ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ…

Καλημέρα και Χρόνια Πολλά! Τα αποτελέσματα της πρώτης αγωνιστικής του νέου έτους, ουσιαστικά έκριναν τον φετινό πρωταθλητή. Για μία ακόμα σεζόν λοιπόν, ο τίτλος κρίθηκε πριν καν τελειώσει ο πρώτος γύρος… Όπως λέγαμε, ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει πολύ και επίπονο δρόμο μπροστά του για να τα καταφέρει να κάνει ομάδα, αυτό το συνονθύλευμα που έφτιαξε ο Στραματσόνι. Η ΑΕΚ εξελίσσεται σε ομάδα των ισοπαλιών, ενώ ο ΠΑΟΚ άργησε πολύ να ξυπνήσει…

Ο τίτλος λοιπόν, πάει προς Πειραιά μεριά, σε μία χρονιά που ο Ολυμπιακός παίζει το χειρότερο ποδόσφαιρο… ever! Έτσι έχουν τα πράγματα όμως… Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν και αν δεν σκαμπάζουν από μαγειρική, θα μείνουν – για μία ακόμα φορά – νηστικά… Πάμε τώρα να ρίξουμε μία γρήγορη ματιά στο μικρό σημερινό πρόγραμμα…

Απόψε, η Γουέστ Χαμ και η Μάντσεστερ Σίτι θα βρεθούν αντιμέτωπες για το κύπελλο Αγγλίας. Βρισκόμαστε στον τρίτο γύρο, τα ματς είναι νοκ – άουτ και σε ενδεχόμενο ισοπαλίας θα ακολουθήσει ρεβάνς. Για τη Γουέστ Χαμ τα έχουμε ξαναπεί… εκατοντάδες φορές. Πρόκειται για μια απρόβλεπτη ομάδα που είναι ικανή για το καλύτερο και το χειρότερο. Τη μία εβδομάδα μπορεί να κερδίσει την Τσέλσι και την επόμενη να χάσει από τη Χαλ διά περιπάτου… Με τους μεγάλους πάντως, συνήθως τα πηγαίνει καλά. Δεν πρόκειται λοιπόν να την κοντράρω σε αποδόσεις της τάξεως του 1.50.

Η δε Σίτι, συνεχίζει να αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών και ο βασικός της στόχος, παραμένει η κατάκτηση του τίτλου και όχι του κυπέλλου. Στις οκτώ τελευταίες επισκέψεις της στο Λονδίνο, σημείωσε μόνο δύο νίκες. Αφήνω λοιπόν το διπλό και οδεύω προς το over. Προκειμένου μάλιστα να ανεβάσω την απόδοση, σκέφτομαι να ρισκάρω ακόμα και στο over 3.5 γκολ, καθώς αν το σκορ ανοίξει νωρίς, είναι βέβαιο ότι θα υπάρξει και συνέχεια…

Στην Τσάμπιονσιπ διεξάγεται το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στη Χιμπέρνιαν και τη Νταντί Γιουν. Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι η πρωτιά και η απευθείας άνοδος, θα παιχτεί ανάμεσα σε αυτούς τους δύο συλλόγους. Η Νταντί ηττήθηκε το περασμένο Σάββατο μετά από πολύ καιρό, από τη μέτρια Νταμπάρτον και έπεσε από την πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Εκεί ανέβηκε η Χιμπέρνιαν, η οποία πήρε σπουδαίο διπλό μέσα στο γήπεδο της Φόλκερκ. Όσο και αν συνηθίζουμε να λέμε και να υποστηρίζουμε ότι στα ντέρμπι δεν χωρούν προγνωστικά, εγώ είμαι διατεθειμένος να ρισκάρω στην ισοπαλία, της αποψινής αναμέτρησης. Πιστεύω δηλαδή ότι κανένας από τους δύο προπονητές δεν θα επιδιώξει να ρισκάρει και ότι αυτό που θα κοιτάξουν πρωτίστως είναι να διαφυλάξουν το μηδέν στην άμυνά τους. Ούτως ή άλλως, τόσο η Χιμπέρνιαν όσο και η Νταντί, δέχονται πολύ δύσκολα το τέρμα και διατηρούν τις καλύτερες άμυνες στην κατηγορία.

Στην Β Ισπανίας δεν μπορούμε να μην επισημάνουμε το γεγονός, ότι η ομάδα της Βαγιαδολίδ συνηθίζει το τελευταίο διάστημα να σκοράρει σχεδόν αποκλειστικά στο δεύτερο ημίχρονο των αναμετρήσεών της. Για του λόγου το αληθές, τα δέκα από τα δώδεκα γκολ που πέτυχε εδώ και δύο μήνες, επιτεύχθηκαν στα δεύτερα 45λεπτα. Παρόμοιες επιδόσεις όμως έχει και η Ρέους, καθώς αυτή δεν έχει σκοράρει σε πρώτο ημίχρονο εδώ και επτά αγωνιστικές. Αν έπρεπε λοιπόν οπωσδήποτε να κινηθώ κάπου, θα προτιμούσα να ρισκάρω στο Χ του ημιχρόνου που πληρώνει το ίδιο με τον άσσο μιας αναξιόπιστης φέτος ομάδας.

Το 1.65 της Μαγιόρκα πηγάζει αποκλειστικά και μόνο από το όνομα και την… βαρύτητα της φανέλας της, καθώς δεν νοείται να προσφέρεις τόσο χαμηλές τιμές σε μια ομάδα που έχει μόλις τέσσερις νίκες σε 19 παιχνίδια. Οι «νησιώτες» έρχονται από τέσσερις σερί ήττες, ενώ σήμερα θα στερηθούν τις υπηρεσίες του πρώτου τους σκόρερ, του Μπράντον, ο οποίος έχει πετύχει σχεδόν τα μισά γκολ της ομάδας. Ούτε και η Μιραντές βέβαια είναι τίποτα το ιδιαίτερο, αλλά θα επιμείνω ότι το 1.65 δεν έχει καμία απολύτως στοιχηματική αξία.

Στη συνέχεια αυτών που αναφέραμε πριν, να σημειώσουμε ότι και η Μαγιόρκα δεν συνηθίζει να σημειώνει τέρματα στο πρώτο ημίχρονο των παιχνιδιών της. Για την ακρίβεια, μόλις το ένα από τα έντεκα τελευταία γκολ που έβαλε στο πρωτάθλημα, μπήκε σε πρώτο 45λεπτο! Από τη στιγμή που και η Μιραντές δεν σκοράρει εύκολα, (διατηρεί τη δεύτερη χειρότερη εκτός έδρας επίθεση) θα μπορούσαμε και εδώ να ρισκάρουμε στο 0-0 του ημιχρόνου και να επανεξετάζαμε τις πιθανότητες των γηπεδούχων μετά από την ανάπαυλα.

Καλή τύχη.

ΥΓ. Κάτι μαθαίνω, ότι ο Παναθηναϊκός δέχθηκε πρόταση για τον Μπεργκ, από Κίνα μεριά. Ελπίζω να μην κάνει καμιά… κουτουράδα ο Αλαφούζος και δεν τον δώσει. Με τα εκατομμύρια που θα εισπράξει μπορεί να αγοράσει και κανέναν… νυν και όχι τέως ποδοσφαιριστή.

STOIXIMAN.GR

Οι αναμετρήσεις στο μπάσκετ ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό ξεκινούν σήμερα και στο STOIXIMAN.GR, βρίσκουμε το καλύτερο προϊόν της αγοράς, με πολλά ειδικά στοιχήματα αποκλειστικά για τους τρεις αγώνες των "αιωνίων" σε Euroleague (06/01), Κύπελλο (16/01) και Πρωτάθλημα (30/01).

Να σας υπενθυμίσουμε ότι το σημερινό παιχνίδι προσφέρεται με μηδενική γκανιότα από τον STOIXIMAN.GR.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 1.57 – 2.75

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ