ΤΙ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ;

Καλημέρα. Σήμερα λέω να ξεκινήσουμε από Champions League με κάποιους αγώνες ρεβάνς. Στο πρώτο παιχνίδι στη Βιέννη η Σπάρτα Πράγας ηττήθηκε με σκορ 2-1, παρά το ότι προηγήθηκε μόλις στο 3ο λεπτό! Το σκορ αυτό είναι ανατρέψιμο και πιστεύω ότι οι Τσέχοι είναι το φαβορί της αναμέτρησης διότι υπερέχουν των αυστριακών. Επειδή όμως θεωρώ ότι μια δίκαιη απόδοση θα ήταν της τάξεως του 2.20, δεν θα δεχθώ τα 1.80, οπότε θα αφήσω το ματς για το live, αφήνοντας να περάσει το πρώτο ημίωρο.

Οι «σερίφηδες» από τη Μολδαβία κέρδισαν στο πρώτο παιχνίδι εκτός έδρας την Αλασκέρτ με 1-0 και απόψε θα πάνε για μια ακόμα… περήφανη νίκη απέναντι σε έναν υποδεέστερο αντίπαλο. Η Σερίφ Τίρασπολ έχει εξελιχθεί ως μια έμπειρη ομάδα στην Ευρώπη και τέτοιου είδους ματς συνήθως τα καθαρίζει από νωρίς.

Ο αγώνας της Μούρα με τη Λουντογκόρετς έμεινε στο 0-0 την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά τώρα οι Βούλγαροι μέσα στο σπίτι τους λογικά θα πάρουν την πρόκριση απέναντι σε μια άγνωστη και άπειρη ομάδα από τη Σλοβενία. Επειδή όμως θεωρώ ότι η Μούρα παίζοντας αμυντικά για την ισοπαλία μπορεί να αντέξει ένα ημίχρονο, θα ρισκάρω στο Χ ημίχρονο – άσσο τελικό που πληρώνει σαφώς καλύτερα από τον… σκέτο άσσο. (3.65 στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”])

Ο Ερυθρός Αστέρας έχασε από την Καϊράτ με σκορ 2-1 προς το τέλος της αναμέτρησης, αλλά η έμπειρή και ποιοτική υπεροχή των Σέρβων είναι τέτοια που λογικά θα γυρίσουν το παιχνίδι και θα περάσουν αυτοί στην επόμενη φάση. Η Καϊράτ είναι καλή για Καζακστάν αλλά για Ευρώπη όχι…

Για το τέλος, άφησα το ματς του Ολυμπιακού ο οποίος καλείται να υπερασπιστεί το 1-0 του πρώτου αγώνα μέσα στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν. Οι ερυθρόλευκοι ίσως να είχαν καθαρίσει από την προηγούμενη εβδομάδα την πρόκριση αν δεν είχαν μείνει από νωρίς με 10 παίκτες. Εγώ δεν μπορώ να συγκρίνω τη Νέφτσι με τον Ολυμπιακό. Θεωρώ δεδομένο ότι η ελληνική ομάδα δεν θα πάει για το Χ διότι δεν έχει να φοβηθεί τίποτα απολύτως από τον αποψινό της αντίπαλο. Αρκεί να μην έχουμε καμία… αποβολή πάλι. Το διπλό προσφέρεται σε τιμές διπλασιασμού από την [eafl id=”26140″ name=”bet365.gr” text=”BET365.GR”] και στην Ελλάδα έχει παιχτεί πολύ.

Πάμε τώρα να ρίξουμε μια ματιά και στο υπόλοιπο πρόγραμμα της ημέρας ξεκινώντας από τη Νορβηγία και τον πιθανό άσσο της Λίλεστρομ η οποία παραμένει αήττητη για 8 συνεχόμενα παιχνίδια. Η Σάρπσμποργκ είναι ένας βατός αντίπαλος που έχει φιλικές σχέσεις με τη Λίλεστρομ, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει απαραίτητα κάτι.

Στη Β Βραζιλίας η Αβάι τα πηγαίνει πολύ καλά τελευταία καθώς μετρά πέντε νίκες και τρεις ισοπαλίες στα 8 πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Η Ρέμο έχει κάνει βήματα προόδου, αλλά εκτός έδρας δεν είναι το ίδιο καλή όσο μέσα στο σπίτι της.

Στην Αργεντινή πέφτει σχεδόν παντού το διπλό της Ρίβερ Πλέιτ, αλλά εγώ λόγω απόδοσης σκέφτομαι να προτιμήσω το over καθώς τόσο αυτή όσο και η Λανούς μέχρι στιγμής ρίχνουν τη μία τεσσάρα πίσω από την άλλη!

Στην Κίνα η Γουχάν παραμένει η μοναδική ομάδα και στα δύο γκρουπ που δεν έχει σημειώσει ακόμα νίκη στο πρωτάθλημα. Βούτυρο στο… ψωμί λοιπόν για τη φορμαρισμένη Σανγκάη Σένχουα.

Θα ολοκληρώσουμε την περιήγησή μας στο κουπόνι με πρωτάθλημα Νιγηρίας. Εκεί απομένουν μόλις τρεις αγωνιστικές για το φινάλε και θα αναφερθώ μόνο σε ομάδες που έχουν πολύ μεγάλο βαθμολογικό κίνητρο παίζοντας με αδιάφορους αντιπάλους. Οι αναλύσεις είναι περιττές και θα αναφερθώ μόνο σε ζευγάρι και στόχο.

Η Άμπια Γουόριορς κινδυνεύει με υποβιβασμό και υποδέχεται την ήδη υποβιβασμένη Ανταμάβα.

Η Σανσάιν Στάρς βρίσκεται ένα βαθμό κάτω από τη γραμμή του υποβιβασμού και η νίκη στο αποψινό ματς με την αδιάφορη Πλατό Γιουνάιτεντ, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως μονόδρομος, αν οι γηπεδούχοι επιθυμούν να παραμείνουν στην κατηγορία. Ακολουθεί δύσκολο πρόγραμμα στη συνέχεια και το αποψινό παιχνίδι αποκτά χαρακτήρα τελικού.

Η Νασαράβα Γιουν. διεκδικεί τη δεύτερη θέση (με λίγη τύχη και την πρώτη) και σήμερα φιλοξενείται από την βαθμολογικά αδιάφορη Ντακάντα. Εδώ το διπλό κυκλοφορεί σε αποδόσεις που ξεπερνάν το 3.00!

Κάποιες λιγοστές ελπίδες για την τρίτη θέση διατηρεί η Ενούγκου Ρέιντζερς η οποία σήμερα φιλοξενεί την ουσιαστικά αδιάφορη Κατσίνα.

Οι πιθανότητες της Λόμπι για θέση στην τριάδα είναι σχεδόν ανύπαρκτες, οπότε δεν μπορώ να κατανοήσω τον ακραίο φαβοριτισμό των γηπεδούχων. Η Ενγίμπα ισοβαθμεί στη δεύτερη θέση με Νασαράβα και Κανό Πίλαρς, οπότε αξίζει μεγαλύτερης προσοχής.

Το ίδιο ακριβώς ισχύει και στην αναμέτρηση της MFM με τη Ρίβερς Γιουνάιτεντ. Οι γηπεδούχοι έχουν ξεμείνει από στόχους, ενώ οι φιλοξενούμενοι διεκδικούν θέση στην τριάδα. Εδώ έχουμε να κάνουμε με διπλά της τάξεως του 4.00!

Καλή επιτυχία και από ότι φαίνεται σήμερα θα έχουμε… μπόλικη δουλειά στο [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

[eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”]: ΝΕΦΤΣΙ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (4.29 – 3.48 – 2.08)

Σε μηδενική γκανιότα για τον νικητή προσφέρει ο [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”] τον σημερινό αγώνα του Ολυμπιακού για το Champions League.

Με πάνω από 440 (!) στοιχήματα για να επιλέξεις και με το  MatchCombo μπορείς να συνδυάζεις σε μια απόδοση διαφορετικές αγορές του ίδιου αγώνα σε ένα στοίχημα. (ώρα έναρξης: 20.00μμ)

21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | Αρμόδιος Ρυθμιστής MGA

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ