ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΩΝ ΜΠΟΥΚ!

Καλημέρα. Θα ξεκινήσουμε με τις επιγραμματικές προτάσεις μας από τη Βρετανία.

ΤΣΑΜΠΙΟΝΣΙΠ

Γουεστ Μπρομ – Ρέντινγκ: 1 και over

Μίλγουολ – Άστον Βίλα: 2

Σουόνσι – Ίπσουιτς: 1

ΛΙΓΚ 1

Ντονκάστερ – Φλίτγουντ: 1

ΛΙΓΚ 2

Γέοβιλ – Έξετερ: 2

Μίλτον – Τσέλτεναμ: 1

Μορκαμ – Τρανμίρ: 2

ΝΑΣΙΟΝΑΛ ΛΙΓΚ

Μέιντενχεντ – Λέιτον Όριεντ: 2

Μπαρνέτ – Σόλιχουλ: 1

Μπρέιντρι – Ίστλιχ: 2

Ντόβερ – Σάλφορντ: 2

Ρέξαμ – Χάβαντ: 1

ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ

Γουότφορντ – Μπόρνμουθ

Μίντλεσμπρο – Νότιγχαμ

Λούτον – Σκάνθορπ

Σριούσμπερι – Άκρινγκτον

Αυτή την εβδομάδα στη Σκωτία δεν υπάρχει κάτι ιδιαίτερα ενδιαφέρον για να ασχοληθεί κανείς. Όλα φαβορί βλέπετε προσφέρονται σε πολύ χαμηλές αποδόσεις. Κάποια από αυτά τα φοβάμαι μάλιστα όπως η Ρέιντζερς για παράδειγμα, ενδέχεται να εμφανιστεί κουρασμένη μετά και από τον αγώνα της Πέμπτης με τη Ραπίντ για το Europa League. Υποδέχεται την πρωτοπόρο Χαρτς που συμπλήρωσε έξι νίκες και μια ισοπαλία σε επτά παιχνίδια.

Τα μόνα σημεία που θα κρατήσω είναι ο άσσος της Πίτερχεντ και το διπλό της Στέρλινγκ Άλμπιον από τη Λιγκ 2.

Η Πίτερχεντ διαθέτει – κατά τη γνώμη μου – το πληρέστερο ρόστερ της κατηγορίας. Η Στέρλινγκ Άλμπιον αναμένεται να παρουσιαστεί καλύτερη τώρα που απολύθηκε ο Μακ Κέι.  Σήμερα φιλοξενείται από την προτελευταία Κάουντενμπιθ που μετρά μόλις μια νίκη από την αρχή της σεζόν. Η Στέρλινγκ έχει τέσσερα διπλά εκεί μέσα με συντελεστή τερμάτων 1-9 και θεωρώ ότι οι μπουκ κάνουν λάθος που δίνουν πρώτο σημείο τον άσσο.

Η περιήγησή μας στο υπόλοιπο πρόγραμμα θα ξεκινήσει από το εθνικό μας πρωτάθλημα. Γνωρίζετε ποιες είναι οι μοναδικές ομάδες που δεν έχουν δεχθεί ακόμα γκολ στο πρώτο ημίχρονο; Ο Ολυμπιακός και ο Άρης. Απόψε οι Θεσσαλονικείς παίζουν στη Νέα Σμύρνη με τον Πανιώνιο και η πρώτη μου επιλογή είναι το Χ και πιο συγκεκριμένα το 0-0 του ημιχρόνου. Ειδικά σε αυτή την αναμέτρηση δεν αποκλείω το Χ να τραβήξει μέχρι το τέλος.

Μήπως γνωρίζετε ποιες είναι και οι μοναδικές ομάδες που δεν έχουν σκοράρει ακόμα σε πρώτο ημίχρονο; Ο Απόλλωνας και ο Λεβαδειακός… σήμερα η ομάδα της Βοιωτίας παίζει εκτός έδρας με τον Παναιτωλικό και παραδοσιακά τα μεταξύ τους παιχνίδια λήγουν σχεδόν πάντα στο under και το no – goal. (προσφέρεται στο 1.93 στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”])  Μια από τα ίδια βλέπω και φέτος, ενώ θα προσθέσω και το Χ του ημιχρόνου.

Σήμερα παρατήρησα αρκετές λανθασμένες αποδόσεις σε πολλά πρωταθλήματα. Θα αναφέρω μερικές από αυτές και θα αναλύσω τους λόγους που πιστεύω ότι οι μπουκ έχουν κάνει λάθη…

Στην Αυστρία ο Κουμπάουερ άφησε στα… κρύα του λουτρού τη Σεντ Πόλτεν για τα μάτια της Ραπίντ. Ο προπονητής αυτός είχε συνδέσει το όνομά του με τη Σεντ Πόλτεν και δεν ξέρω τι αντίχτυπο θα έχει η ξαφνική του απόφαση να αποχωρίσει από την ομάδα. Το 1.60 πάντως δεν προσφέρεται…

Στην Ισπανία το Λεγκανές – Βαγιεκάνο αποτελεί τοπικό ντέρμπι και δεν θα συμφωνήσω με τον φαβοριτισμό μιας ομάδας που παραμένει στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα με πέντε ήττες σε επτά αγωνιστικές. Η Βαγιεκάνο έχει ανέβει το τελευταίο διάστημα, σκοράροντας εύκολα.

Στην Ολλανδία η ομάδα με τις χειρότερες εντός έδρας επιδόσεις είναι η Τσβόλε που συμπλήρωσε τρεις ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια. Φαβορί αυτή η ομάδα σε απόδοση της τάξεως του 1.70; Δεν νομίζω…

Στην Τουρκία η ουραγός Ερζουρούμ που δεν έχει ακόμα νίκη στο πρωτάθλημα, υποδέχεται την πιο φορμαρισμένη ομάδα της κατηγορίας που είναι η Αλάνιασπορ. Οι φιλοξενούμενοι έρχονται από τέσσερις συνεχόμενες νίκες, αλλά οι μπουκ αγνοούν αυτές τις επιδόσεις, χαρίζοντας σαφές προβάδισμα στους γηπεδούχους…

Στη Β Σουηδίας η Έστερ ούσα αδιάφορη βαθμολογικά, κάνει δοκιμές το τελευταίο διάστημα. Παραμένει χωρίς νίκη για έξι σερί παιχνίδια και σε αυτό το διάστημα σκόραρε μόνο απέναντι στη Φάλκενμπεργκ. Μέσα στο γήπεδό της μετρά μόλις δύο νίκες σε 12 αγωνιστικές και σήμερα υποδέχεται τη Λαντσκρόνα που πέντε αγωνιστικές πριν από το φινάλε παλεύει για την παραμονή της στην κατηγορία. (4.35 το διπλό στην [eafl id=”9029″ name=”InterWetten” text=”INTERWETTEN.GR”])

Στη Νορβηγία κανείς δεν… κατάλαβε για ποιο λόγο προσφέρεται στο 1.75 ο άσσος της Στρόμσγκοντσετ. Η ομάδα αυτή βρίσκεται κοντά στη γραμμή του υποβιβασμού και σήμερα υποδέχεται την Χάουγκεσουντ που βρίσκεται στην 4η θέση διεκδικώντας ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Θα ήθελα να σας υπενθυμίσω ότι η Χάουγκεσουντ είναι η ομάδα που έχει σημειώσει τα περισσότερα εκτός έδρας γκολ στην κατηγορία. Η δε Στρόμσγκοντσετ διαθέτει τη δεύτερη χειρότερη εντός έδρας άμυνα με ένα γκολ διαφορά από την ουραγό Σάντεφιορντ. (4.35 το διπλό στη [eafl id=”9028″ name=”VistaBet” text=”VISTABET.GR”])

Πάμε όμως τώρα να δούμε και μερικά πιο… νορμάλ σημεία. Η Ντόρτμουντ που παραμένει η μοναδική αήττητη στη Γερμανία, μέσα στο γήπεδό της έχει τρία στα τρία με συντελεστή 14-2! Η ομάδα βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση καθώς στα τρία πιο πρόσφατα παιχνίδια της σε Γερμανία και Champions League συνέτριψε τη Νυρεμβέργη με 7-0 (!), τη Λεβερκούζεν με 4-2 και τη Μονακό με 3-0. Σήμερα υποδέχεται την Άουγκσμπουργκ που δεν κλείνεται ποτέ. Αυτός είναι και ο λόγος που θα συνδυάσω τον άσσο με το over.

Στην Ιταλία η Ρόμα άρχισε επιτέλους να παίρνει… μπρος αφού έρχεται από τρεις συνεχόμενες νίκες με Λάτσιο, Φροζινόνε και Βικτόρια Πλζεν. Σε αυτά τα τρία ματς μάλιστα έβαλε συνολικά 12 γκολ. Ο Τζέκο είναι σε φόρμα και μπορεί να σκοράρει και απέναντι στην Έμπολι που εν αντιθέσει με τη Ρόμα, σκοράρει πολύ δύσκολα.

Στην Β Ιταλίας πιστεύω ότι αργά ή γρήγορα η Κάρπι θα αρχίσει να ανεβαίνει αγωνιστικά και να συλλέγει βαθμούς. Ο νέος τεχνικός τη βελτίωσε και σήμερα που υποδέχεται τη νεοφώτιστη Κοζέντσα, πιστεύω ότι μπορεί να φτάσει στην επικράτηση. Η Κοζέντσα δεν έχει ακόμα νίκη στο πρωτάθλημα, ενώ μακριά από το γήπεδό της έχει σημειώσει μόλις ένα γκολ.

Στην Ελβετία η Γιουνγκ Μπόις κυριολεκτικά δεν έχει αντίπαλο. Η ομάδα της Βέρνης μετρά εννέα στα εννέα με συντελεστή τερμάτων 32-6! Μέσα στο γήπεδό της σημειώνει τέσσερα γκολ ανά αναμέτρηση. Οι τεσσάρες και οι πεντάρες πάνε… σύννεφο, ενώ είναι νωπές ακόμα οι μνήμες από το απίστευτο 7-1 επί της Βασιλείας! Εκτός από τον εύλογο άσσο, μπορούμε να δούμε και το over 3.5 γκολ στην αποψινή αναμέτρηση με τη Λουκέρνη.

Στη Ρωσία η Ρουμπίν Καζάν έχει υποστεί μόνο μία ήττα φέτος. Σήμερα υποδέχεται την Ουράλ που αποδυναμώνεται όταν απομακρύνεται από την έδρα της. Πρώτη τύχη στους γηπεδούχους και εδώ…

Στο Βέλγιο η Σεντ Τρούιντεν διανύει περίοδο μεγάλης φόρμας με τρεις νίκες και μια εκτός έδρας ισοπαλία με την Άντερλεχτ. Σήμερα παίζει με την ουραγό Μουσκρόν που δεν νομίζω ότι φέτος θα την γλιτώσει. Ο άσσος μπορεί να συνδυαστεί και με το no – goal καθώς η Σιντ Τρουίντεν διαθέτει την καλύτερη εντός έδρας άμυνα με ένα γκολ παθητικό σε τέσσερα παιχνίδια. Η Μουσκρόν από την άλλη μεριά, είναι η ομάδα με τη χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα, με τρία μόλις τέρματα στο ενεργητικό της.

Στην Τσεχία η Σίγκμα Όλομουτς δεν λέει να ορθοποδήσει. Συμπλήρωσε οκτώ ήττες σε 10 αγωνιστικές και στα περισσότερα από αυτά τα παιχνίδια ηττήθηκε εύκολα. Να λοιπόν μια καλή ευκαιρία για τη Σπάρτα Πράγας να επιστρέψει στις νίκες μετά από την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής στο ντέρμπι με τη Βικτόρια Πλζεν.

Στη Β Σουηδίας απομένουν πέντε αγωνιστικές για το φινάλε και η Χάλμσταντ παλεύει με την ΑΦΚ για την τρίτη θέση που οδηγεί στα μπαράζ ανόδου. Σήμερα υποδέχεται την Βάρναμο που παλεύει για την παραμονή της στην κατηγορία. Οι γηπεδούχοι είναι ανώτεροι και μπορούν να τα καταφέρουν απέναντι στον σύλλογο που διαθέτει τη δεύτερη χειρότερη εκτός έδρας άμυνα. (1.80 ο άσσος στην [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”])

Στην Αργεντινή η Ιντεπεντιέντε η οποία αποκλείστηκε από τη Ρίβερ Πλέιτ στο Λιμπερταδόρες και έτσι μπορεί πλέον να αφοσιωθεί στο πρωτάθλημα το οποίο είχε παραμελήσει τον τελευταίο καιρό. Σήμερα παίζει με την Πατρονάτο που έρχεται από πέντε ήττες σε έξι παιχνίδια. Την τελευταία σεζόν που έπαιξε εκεί μέσα (16-17) επικράτησε άνετα με το εμφατικό 0-5!

Στις ΗΠΑ τέλος, υπάρχουν δύο ομάδες που από τη στιγμή που ξέμειναν από στόχους φαίνεται να τα παράτησαν. Αναφέρομαι στο Κολοράντο και το Σαν Χοσέ. Το Κολοράντο συμπλήρωσε έξι συνεχόμενες ήττες με συντελεστή τερμάτων 1-19! Υποδέχεται το Λος Άντζελες που διαθέτει την δεύτερη παραγωγικότερη επίθεση στη Δύση.

Το Σαν Χοσέ έρχεται από πέντε σερί ήττες με παθητικό 16 γκολ. Σήμερα υποδέχεται τη Νέα Υόρκη που βρίσκεται στη δεύτερη θέση της Ανατολής. Το Σαν Χοσέ διατηρεί τη χειρότερη άμυνα σε Ανατολή και Δύση και η Νέα Υόρκη την καλύτερη άμυνα και στους δύο ομίλους…

Ο λογικός άσσος του Ντάλας τέλος, θα μπορούσε να συνδυαστεί με το over μιας και το Ορλάντο διαθέτει τη χειρότερη εκτός έδρας άμυνα σε Ανατολή και Δύση. Συμπλήρωσε μάλιστα 12 ήττες σε 14 παιχνίδια μακριά από το γήπεδό του! Το Ντάλας που προπορεύεται στη Δύση είναι σαφώς ανώτερο και λογικά θα επικρατήσει εύκολα…

Καλή τύχη και τα λέμε στο live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”]

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ