ΤΑ ΟΒΕΡ ΤΗΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ!

Καλημέρα. Καλή εβδομάδα και Χρόνια Πολλά. Θα ξεκινήσουμε με δύο ενδιαφέροντα στατιστικά από την Ιταλία.

Η Μπολόνια έφτασε τα 11 σερί over και goal – goal μαζί! Μέσα στην έδρα της έχει 7 στα 8 over και σήμερα υποδέχεται τη Φιορεντίνα που εκτός έδρας έχει 6 στα 8 over. Η στατιστική και οι επιδόσεις λοιπόν μας οδηγούν στα πολλά (άνω των δύο) γκολ.

Τις τελευταίες πέντε αγωνιστικές η Αταλάντα έβαλε συνολικά 13 γκολ. Τα 10 από αυτά σημειώθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο! Σήμερα υποδέχεται την Πάρμα η οποία διατηρεί απαραβίαστη την εστία της σε πρώτο ημίχρονο για τέσσερα σερί παιχνίδια. Εδώ λοιπόν οι αριθμοί μας… δείχνουν τα περισσότερα γκολ του δευτέρου ημιχρόνου.

Η Άρσεναλ δεν έχει την πολυτέλεια να… σνομπάρει τον θεσμό του κυπέλλου, διότι μόνο από εκεί μπορεί να δει… χαρά φέτος. Ο τίτλος έχει «πετάξει» προ πολλού, ενώ και η τετράδα του Champions League φαντάζει ως άπιαστο όνειρο αφού βρίσκεται 10 βαθμούς πίσω. Σήμερα παίζει με τη Λιντς για τον 3ο γύρο του κυπέλλου Αγγλίας και πιστεύω ότι οι παίκτες της θα τα δώσουν όλα για να περάσουν στην επόμενη φάση.

Στην Κύπρο τέλος, η φετινή Ανόρθωση στοχεύει στην κατάκτηση του τίτλου και θεωρώ ότι μπορεί να τα καταφέρει διότι αποδίδει εξαιρετικά. Διαθέτει την – με διαφορά – παραγωγικότερη επίθεση και απόψε φιλοξενείται από την ντεφορμέ Πάφο η οποία έχει σημειώσει μόλις 10 γκολ από την αρχή της σεζόν. Η Ανόρθωση έχει βάλει ακριβώς τα τριπλάσια (30) και σκέφτομαι να συνδυάσω το διπλό με το no – goal λόγω της επιθετικής δυστοκίας των γηπεδούχων.

Καλή τύχη και η συνέχεια θα δοθεί στο [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”]

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ