ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ LIVE

Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Όταν σας λέω εγώ ότι στο στοίχημα τα λεφτά είναι στο live, κάτι ξέρω… Χθες το απόγευμα στο [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”] βγάλαμε 12 σερί σημεία, εκ των οποίων τα πέντε ήταν ανατροπές! Θα επαναλάβω λοιπόν ότι είναι σαφώς προτιμότερο να ποντάρεις την ώρα της διεξαγωγής των αγώνων που έχεις τόσο εικόνα των παιχνιδιών, όσο και εικόνα των πονταρισμάτων. Μαζί με τον έμπειρο “Asian Dealer” σας περιμένουμε καθημερινά και με νέες προσθήκες από το φθινόπωρο.

Πάμε τώρα να ρίξουμε μια ματιά σε κάποια από τα σημερινά παιχνίδια του προγράμματος.

Θα ξεκινήσω από Κίνα όπου δεν βλέπω σημαντικές εκπλήξεις. Η Γκουανγκζού Εβεργκράντε θα επιστρέψει στις νίκες μέσα στην έδρα της, απέναντι στην αδύναμη Κανγκζχού που φέτος έχει κερδίσει μόνο την ουραγό Κουινγκντάου. Η τελευταία έρχεται από πέντε σερί ήττες με τέρματα 3-18 και δεν νομίζω ότι αυτή τη στιγμή είναι σε θέση να προβάλει αντίσταση απέναντι στην πρωτοπόρο Σαντόνγκ.

Στη Λευκορωσία τώρα, η πρωτοπόρος Σαχτιόρ Σόλιγκορσκ, μετρά 13 νίκες και μία ισοπαλία σε 14 παιχνίδια, με τέρματα 32-7. Η δε Ίσλοχ τις τελευταίες 10 αγωνιστικές κατάφερε να κερδίσει μόνο την αδύναμη Σμοργκόν.

Η αναμέτρηση της Γκόλεμ με τη Μπάτε Μπορίσοφ θεωρώ ότι είναι ότι πρέπει για over και g-g, καθώς οι δύο αυτές ομάδες διατηρούν τις παραγωγικότερες επιθέσεις στη Λευκορωσία.

Στη Β Γαλλίας στην πρεμιέρα η Γκρενόμπλ έφαγε τέσσερα γκολ μέσα στην έδρα της από την Παρί! Την ίδια ώρα η Οσέρ κέρδιζε εκτός με ανατροπή την Αμιάν. Λόγω της κάκιστης απόδοσης της Γκρενόμπλ, δεν μπορώ να μην στηρίξω τη γηπεδούχο Οσέρ που φέτος έχει φιλοδοξίες…

Στη Σουηδία τέλος, ποντάρεται κατά κόρον ο άσσος της Σίριους απέναντι στην ουραγό Έρεμπρο. Εγώ πάντως θα έβλεπα και το Over εδώ, μιας και η Σίριους φέρνει πολλά τελευταία. Επίσης δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι δύο αυτές ομάδες διατηρούν τις χειρότερες άμυνες στο πρωτάθλημα…

Η Σούντσβαλ μετρά 9 νίκες και μία μόνο ήττα στις τελευταίες 12 αναμετρήσεις με τη Μπράγκε. Έχει καλή έδρα και επειδή η αντίπαλός της δεν είναι σε καλή κατάσταση, πιστεύω ότι οι γηπεδούχοι εύκολα ή δύσκολα θα επικρατήσουν.

Καλή τύχη και όπως είπαμε και στην αρχή, τα λεφτά είναι στο… live.

Ραντεβού στο [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

Το πρόγραμμα των Ελλήνων αθλητών στους Ολυμπιακούς αγώνες σήμερα (2/8)

ΣΤΙΒΟΣ

Olympic Stadium

-Επί κοντώ γυναικών: Προκριματικός γύρος (13:20)- Κατερίνα Στεφανίδη, Νικόλ Κυριακοπούλου, Ελένη Πόλακ

-200μ. γυναικών: Ημιτελικοί (13:25-13:39): Ραφαέλα Σπανουδάκη (εφόσον προκριθεί)

ΕΝΟΡΓΑΝΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

Ariake Gymnastics Centre – Rings

-Τελικός κρίκων ανδρών (11:00): Λευτέρης Πετρούνιας

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Tokyo Aquatics Centre

-Ντουέτο ελεύθερο πρόγραμμα/προκριματικός (13:30): Ευαγγελία Πλατανιώτη ή Μαρία-Ελλη Αλζιγκούζη-Κομηνέα, Εβελίνα Παπάζογλου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ