνα όμως υπάρχει πρόβλημα. Αυτός είναι ο λόγος άλλωστε που προσωπικά τουλάχιστο συνηθίζω να παίζω g-g και over τη συγκεκριμένη ομάδα.

Η Ουκρανία από την άλλη μεριά κατάφερε και έβγαλε αναπάντεχη αντίδραση μετά το 2-0 από τους Ολλανδούς, καθώς κατάφερε και ισοφάρισε μέσα σε τέσσερα λεπτά! Χάσανε ευκαιρία ακόμα και για το 2-3, στο 85 όμως ήρθε ο Ντάμφρις να πετύχει το τελικό 3-2 υπέρ των “Οράνιε”.

Ο 3ος όμιλος είναι από τους πιο βατούς του Euro αλλά μετά από τα πρώτα αποτελέσματα, αν σήμερα οι Ουκρανοί δεν κερδίσουν, τότε θα πρέπει οπωσδήποτε την τελευταία αγωνιστική να επικρατήσουν των αυστριακών και να περιμένουν και το άλλο ματς του ομίλου. Δεν τους… βλέπω να έχουν τέτοιου είδους διάθεση, οπότε σήμερα θα πάνε για τη νίκη.

Προσωπικά θα εξακολουθήσω να ποντάρω στο αγαπημένο μου gg και over των γειτόνων μας, αλλά θα προσθέσω και τα περισσότερα γκολ του 2ου ημιχρόνου καθώς οι Ουκρανοί μόνο τότε σκοράρουν σε τελικές φάσεις του Euro!

ΔΑΝΙΑ – ΒΕΛΓΙΟ

Έχω την αίσθηση – βεβαιότητα ότι αυτό θα είναι το ωραιότερο ματς της βραδιάς, διότι εδώ έχουμε να κάνουμε με δύο πολύ επιθετικές ομάδες. Το Βέλγιο – όπως συνηθίζει – καθάρισε δια περιπάτου τους Ρώσους με 3-0 αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά ότι η ομάδα αυτή δεν… παίζεται στην επίθεση.

Οι Δανοί από την άλλη μεριά επηρεασμένοι σαφέστατα από αυτό που έπαθε ο Έρικσεν στο 43ο λεπτό, πιάστηκαν στον ύπνο στις αρχές του 2ου ημιχρόνου από τη Φινλανδία και μετά παρά την πίεση που άσκησαν δεν κατάφεραν ούτε καν να ισοφαρίσουν, χάνοντας ακόμα και πέναλτι! Σήμερα παίζοντας μπροστά στο κοινό τους στην Κοπεγχάγη είχαν όλο τον χρόνο να συνέλθουν και να προετοιμαστούν αφού ο Έρικσεν είναι καλά. Όπως πριν έτσι και εδώ, αρχικά θα συνδυάσω το g-g με το over. Το g-g μπορεί να παιχτεί και μόνο του σε περίπτωση που φοβηθούμε το 1-1 καθώς πληρώνει καλά. (1.93 στο [eafl id=”18306″ name=”pamestoixima.gr” text=”Pamestoixima.gr”]) Για σκόρερ σκέφτομαι τον Βιντ από πλευράς Δανίας ο οποίος παίζει και στο γήπεδό του (Κοπεγχάγη) και από την άλλη μεριά τον Μέρτενς διότι θεωρώ ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Να προσθέσω και ένα πιθανό σκορ έτσι για την… χαρά του παιχνιδιού; 2-2

ΟΛΛΑΝΔΙΑ – ΑΥΣΤΡΙΑ

Όπως είπαμε και πριν οι Ολλανδοί κέρδισαν με την ψυχή στο στόμα τους Ουκρανούς στο φινάλε. Οι οπαδοί άρχισαν πάλι τη γνωστή… γκρίνια στα social media της χώρας τους καθώς δεν έμειναν ικανοποιημένοι από την εμφάνιση της αγαπημένης τους ομάδας. Ο Ντεπάι δεν ήταν καλός, αλλά επειδή πρόκειται για έναν ιδιαίτερα ταλαντούχο ποδοσφαιριστή, θεωρώ ότι σήμερα θα καταφέρει να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα, μιας ομάδας που μόνο για την άμυνά της δεν φημίζεται. Οι Ολλανδοί παίζουν μέσα στο σπίτι τους (Άμστερνταμ) και εμένα η Αυστρία δεν με έχει πείσει ότι μπορεί να ανταπεξέλθει στις ανάγκες μιας τόσο δύσκολης αναμέτρησης.

Για τρίτη σερί φορά δεν θα πρωτοτυπήσω καθώς η πρώτη μου επιλογή είναι το gg απανθισμένο από το over. (3.00 στην [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”] το gg και η νίκη της Ολλανδίας) Απλά αυτή τη φορά θα προσθέσω και τον άσσο διότι βλέπω ένα σκορ της τάξεως του 3-1 για τους «Οράνιε». Αν θέλετε παίχτε το να πάμε… διακοπές.

Από τα υπόλοιπα λιγοστά ματς της ημέρας δεν βλέπω εκπλήξεις στο Κόπα Αμέρικα από Χιλή και Βραζιλία. Θα προσθέσω και το διπλό και under στην αναμέτρηση της Λοντρίνα με τη Μποταφόγκο στην Β Βραζιλίας.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”] όπου χθες δώσαμε στη Β Ουρουγουάης στο ματς της Ντανούμπιο ανατροπή πριν καν ξεκινήσει ο αγώνας…

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ