ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ Η Β ΙΣΠΑΝΙΑΣ…

Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Σήμερα ολοκληρώνεται και το πρωτάθλημα της Β Ισπανίας, οπότε θα ξεκινήσουμε από εκεί.

Οι δύο ομάδες που ανέβηκαν απευθείας είναι η Κάντιθ με την Ουέσκα, ενώ την τύχη τους θα δοκιμάσουν στα μπαράζ ανόδου, η Αλμερία, η Χιρόνα και η Σαραγόσα. Την 4η θέση των play off τη διεκδικούν οι Φουενλαμπράδα (60), Έλτσε (58), Βαγιεκάνο (57).

Η Φουενλαμπράδα βολεύεται και με το Χ διότι υπερέχει στην ισοβαθμία με την Έλτσε. Η Έλτσε αντιθέτως, θέλει μόνο νίκη κόντρα στην αδιάφορη Οβιέδο, ενώ η Βαγιεκάνο χρειάζεται νίκη με τη Σανταντέρ και ταυτόχρονα να χάσει η Φουενλαμπράδα και να μην κερδίσει η Έλτσε. Τόσο η Έλτσε όσο και η Βαγιεκάνο δεν νομίζω ότι θα αντιμετωπίσουν προβλήματα από την Οβιέδο και τη Σανταντέρ αντίστοιχα. Η Φουενλαμπράδα όμως θα μπορέσει να βρει τον βαθμό που ζητάει στο ματς με τη Λα Κορούνια;

Ήρθε η ώρα λοιπόν να δούμε τι γίνεται και με την υπόθεση παραμονή στην κατηγορία. Η Λα Κορούνια βρίσκεται κάτω από τη γραμμή έχοντας έναν πόντο διαφορά (48 έναντι 49) τόσο από την Αλμπαθέτε όσο και από τη Λούγκο. Στις ισοβαθμίες δεν υπερέχει, οπότε θα χρειαστεί νίκη για να ελπίζει σε παραμονή. Η Φουενλαμπράδα όπως προαναφέραμε, αρκείται και στο Χ, αλλά δεν ισχύει το ίδιο και για τη Λα Κορούνια.

Ας δούμε όμως με ποιους παίζουν και οι υπόλοιπες ομάδες που κινδυνεύουν. Η Λούγκο υποδέχεται την αδιάφορη Μιραντές και πιστεύω ότι εύκολα ή δύσκολα θα επικρατήσει. Δεν πρέπει να ξεχνάμε άλλωστε ότι η συγκεκριμένη ομάδα δεν χάνει εδώ και πέντε αγωνιστικές.

Η Αλμπαθέτε όμως έχει πολύ πιο δύσκολο έργο μπροστά της, καθώς φιλοξενείται από την πρωτοπόρο Κάντιθ. Βέβαια εδώ που έφτασαν τα πράγματα τίποτα απολύτως δεν μπορεί να αποκλειστεί αφού η μεν Κάντιθ ανέβηκε και μαθηματικά και η δε Αλμπαθέτε παίζει μέσα σε 90 λεπτά ολόκληρη την κατηγορία.

Αυτά τα δύο παιχνίδια πάντως (Λα Κορούνια – Φουενλαμπράδα και Κάντιθ – Αλμπαθέτε) θεωρώ ότι είναι προτιμότερο να τα αφήσουμε να τα παρακολουθήσουμε στο live

Η Νουμάνθια τέλος, που έχει 47 βαθμούς έναντι 48 της Λα Κορούνια και 49 της Λούγκο και της Αλμπαθέτε, είναι αναγκασμένη να ψάξει και αυτή για τρίποντο στον αγώνα της με την Τενερίφη. Οι φιλοξενούμενοι την προηγούμενη αγωνιστική έχασαν κάθε ελπίδα για Play off μετά από την εντός έδρας ήττα τους από τη Λούγκο και δεν έχω λόγο να μην ποντάρω στους γηπεδούχους οι οποίοι βέβαια ακόμα και να κερδίσουν δεν είναι σίγουρο ότι θα παραμείνουν στην κατηγορία.

Φίλες και φίλοι η τελευταία αγωνιστική στη Β Ισπανίας ξεκινά στις 22.00 ώρα Ελλάδας και θεωρώ ότι αξίζει τον κόπο να ξοδέψουμε λίγο χρόνο για live bet.

Ας ρίξουμε μια ματιά και στα υπόλοιπα ματς του προγράμματος. Πριν από λίγες αγωνιστικές το Γιουβέντους – Λάτσιο θα αποτελούσε ντέρμπι τίτλου. Δυστυχώς για τους Ρωμαίους όμως, στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια τους κατάφεραν να συλλέξουν μόλις έναν πόντο και έτσι η υπόθεση – τίτλος χάθηκε οριστικά. Η ψυχολογία των παικτών της Λάτσιο είναι ιδιαίτερα πεσμένη και η απόδοση του άσσου της Γιουβέντους ακολουθεί πτωτική πορεία από προχθές. (1.64 έφτασε στη [eafl id=”21638″ name=”NOVIBET.GR” text=”NOVIBET.GR”]) Στην κατάσταση που βρίσκονται οι φιλοξενούμενοι θεωρώ ότι όντως οι γηπεδούχοι έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη.

Στην Πρέμιερ σκέφτομαι να εμπιστευτώ δύο ομάδες μεσαίου βεληνεκούς οι οποίες όμως φέτος κυνηγούν έξοδο στο Europa League. Αναφέρομαι στη Γουλβς και τη Σέφιλντ Γιουν. που υποδέχονται τις βαθμολογικά αδιάφορες αλλά και ντεφορμέ Κρ. Πάλας και Έβερτον αντίστοιχα. Οι αποδόσεις που συνοδεύουν τους γηπεδούχους δεν είναι κακές και αν αυτοί οι δύο άσσοι παιχτούν συνδυαστικά στη [eafl id=”26140″ name=”BET365.GR” text=”BET365.GR”] αποδίδουν 3.30

Καλή τύχη και την συνέχεια θα την πούμε στο live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ