ΤΑ Χ ΤΟΥ ΜΑΓΔΕΜΒΟΥΡΓΟΥ…

Καλημέρα. Ξεκινώντας από τη Β Γερμανίας, βλέπουμε ότι η Γκρόιτερ Φιρτ εδώ και τέσσερις αγωνιστικές, από τη στιγμή δηλαδή που επέστρεψε το πρωτάθλημα, δεν έχει πετύχει ούτε μία νίκη. Η ομάδα πλέον είναι τελείως αδιάφορη βαθμολογικά και απόψε παίζει στη Δρέσδη κόντρα σε μια Ντιναμό που μόνο με ντεμαράζ διαρκείας θα διατηρήσει τις ελπίδες της για παραμονή στην κατηγορία. Ο άσσος προσφέρεται σε τιμές αουτσάιντερ λόγω της βαθμολογικής θέσης των γηπεδούχων, αλλά εγώ αυτή την περίοδο δίνω βάση και προσοχή σχεδόν αποκλειστικά στο κίνητρο. Στα υπόψη πάντως είναι και το under διότι αφενός η Ντιναμό έχει τη χειρότερη επίθεση, και αφετέρου οι δύο ομάδες συμπλήρωσαν έξι συνεχόμενα under στα μεταξύ τους παιχνίδια. (2.20 ο άσσος DNB στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”])

Στην Γ κατηγορία θεωρώ ότι το Μαγδεμβούργο το οποίο παλεύει για την παραμονή του, είναι σε θέση να φύγει με το βαθμό της ισοπαλίας από το Ρόστοκ. Σας θυμίζω ότι με 9 στα 15 είναι η ομάδα με τις περισσότερες εκτός έδρας ισοπαλίες στην κατηγορία! Η Χάνσα δεν διεκδικεί κάτι, οπότε μπορεί όντως τελικά ο ένας βαθμός να αποδειχθεί συμβιβαστικός.

Αν το εξετάσουμε βάσει φόρμας, τότε η Μανχάιμ έχει σαφέστατα τον πρώτο λόγο στο ματς με τη Χάλεσκερ. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε κάκιστη κατάσταση καθώς έρχονται από 10 ήττες και δύο ισοπαλίες! Αυτό το διάστημα δέχθηκαν δύο τεσσάρες, δύο πεντάρες και μία εξάρα! Η Μανχάιμ αντιθέτως, έχει την καλύτερη άμυνα, αλλά και τις λιγότερες  ήττες στην κατηγορία. (2.35 στην [eafl id=”9029″ name=”InterWetten” text=”INTERWETTEN.GR”])

Στην Πορτογαλία η Φαμαλικάο έρχεται από σπουδαία νίκη επί της Πόρτο! Με αυτούς τους τρεις βαθμούς σκαρφάλωσε στην 5η θέση και έτσι πλέον διεκδικεί ανοιχτά έξοδο στην Ευρώπη. Απόψε δοκιμάζεται στην έδρα της Ζιλ Βιθέντε η οποία έχει ξεμείνει οριστικά και αμετάκλητα από στόχους. Θεωρώ ότι αυτή η νίκη επί της Πόρτο θα δώσει «φτερά» στους φιλοξενούμενους που έχουν και την παράδοση με το μέρος τους, καθώς ανεξαρτήτως έδρας συμπλήρωσαν έξι συνεχόμενες νίκες κόντρα στη Ζιλ Βιντέντε. Το διπλό προσφέρεται σε τιμές αουτσάιντερ και προσωπικά θεωρώ ότι αποτελεί μια λανθασμένη επιλογή των μπουκ… (2.75 στη [eafl id=”21638″ name=”NOVIBET.GR” text=”NOVIBET.GR”])

Στην Πολωνία υποχωρεί η απόδοση του άσσου της Ζαγκλέμπιε και αυτό είναι λογικό διότι διαθέτει καλύτερη ομάδα από την Κορόνα. Οι φιλοξενούμενοι δυσκολεύονται πολύ στην επίτευξη του γκολ, ενώ οι γηπεδούχοι από την άλλη μεριά, σημείωσαν 12 τέρματα στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια τους. Θεωρώ και εγώ λοιπόν ότι όντως βρίσκονται πιο κοντά στη νίκη.

Στην Β Τσεχίας τέλος, υπάρχει παράδοση στα over μεταξύ της Σοκόλοφ και της Ούστι Ναντ Λάμπεμ. Το επιβεβαιώνουν για 7 σερί παιχνίδια και πιστεύω ότι και σήμερα θα δούμε μια από τα ίδια. Θα ποντάρω λοιπόν στα πολλά γκολ και για τα υπόλοιπα θα περιμένουμε το Live bet… (ραντεβού στο [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”])

Καλή τύχη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ