ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Χ ΣΤΗ ΣΟΥΗΔΙΑ

Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Η 6η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα ολοκληρώνεται με την αναμέτρηση Λαμία – Άρης που ξεκινά στις 19.30.

Ο Άρης από εκεί που πήγαινε να πάρει τα πάνω του με τις δύο κολλητές νίκες με Ατρόμητο και Παναθηναϊκό, ξανα…κύλησε αφού έφερε 0-0 με τον ουραγό Απόλλων στη Θεσσαλονίκη.

Η Λαμία από την άλλη μεριά, έρχεται από το σπουδαίο διπλό επί του Ιωνικού. Εγώ δεν μπορώ να βγάλω άκρη με αυτές τις δύο ομάδες και αν έπρεπε να ποντάρω κάπου θα ήταν η ισοπαλία, η οποία… διαισθάνομαι ότι θα βολέψει και τις δύο. Πάντως καλό θα ήταν τέτοιου είδους παιχνίδια να τα αποφεύγουμε…

Στη Ρουμανία η Ακαντέμικα Κλιντσένι παραμένει η μοναδική ομάδα χωρίς νίκη μετά από 11 αγωνιστικές. Για την ακρίβεια έχει υποστεί 8 ήττες και λογικά σήμερα θα συνεχίσει στους ίδιους… ρυθμούς απέναντι στην ανεβασμένη Κραϊόβα η οποία διαθέτει πολύ καλή έδρα.

Στη Β Ρουμανίας η Χέρμανσταντ παραμένει η μοναδική αήττητη στο πρωτάθλημα μετά από 9 αγωνιστικές. Διαθέτει εξαιρετική επίθεση και σήμερα θεωρώ ότι είναι το φαβορί απέναντι στην ασταθή Ουνιρέα η οποία δεν είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση.

Στη Δανία η Άαλμποργκ τα πηγαίνει πολύ καλά φέτος, ενώ έρχεται και από έξι νίκες σε οκτώ παιχνίδια. Έχει βελτιωθεί σε όλα τα επίπεδα και θεωρώ ότι έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη απέναντι στην μετριότατη Άαρχους που παλεύει για την παραμονή της στην κατηγορία. Το διπλό προσφέρεται σε πολύ καλές τιμές και αυτή τη στιγμή η υψηλότερη που βρήκα είναι το 2.85 της [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”]. Άρα… σηκώνει και 2 DNB.

Στη Β Ολλανδίας υποχωρεί παντού το διπλό της Ρόντα στο ματς με τη Γιόνγκ Ουτρέχτη. Ίσως αυτό να οφείλεται στην αγωνιστική πτώση των γηπεδούχων και όχι στην… αξιοθαύμαστη ομάδα των φιλοξενούμενων.

Εγώ πάντως θα προτιμήσω τον άσσο της Φόλενταμ η οποία έρχεται από έξι νίκες και μια ισοπαλία. Διαθέτει την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα και η Μπρέντα δέχεται πολύ εύκολα το τέρμα.

Στη Β Σουηδίας τέλος, προσωπικά δεν θα απέκλεια το ενδεχόμενο της ισοπαλίας στην αναμέτρηση της Έργκριτε με την Τρέλεμποργκ, διότι αφενός θεωρώ ότι βολεύει και τις δύο και αφετέρου η Έργκριτε (φωτο) με 11 στα 24 είναι η ομάδα με τις περισσότερες ισοπαλίες στο πρωτάθλημα. Ποια ακολουθεί; Η Τρέλεμποργκ με οκτώ…

Καλή τύχη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ