ΤΕΡΑΤΑ ΚΑΙ… ΣΗΜΕΙΑ!

Σήμερα φίλες και φίλοι θα επικεντρωθούμε σε κάποιες ισχυρές παραδόσεις αρκετών ομάδων από αυτές που υπάρχουν στο κουπόνι.

Στη Λευκορωσία η Τορπέντο Ζοντίνο συμπλήρωσε 13 ματς χωρίς ήττα και στις δύο έδρες κόντρα στην Ντνιέπρ. Οι δύο ομάδες διατηρούν καλές σχέσεις και σκέφτομαι να συνδυάσω τον άσσο με το over καθώς οι φιλοξενούμενοι έχουν την τρίτη χειρότερη εκτός έδρας άμυνα.

Πολύ καλή παράδοση διατηρεί στην Εσθονία και η Νόμε Κάλιου απέναντι στην Τρανς Νάρβα (φωτο). Πιο συγκεκριμένα αν ψάξουμε τα 30 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας, θα βρούμε 22 νίκες για την Κάλιου και μόλις δύο για τη Νάρβα. Το αξιοσημείωτο φέτος είναι ότι η Τρανς Νάρβα έχει πετύχει μόνο μία νίκη σε 9 παιχνίδια στην έδρα της. Εκτός έδρας όμως τα πηγαίνει αρκετά καλύτερα. Η Κάλιου από την άλλη μεριά, δεν έχει υποστεί ακόμα ήττα μακριά από το γήπεδό της μετά από 9 αναμετρήσεις.

Μιας και έχουμε πιάσει τις ισχυρές προϊστορίες να μην ξεχάσουμε να προσθέσουμε ότι η Πάιντε συμπλήρωσε 10 σερί νίκες στο πρωτάθλημα απέναντι στην Κουρεσάρε. Πρόσφατα, στις 19 Ιουνίου η Πάιντε είχε συντρίψει την Κουρεσάρε με το απίστευτο 7-0! Επειδή οι φιλοξενούμενοι έχουν τη χειρότερη εκτός έδρας άμυνα μετά από την ουραγό Μάαρντου, μάλλον θα συνδυάσω και εδώ τη νίκη του φαβορί με το over…

Προϊστοριών… συνέχεια στην Ιρλανδία όπου η Σάμροκ συμπλήρωσε 8 νίκες και μία ισοπαλία στα 9 πιο πρόσφατα παιχνίδια της με αντίπαλο τη Σλίγκο Ρόβερς. Το αξιοσημείωτο; Ότι σε αυτά τα 9 ματς δέχθηκε μόλις ένα γκολ από την αντίπαλό της. Αυτή τη φορά λοιπόν, τον άσσο θα τον συνδυάσω με το no – goal διότι η Σάμροκ διαθέτει την καλύτερη εντός έδρας άμυνα στην Ιρλανδία.

Δεν σταματάμε όμως εδώ με τις εξαιρετικές προϊστορίες που προέκυψαν σήμερα, αφού η Ντάνταλκ μετρά 4 σερί νίκες στην έδρα της Ντέρι, με συντελεστή τερμάτων 1-14! Αν εν τω μεταξύ ψάξουμε τα τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια και στις δύο έδρες θα ανακαλύψουμε 18 νίκες για τη Ντάνταλκ και μόνο μία για τη Ντέρι στα 24 τελευταία! Η Ντάνταλκ που βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, συμπλήρωσε 8 σερί νίκες στο πρωτάθλημα με συντελεστή τερμάτων 18-1. Συνολικά μετρά 13 νίκες και μια ισοπαλία στα 14 τελευταία παιχνίδια της και με τέτοιες εντυπωσιακές επιδόσεις δεν γίνεται να μην της δώσω προβάδισμα για τη νίκη…

Στην Α Ιρλανδίας η Σέλμπουρν κυριολεκτικά δεν… παίζεται φέτος. Έφτασε τις 7 συνεχόμενες νίκες και τις 9 στα 10 πιο πρόσφατα. Απόψε φιλοξενείται από την υποδεέστερη Γκάλγουεϊ που παραμένει χωρίς «τρίποντο» για 7 παιχνίδια (0-2-5). Η δε παράδοση δείχνει 5 σερί νίκες για τη Σέλμπορν.

Το ίδιο ιστορικό (5 συνεχόμενες νίκες) έχουμε και για τη Ντροχέντα απέναντι στην Κομπ Ράμπλερς. Οι γηπεδούχοι θυμίζουν κάτι από… Σέλμπορν καθώς έρχονται από 6 νίκες σε 7 παιχνίδια. Η Ράμπλερς αποδυναμώνεται όταν απομακρύνεται από την έδρα της και αυτός ο άσσος μπορεί να συνδυαστεί με το διπλό από τη στιγμή που η Ντροχέντα διαθέτει με μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο (10 γκολ) την παραγωγικότερη επίθεση στην κατηγορία!

Με τη Νορβηγία τέλος, αυτή τη φορά δεν θα ασχοληθώ διότι δεν με ελκύει καθόλου το πρόγραμμα. Πρέπει να πω όμως ότι βρίσκω αδιανόητο να προσφέρεται σε τιμές… γκράντε φαβορί η ουραγός Στρόμσγκοντσετ που τις τελευταίες 12 αγωνιστικές κατάφερε να κερδίσει μόνο την Τρόμσο (και αυτήν με ανατροπή). Το ξέρω βέβαια πως ούτε και η Στάμπαεκ είναι κάτι το σπουδαίο, αλλά αυτή τουλάχιστο τις τελευταίες δύο αγωνιστικές πήρε μία νίκη και μια ισοπαλία κρατώντας ανέπαφη την εστία της. Επίσης πρέπει να αναφέρουμε ότι η Στάμπαεκ έφυγε με τρία διπλά και μία ισοπαλία τις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές που επισκέφτηκε την έδρα της Στρόμσγκοντσετ.

Καλή τύχη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ