ΤΙΣ ΠΗΡΑΝ… ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΙ ΜΠΟΥΚ

Καλημέρα. Η προτελευταία αγωνιστική της Β Ισπανίας που διεξάγεται απόψε στις 21.00 ώρα Ελλάδας, έχει δύο πολύ βολικές ισοπαλίες. Αναφέρομαι στις αναμετρήσεις Βαγιεκάνο – Κόρδοβα και Χιρόνα – Σαραγόσα. Το… κακό όμως είναι ότι αυτό είναι κάτι που το γνωρίζουν και οι μπουκ οι οποίοι έσπευσαν είτε να κλειδώσουν τα ματς, είτε να ρίξουν τις αποδόσεις σε πολύ χαμηλά επίπεδα.  

Υπάρχει όμως ακόμα ένα Χ, το οποίο συγκεντρώνει πιθανότητες και δεν το έχουν… ανακαλύψει ακόμα. Πρόκειται για την αναμέτρηση της Τενερίφης με την Ταραγόνα. Η πρώτη χρειάζεται μόλις ένα βαθμό ακόμα για να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στα play off ανόδου. Η δε Ταραγόνα βρίσκεται δύο βαθμούς πάνω από τη γραμμή του υποβιβασμού και την επόμενη αγωνιστική παίζει εντός με την ΟΥΚΑΜ Μούρθια. Γνωρίζω βέβαια ότι η Τενερίφη είναι ανώτερη σαν ομάδα, αλλά από τη στιγμή που χρειάζεται ένα βαθμό δεν είναι απαραίτητο ότι θα κυνηγήσει το «τρίποντο». Και να πω ότι δεν φέρνουν ισοπαλίες αυτές οι δύο ομάδες; Η Τενερίφη είναι αυτή που έχει τα περισσότερα (18) Χ στην κατηγορία. Τα μισά εντός έδρας παιχνίδια της λήγουν χωρίς νικητή. Την ακολουθεί στα under η Ταραγόνα η οποία συμπλήρωσε 16 σε 40 αγωνιστικές. Ίσως λοιπόν αξίζει ένα μικρό ρίσκο η συγκεκριμένη ισοπαλία. Στον πρώτο γύρο αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 1-1… (3.40 στην INTERWETTEN.GR)

Από εκεί και πέρα υπάρχουν τρεις ομάδες που καίγονται για τη νίκη και που λογικά θα επικρατήσουν των ουσιαστικά αδιάφορων αντιπάλων τους. Αναφέρομαι στην Ουέσκα, τη Μαγιόρκα και τη Βαγιαδολίδ. Η πρώτη βρίσκεται ένα βαθμό πίσω από τη Βαγιαδολίδ και τη γραμμή των play off ανόδου και την τελευταία αγωνιστική έχει πολύ δύσκολο εκτός έδρας ματς με την πρωταθλήτρια Λεβάντε. Η Νουμάνθια απέχει πέντε βαθμούς από τη γραμμή του υποβιβασμού και στην πραγματικότητα δεν κινδυνεύει να πέσει.

Η Μαγιόρκα παίζει κυριολεκτικά το τελευταίο της χαρτί για την παραμονή καθώς αν δεν κερδίσει ούτε την ουραγό και υποβιβασμένη Μιραντές, θα υποβιβαστεί οριστικά.

Όσο για τη Βαγιαδολίδ, αυτή παίζει εκτός έδρας με τη βαθμολογικά αδιάφορη Ρέους η οποία μετρά μόλις έξι νίκες σε 20 παιχνίδια στην έδρα της. Η Ρέους βρίσκεται ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα, αλλά οι έξι αυτές νίκες είναι οι λιγότερες στην κατηγορία! Διατηρεί μάλιστα και τη χειρότερη εντός έδρας επίθεση στο πρωτάθλημα (16 γκολ).

Στη Σουηδία με μια πρώτη ματιά, φαντάζουν λογικά και πιθανά το διπλό της ΑΪΚ και ο άσσος της Σίριους. Με μια δεύτερη ανάγνωση όμως, θα ανακαλύψουμε ότι ίσως αυτά τα ματς κρύβουν παγίδες. Η ΑΦΚ έχει νέο τεχνικό καθώς απολύθηκε ο Όλσον και η Σίριους δεν βρίσκεται σε ιδιαίτερα καλή αγωνιστική κατάσταση. Τα αφήνουμε λοιπόν και πάμε παρακάτω…

Στην Νορβηγία βρίσκω παραδόξως υψηλό το διπλό της Μόλντε. (4.77 στην GOALBET). Η ομάδα του Σόλσκιαρ παραμένει ένα από τα «βαριά» χαρτιά της κατηγορίας και το τελευταίο διάστημα βρίσκεται σε ανοδική πορεία. Στις τελευταίες τρεις επισκέψεις της στην έδρα της Σάρπσμποργκ, πήρε δύο εύκολα διπλά με σκορ 0-2 και 1-4.

Στην Β Νορβηγίας οι νεοφώτιστες Ελβερούμ και Φλόρο δεν μας έχουν δείξει τίποτα το ιδιαίτερο έως τώρα. Η πρώτη μετρά μόλις δύο νίκες σε 10 αγωνιστικές και η δεύτερη κατάφερε να επικρατήσει μόνο της ουραγού Φρέντρικσταντ που δεν έχει νίκη στο πρωτάθλημα. Απόψε η Ελβερουμ φιλοξενείται από τη Γιερβ που θεωρώ ότι αδικείται από την βαθμολογική της θέση. Η ομάδα έχει καλό υλικό και είναι έτοιμη για ένα νέο ξεκίνημα. Η Φλόρο που πριν από τέσσερα χρόνια αγωνιζόταν στην Δ κατηγορία, στηρίζεται σε νεαρούς ποδοσφαιριστές και σήμερα φιλοξενεί τη Σάντνες που έχει καλό και έμπειρο ρόστερ. Οι φιλοξενούμενοι έχουν προβάδισμα. (1.91 στην VISTABET.GR)

Στη Β Αργεντινής αναμένονται… χασμουρητά στον αγώνα της Λος Άντες με την Φλάντρια. Οι δύο αυτές ομάδες σημειώνουν μέσο όρο κάτω από ένα γκολ ανά αναμέτρηση κα αυτός είναι και ο λόγος που φέρνουν πάρα πολλά under. Για την ακρίβεια, η Λος Άντες μετρά 25 στα 34 και η Φλάντρια 24 στα 33 με 12 στα 16 μακριά από την έδρα της. Το under και το Χ του ημιχρόνου φαντάζουν λογικά.

Στην Βραζιλία υπάρχουν πολλά φαβορί όπως η Φλαμένγκο και η Γκρέμιο που συνοδεύονται όμως από πολύ χαμηλές αποδόσεις. Δεν με αφορούν σε αυτές τις τιμές και ίσως προτιμήσω να ρισκάρω στην Σπορτ Ρεσίφε η οποία πληρώνει πολύ καλά. (2.95 στον STOIXIMAN.GR)

Την ομάδα την ανέλαβε ο εμπειρότατος και πολύ ικανός Βαντερλέι Λουσεμπούργκο και είμαι σίγουρος ότι στην πορεία θα την βοηθήσει να ανέβει πολύ αγωνιστικά. Στο ντεμπούτο του, θα βρει απέναντί του την Αβάι που ακόμα δεν έχει σημειώσει γκολ στο πρωτάθλημα. Επαναλαμβάνω ότι σε αυτές τις αποδόσεις το διπλό αξίζει της προσοχής μας…

Καλή τύχη…

Υ.Γ. Απόψε διεξάγεται ο  τρίτος κατά σειρά αγώνας των τελικών του μπάσκετ. Συνήθως το τρίτο παιχνίδι είναι και το κρισιμότερο και νομίζω ότι αυτό ισχύει και για τη σημερινή αναμέτρηση. Όσοι θελήσετε να ασχοληθείτε ποντάροντας, ο STOIXIMAN.GR προσφέρει πληθώρα στοιχημάτων.  (Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 1.44 – 3.25)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ