ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ!

Καλημέρα. Σήμερα δεν θα σταθώ ιδιαίτερα στα ματς των εθνικών ομάδων λόγω χαμηλών αποδόσεων. Κάποιες ομάδες όπως είναι η Σερβία, το Κόσοβο και η Ρουμανία, λογικά θα επικρατήσουν έναντι των κατώτερων αντιπάλων τους, αλλά θα ήθελα κάτι καλύτερο για να ποντάρω. Ίσως αν αυτά τα τρία σημεία παιχτούν όλα μαζί, τότε να αποκτήσουν όντως κάποιο ενδιαφέρον, αφού θα σχηματιστεί μια απόδοση που έξω θα πλησιάζει το 3.00.

Το Αζερμπαϊτζάν δεν το παίζω στο 1.50, ενώ το Τουρκία – Σουηδία, το Αλβανία – Σκωτία και το Ιταλία – Πορτογαλία αποτελούν τρία αμφίρροπα ντέρμπι στα οποία τα πάντα μπορούν να συμβούν.

Ούτε και στους πιτσιρικάδες όμως θα σταθώ, διότι και εδώ όλα τα φαβορί προσφέρονται σε εξαιρετικά χαμηλές αποδόσεις. Λίγο καλύτερα πληρώνουν η Γεωργία και η Τσεχία που υποδέχονται το Αζερμπαϊτζάν και την ΠΓΔΜ αντίστοιχα. Οι δύο γηπεδούχοι είναι ανώτεροι και μπορούν να φτάσουν στη νίκη.

Νομίζω όμως τώρα ότι ήρθε η ώρα να ρίξουμε μια ματιά και στο υπόλοιπο πρόγραμμα της ημέρας, ξεκινώντας από την Αγγλία.

Στη Λιγκ 1 δεν ξέρω τι άλλο θα πρέπει να κάνει η διοίκηση της Μπράντφορντ για να σώσει τη φετινή σεζόν, αφού ούτε η αλλαγή τεχνικού βοήθησε στην αγωνιστική ανάκαμψη του συλλόγου που εξακολουθεί να απογοητεύει… Η ομάδα συμπλήρωσε έξι σερί ήττες με συντελεστή τερμάτων 4-16! Στην παρούσα χρονική στιγμή λοιπόν, δεν μπορώ να επιλέξω τίποτα άλλο από τον συνδυασμό του άσου με το over. Θεωρώ δηλαδή ότι τα πάντα θα εξαρτηθούν από την εμφάνιση και την ευστοχία της Πιτέρμπορο… Εναλλακτική επιλογή τα περισσότερα γκολ του δευτέρου ημιχρόνου, καθώς αφενός η Πιτέρμπορο ανεβάζει ρυθμό από ένα σημείο και μετά και η Μπράντφορντ τα περισσότερα γκολ τα δέχεται στο δεύτερο ημίχρονο. Στα πέντε πιο πρόσφατα για παράδειγμα, δέχθηκε συνολικά 14 τέρματα. Από αυτά μόλις τα τρία σημειώθηκαν στο πρώτο 45λεπτο…

Το ίδιο συνδυασμό του άσσου με το over, επέλεξα και για την αναμέτρηση της Λούτον με την Πλίμουθ. Οι γηπεδούχοι διαθέτουν την καλύτερη έδρα στην κατηγορία, με έξι νίκες και δύο ισοπαλίες σε οκτώ παιχνίδια. Έχουν σκοράρει και στους οκτώ αυτούς αγώνες και απέναντί τους θα βρεθεί μία ευάλωτη άμυνα που είναι από τις χειρότερες της κατηγορίας. Το  μοναδικό… πρόβλημα για τη Λούτον είναι η προϊστορία, καθώς η Πλίμουθ είθισται να φεύγει με θετικά αποτελέσματα από εκεί μέσα. Φέτος όμως η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων, είναι σαφώς μεγαλύτερη συγκριτικά με τις προηγούμενες χρονιές και αυτό είναι κάτι που το βλέπουμε σχεδόν κάθε εβδομάδα. Στην προκειμένη περίπτωση λοιπόν, θα γίνω υποστηρικτής του… «οι παραδόσεις είναι για να σπάνε».

Στη Λιγκ 2 η μέχρι πρότινος πορεία της Νιούπορτ, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως υπερβατική για μία μέτρια ομάδα χωρίς μεγάλες φιλοδοξίες. Τις πρώτες δέκα αγωνιστικές έκανε επτά νίκες, αλλά στην πορεία ήρθε το εύλογο και φυσιολογικό… «ξεφούσκωμα». Στα επτά πιο πρόσφατα παιχνίδια της, κατάφερε να νικήσει μόνο τη Στίβενεϊτζ, με αποτέλεσμα να υποχωρήσει αρκετά στη βαθμολογία. Η Κόλτσεστερ από την άλλη μεριά, πραγματοποιεί μια σταθερά καλή πορεία και ευελπιστεί στην άνοδο. Το υλικό της είναι αξιόλογο και μακριά από το γήπεδό της έχει υποστεί μόνο δύο ήττες σε οκτώ αγωνιστικές. Αν λοιπόν κρίνουμε βάσει ρόστερ και φόρμας, θα πάμε προς τα… δεξιά και στο διπλό μίας θεωρητικά ανώτερης ομάδας. Να σημειώσουμε ότι η απόδοσή του, γνωρίζει πτώση…

Η ντεφορμέ Κρου, αναμένεται να περάσει ένα δύσκολο απόγευμα με αντίπαλο την φορμαρισμένη Τρανμίρ. Οι γηπεδούχοι που έρχονται από δύο συνεχόμενες ήττες, δεν πείθουν κανένα με τις φετινές τους επιδόσεις. Η ενισχυμένη Τρανμίρ αντιθέτως, έχοντας υποστεί μόλις τρεις ήττες σε 17 αγωνιστικές, δείχνει έτοιμη να «χτυπήσει» άνοδο στη μεγαλύτερη κατηγορία. Ειδικά το τελευταίο διάστημα σκοράρει με μοναδική συνέπεια, ενώ η Κρου δυσκολεύεται ιδιαίτερα στην επίτευξη του γκολ. Θα δώσω λοιπόν προβάδισμα στους φιλοξενούμενους. Το διπλό αυτό θα μπορούσε κάλλιστα να τοποθετηθεί και ως ζητούμενο σε κάποιο στοίχημα, διότι κυκλοφορεί σε καλές τιμές… (2.45 στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”])

Στο Όλνταμ – Κέμπριτζ δεν αποκλείω την έκπληξη διότι η φιλοξενούμενη είναι φορμαρισμένη και έρχονται από τρεις σερί νίκες. Η Ολνταμ αντιθέτως δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση και αυτό είναι κάτι που αποδεικνύεται από το γεγονός ότι έχει πετύχει μόλις μία νίκη σε εννέα παιχνίδια, από τα μέσα του Σεπτεμβρίου και μετά. Και αυτή την έκανε με το… ζόρι, κόντρα στην προτελευταία Τσέλτεναμ. (Η νίκη ήρθε στο φινάλε του αγώνα). Μέσα στην έδρα της έχει ήδη υποστεί τέσσερις ήττες σε οκτώ ματς και δεν πιστεύω ότι θα περάσει τόσο άνετα αυτός ο σχετικά χαμηλός σε απόδοση άσος…

Στη Νάσιοναλ Λιγκ η Ρέξαμ έχει βάλει… πλώρη για τη Λιγκ 2, καθώς συνεχίζει να προπορεύεται στον βαθμολογικό πίνακα της Νάσιοναλ Λιγκ. Έρχεται από πέντε νίκες και μία ισοπαλία, ενώ τις τελευταίες δώδεκα αγωνιστικές, ηττήθηκε μόνο από την ισχυρή Σάτον. Διαθέτει την καλύτερη εκτός έδρας άμυνα (επτά γκολ παθητικό σε εννέα παιχνίδια) και αύριο θα βρεθεί αντιμέτωπη με τη νεοφώτιστη Μέιντστοουν, η οποία έχει να σημειώσει νίκη στην έδρα της, από τις 18 Αυγούστου, στο 1-0 επί της Μπάροου. Από τότε ακολούθησαν έξι ήττες και μία ισοπαλία με την Τσέστερφιλντ. Διατηρεί τη χειρότερη επίθεση με 15 γκολ στο ενεργητικό της και όλα συγκλίνουν προς το διπλό των Ουαλών σε αυτό παιχνίδι…

Η αγωνιστική κατάσταση της Μπάροου δεν δικαιολογεί το σετ των αποδόσεων. Θυμίζω ότι η γηπεδούχος ομάδα συμπλήρωσε τέσσερις συνεχόμενες ήττες και πως μέσα στο σπίτι της, μετρά ήδη τέσσερις ήττες σε εννέα αγωνιστικές. Αντιμετωπίζει αμυντικά προβλήματα, τα οποία μπορεί να τα εκμεταλλευτεί η ανώτερη Ιστλιχ που τις τελευταίες δέκα αγωνιστικές, ηττήθηκε μόνο από την Ολντερσοτ. Δεν μπορούμε να μην αναφέρουμε επίσης, ότι μακριά από την έδρα της, έχει να χάσει από τις  4 Σεπτεμβρίου, στο 2-0 από τη Μέιντενχεντ. Εως τα μέσα του πρώτου γύρου δεν τα πήγαινε πολύ καλά, αλλά στην πορεία βελτιώθηκε και αναρριχήθηκε στον βαθμολογικό πίνακα. Θεωρώ λοιπόν ότι οι μπουκ έχουν προβεί σε λανθασμένη εκτίμηση στην προκειμένη περίπτωση και δεν πρόκειται να την αφήσω να περάσει… ανεκμετάλλευτη. (3.15 στο [eafl id=”16015″ name=”PAMESTOIXIMA.GR” text=”PAMESTOIXIMA.GR”])

Στο Τσέστερφιλντ – Χάβαντ και στο Χάλιφαξ – Ντόβερ επιλέγω τα περισσότερα γκολ του 2ου ημιχρόνου. Η Τσέστεφιλντ πραγματικά έχει… ξεχάσει τι πάει να πει να σκοράρει σε πρώτο ημίχρονο, καθώς πάνε δύο μήνες από την τελευταία φορά. Παρόμοιες επιδόσεις έχει και η Χάβαντ που τους τελευταίους δύο μήνες σκόραρε μόνο σε ένα ματς σε πρώτο ημίχρονο. Ήταν στις 30 Οκτωβρίου στο 7-0 επί της Μέιντενχεντ. Ακόμα και εκεί όμως τα πέντε από τα επτά γκολ μπήκαν στο 2ο 45λεπτο.

Όσο για τη Χάλιφαξ με τη Ντόβερ, αν πάρουμε τα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια τους στο πρωτάθλημα, θα δούμε ότι συνολικά έχουν πετύχει μόνο ένα γκολ σε πρώτο ημίχρονο. Ήταν την προηγούμενη αγωνιστική όπου η Ντόβερ έβαλε γκολ στην Μέιντενχεντ.

Στη Λιγκ 1 Σκωτίας δείχνουν να έχουν προβάδισμα αρκετές φιλοξενούμενες ομάδες. Αναφέρομαι στις Άρμπροουθ, Ρέιθ Ρόβερς και Ιστ Φάιφ. Η Άρμπροουθ παραμένει η μοναδική αήττητη με 10 νίκες και τρεις ισοπαλίες σε 13 αγωνιστικές. Φιλοξενείται από τη Μέτρια Μπρέχιν που δέχεται εύκολα το τέρμα.

Η Ρέιθ Ρόβερς διαθέτει την παραγωγικότερη εκτός έδρας επίθεση στην κατηγορία. Φιλοξενείται από την ουραγό Στενχάουζμιουρ που έχει τη χειρότερη επίθεση. Για να πάρετε μια ιδέα, η Ρέιθ Ρόβερς έχει σημειώσει περισσότερα γκολ εκτός έδρας από ότι συνολικά η Στενχάουσμιουρ από την αρχή της σεζόν (14 έναντι 11).

Η Ιστ Φάιφ είναι από τις δυνατές ομάδες που φιλοδοξούν σε άνοδο. Φιλοξενείται από την Ερντριόνιανς που έχει τις χειρότερες εντός έδρας επιδόσεις με 5 ήττες σε 7 αγωνιστικές.

Στο Φόρφαρ – Νταμπάρτον τέλος, επιλέγω το over διότι οι δύο αυτές ομάδες διατηρούν τις χειρότερες άμυνες στην κατηγορία. Έρχονται από πέντε over σε 6 παιχνίδια και εύχομαι να τα… πολλαπλασιάσουν.

Από τα βραδινά παιχνίδια της Βραζιλίας τέλος, σκέφτομαι να κρατήσω μόνο τον άσσο της Κορίνθιανς. Η μεγάλη αυτή ομάδα που ξεκίνησε τη σεζόν έχοντας ως στόχο την κατάκτηση του τίτλου, τέσσερις αγωνιστικές πριν από το φινάλε βρίσκεται μόλις τρεις βαθμούς πάνω από τη γραμμή του υποβιβασμού. Επειδή ακολουθεί δύσκολο πρόγραμμα, θα πρέπει οι παίκτες της να σταθούν στο ύψος τους και να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό προκειμένου να πάρουν τη νίκη και ταυτόχρονα μια βαθιά βαθμολογική ανάσα. Το μεγάλο φετινό πρόβλημα της Κορίνθιανς εντοπίζεται στα εκτός έδρας παιχνίδια της, καθώς μετρά 12 ήττες. Μέσα στο σπίτι της όμως, έχει υποστεί μόλις δύο ήττες σε 17 παιχνίδια. Απόψε παίζει με τη Βάσκο που έχει μόλις ένα διπλό σε 17 αγωνιστικές. Η Κορίνθιανς έχει και την παράδοση με το μέρος της, καθώς παραμένει αήττητη για 14 σερί ματς. Η απόδοση του άσσου βρίσκεται στο 1.78 στην [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”].

Καλή τύχη και με οτιδήποτε νεότερο θα τα ξαναπούμε στο [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ