ΤΑ 2-3 ΓΚΟΛ ΤΗΣ ΑΧΑΛ…

Καλημέρα. Η Μπάτε Μπορίσοφ Β αναθάρρησε μετά από την τριάρα της προηγούμενης αγωνιστικής επί της Σλουτσκ Β. Σήμερα παίζει με την αρνητική Μπρεστ Β, η οποία μετρά 7 ήττες σε 9 αγωνιστικές. Η Μπάτε έχει και την παράδοση με το μέρος της καθώς έχει 4 διπλά στις 6 τελευταίες επισκέψεις της εκεί. Ως εναλλακτική επιλογή πάντως, υπάρχουν τα 2-3 γκολ που η Μπάτε Μπορίσοφ τα φέρνει για 6 συνεχόμενες αγωνιστικές!

Στο Τουρκμενιστάν διεξάγονται το ντέρμπι των πρωτοπόρων ανάμεσα στην Αχάλ (φωτο) και την Αλτίν. Προβλέπεται ένα αμφίρροπο ματς από το οποίο ίσως και να μην προκύψει τελικά νικητής. Και εδώ πάντως υπερισχύουν τα 2-3 γκολ καθώς η Αχάλ έχει 6 στα 7 και η Αλτίν 5 στα 8. Ίσως τελικά αυτή να είναι μια πιο ασφαλής επιλογή.

Στην Κόστα Ρίκα τέλος, ξεκινά και πάλι το πρωτάθλημα μετά από δύο μήνες. Η Γουαδελούπη ποντάρεται στον αγώνα με την Λιμόν, και η αλήθεια είναι πως κρίνοντας από τα τελευταία τους αποτελέσματα, δείχνει να έχει το προβάδισμα. Όμως επειδή δεν θέλω να ποντάρω σε μια ομάδα που προέρχεται από τόσο μεγάλη αγωνιστική αποχή, θα το αφήσω για το live προκειμένου να έχω και με κάτι να ασχοληθώ αργά το βράδυ. (ο αγώνας ξεκινά τα μεσάνυχτα ώρα Ελλάδας)

Φίλες και φίλοι βλέπετε ότι αργά και σταδιακά προστίθενται ολοένα και περισσότερα πρωταθλήματα στο κουπόνι και την καθημερινότητά μας. Το φετινό καλοκαίρι θα είναι πολύ διαφορετικό σε όλους τους τομείς της ζωής μας. Το ίδιο θα ισχύσει και στο στοίχημα καθώς θα είναι η πρώτη φορά που θα έχουμε τόσο πολλή δουλειά.

Καλή τύχη και τα λέμε στο [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ