ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ Η ΤΣΑΜΠΙΟΝΣΙΠ…

Καλημέρα. Απόψε ολοκληρώνεται το πρωτάθλημα της Τσάμπιονσιπ και εννοείται ότι θα ξεκινήσουμε από εκεί την περιήγησή μας στο πρόγραμμα της ημέρας. Η Λιντς ανέβηκε ήδη και τώρα μένει να δούμε ποια εκ των Γουεστ Μπρομ (82), Μπρέντφορντ (81), Φούλαμ (80) θα την ακολουθήσουν στην Πρέμιερ.

Η Γουεστ Μπρομ (φωτο) που κρατάει την τύχη της στα χέρια της, υποδέχεται την αδιάφορη ΚΠΡ και θα επικρατήσει. Η Μπρέντφορντ παίζει με την Μπάρνσλεϊ, αλλά σε περίπτωση που συμβαίνει το αυτονόητο και η Γουεστ Μπρομ κερδίζει, τότε αυτομάτως το δικό της ματς δεν έχει καμία απολύτως βαθμολογική αξία. Το ίδιο σαφώς ισχύει και για τη Φούλαμ η οποία φιλοξενείται από τη φορμαρισμένη Γουίγκαν. Στην ουσία δηλαδή, από αυτές τις τρεις ομάδες η μόνη που αξίζει να παιχτεί είναι η Γουεστ Μπρομ, αλλά και αυτή εφόσον «χτυπηθεί» δυνατά διότι οι αποδόσεις είναι χαμηλές.

Στα play off υπάρχει μια ακόμα διεκδικήσιμη θέση από την Κάρντιφ και τη Σουόνσι που έχουν από 70 και 67 βαθμούς αντίστοιχα. Στην Κάρντιφ αρκεί το Χ, οπότε δεν θα ασχοληθούμε με το 1.30 του άσσου στο ματς με τη Χαλ.

Η Σουόνσι είναι σε θέση να κερδίσει την ντεφορμέ και αδιάφορη Ρέντινγκ και το διπλό πληρώνει 1.96 στη [eafl id=”21638″ name=”NOVIBET.GR” text=”NOVIBET.GR”].

Στη μάχη της σωτηρίας τώρα, η Λούτον με την Tσάρλτον ισοβαθμούν στους 48. Η πρώτη φιλοξενεί την βαθμολογικά αδιάφορη Μπλάκμπερν και η δεύτερη παίζει εκτός έδρας με την πρωταθλήτρια Λιντς, η οποία λογικά δεν θα χαριστεί. Πιστεύω ότι οι παίκτες της Λούτον θα κάνουν το καθήκον τους και θα κερδίσουν τη Μπλάκμπερν, καθώς ούτως ή άλλως η ομάδα βρίσκεται σε ανοδική πορεία.

Η Μίντλεσμπρο και η Μπέρμιγχαμ που έχουν από 50 βαθμούς ίσως χρειαστούν πόντους ανάλογα με τα αποτελέσματα των υπολοίπων. Η Μίντλεσμπρο παίζει εκτός έδρας με τη Σέφιλντ Γουεν. και η Μπέρμιγχαμ υποδέχεται τη Ντέρμπι. Δεν πρόκειται όμως να ποντάρω σε καμία από τις δύο, διότι όπως προαναφέραμε, αν η Τσάρλτον δεν κερδίζει τη Λιντς, τότε αυτομάτως τα υπόλοιπα ματς είναι αδιάφορα βαθμολογικά.

Στην Πρέμιερ όπως αναμενόταν έχει πάρει τεράστια ποσά ο άσσος της Γιουνάιτεντ ο οποίος λογικά θα περάσει. Στο ντέρμπι ανάμεσα στη Λίβερπουλ και την Τσέλσι όμως πέφτει το διπλό και αυτό είναι φυσιολογικό από τη στιγμή που οι φιλοξενούμενοι χρειάζονται βαθμούς για να παραμείνουν εντός τετράδας Champions League.

Στην Ιταλία παίρνει πολλά λεφτά ο άσσος της φορμαρισμένης Ίντερ, ενώ ποντάρεται και η Λέτσε στον αγώνα με τη Μπρέσια. Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται σε κάκιστη κατάσταση και ο υποβιβασμός τους φαντάζει σχεδόν βέβαιος. Σας θυμίζω ότι έρχονται από τέσσερις ήττες σε 5 παιχνίδια έχοντας δεχθεί συνολικά 18 γκολ!

Στη Δανία η Νόρτζελαντ δεν ασχολήθηκε ποτέ με τα play off φέτος και έτσι θεωρώ ότι ανοίγει ο δρόμος για το διπλό στην Άαρχους η οποία ποντάρεται. (1.73 έχει φτάσει στην [eafl id=”9029″ name=”InterWetten” text=”INTERWETTEN.GR”])

Στη Λετονία η Νταουγκάβπιλς έρχεται από 6 σερί over. Τα πέντε από αυτά έληξαν στο over 3.5 γκολ. Σήμερα υποδέχεται τη Σπαρτάκς η οποία μετρά 6 στα 7 over και επτά στα επτά g-g. Αυτόν τον συνδυασμό θα διεκδικήσω και σήμερα.

Παραμένοντας στο ίδιο πρωτάθλημα θα ήθελα να υπενθυμίσω ότι η Λιεπάγια διατηρεί εξαιρετική παράδοση τα τελευταία χρόνια κόντρα στην Γιέλγκαβα. Πιο συγκεκριμένα, ανεξαρτήτως έδρας είναι 10-1-1 υπέρ της. Αυτό είναι κάτι που αξίζει να το θυμηθούμε πριν από την έναρξη του ματς…

Στην Τανζανία απομένουν δύο αγωνιστικές και φαντάζει βολική η ισοπαλία στην αναμέτρηση της Κινοντόνι με την Τανζάνια Πρίζονς. Σε αυτό το σημείο να πούμε ότι οι φιλοξενούμενοι συμπλήρωσαν 18 Χ σε 36 αγωνιστικές.

Στην Ιαπωνία τέλος, η πρωτοπόρος Καβασάκι αποδίδει εξαιρετικά φέτος και έρχεται από τέσσερις σερί νίκες έχοντας σκοράρει 14 φορές. Η απόδοση του διπλού πέφτει και πιστεύω ότι όντως μπορεί να συνεχίσει στους ίδιους αυτούς εξαιρετικούς ρυθμούς.

Καλή τύχη και την συνέχεια θα την πούμε στο live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ