ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΑ ΠΡΩΘΛΗΜΑΤΑ

Καλημέρα. Μετά από μια σχεδόν 20ετία ενασχόλησής μου με το στοίχημα, έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι τα πιο δύσκολα πρωταθλήματα για να αντλήσει κανείς σημεία είναι η Β Γαλλίας, η Β Ισπανίας και η Β Ιταλίας. Ακολουθεί η Β Γερμανίας, ενώ γενικότερα, όλα τα… «Β» είναι μη προσεγγίσιμα.

Οι μικρές γαλλίδες λοιπόν ειδικά φέτος δεν μας τα λένε καλά. Κάθε Παρασκευή σπάει το ένα φαβορί πίσω από το άλλο, ενώ ακόμα και αυτά που περνάνε, κερδίζουν με τα χίλια ζόρια… Πολύ σπάνια θα δούμε μια καλή και μεγάλη ομάδα να κερδίζει εύκολα και άνετα τον υποδεέστερο αντίπαλό της. Σήμερα λοιπόν αποφάσισα να πάρω ρεπό και να κρατήσω τις απαιτούμενες αποστάσεις από το πρωτάθλημα της Β Γαλλίας. Θα παρακολουθήσω βέβαια την εξέλιξη των αγώνων, αλλά από εδώ και στο εξής θα είμαι πολύ πιο φειδωλός και προσεχτικός στις επιλογές μου.

Η πρώτη μου στάση θα είναι στη Β Γερμανίας. Το ξέρω ότι η Στουτγάρδη δεν έχει ακόμα προσαρμοστεί στα δεδομένα της κατηγορίας, αλλά όπως και να το κάνουμε είναι σαφώς ανώτερη και ποιοτικότερη της μέτριας Σαντχάουζεν που βγάζει πολλά αμυντικά προβλήματα. Αν η Στουτγάρδη θυμηθεί ότι είναι… Στουτγάρδη θα πάρει το διπλό.

Ένα από τα βαριά χαρτιά της τρίτης κατηγορίας στη Γερμανία αποτελεί η Όσναμπρικ, η οποία έχει θέσει ως αποκλειστικό στόχο την άνοδο. Σήμερα φιλοξενείται από την δεύτερη ομάδα της Βέρντερ η οποία μέσα στην Βρέμη έχει δύο ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια με συντελεστή τερμάτων 1-6. Η παράδοση των τελευταίων ετών δείχνει μόνο διπλά και πιστεύω ότι η Όσναμπρικ μπορεί να την διατηρήσει και να παραμείνει αήττητη.

Στην Β Ολλανδίας ένα από τα μεγάλα φαβορί για την άνοδο είναι και η Φόλενταμ, η οποία προέρχεται από τρεις σερί νίκες έχοντας πετύχει 9 τέρματα. Σήμερα παίζει με την Έμεν και αν οι επιθετικοί της επιδείξουν την ίδια… συνέπεια, θα προσθέσουν μια ακόμα νίκη στο ενεργητικό τους.

Το παιχνίδι των νέων του Άγιαξ δεν έχει αλλάξει καθόλου σε σχέση με πέρσι. Πρόκειται για μια ομάδα που παίζει φουλ επιθετικά και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να βάζει αλλά και να δέχεται γκολ με το τσουβάλι… Σήμερα φιλοξενείται από τη Βααλβάικ και σας θυμίζω ότι τόσο πέρσι όσο και πρόπερσι είχαν σημειωθεί 8 γκολ στα μεταξύ τους παιχνίδια (4-4 και 3-5).

Στην Πορτογαλία η Γκιμαράες προβάλλεται δικαιολογημένα ως το φαβορί κόντρα στην Πάκος Φερέιρα, αλλά εμένα θα μου επιτρέψετε – εξίσου δικαιολογημένα – να μην κοντράρω μια ομάδα η οποία έχει υποστεί μόνο μία ήττα την τελευταία 15ετία εκεί μέσα. Το αγαπημένο των Πορτογάλων Χ ημίχρονο και βλέπουμε…

Στη Βραζιλία η Κρισιούμα υποδέχεται στην δυνατή της έδρα την Τζόινβιλ και είναι λογικό να προσφέρεται σε χαμηλές αποδόσεις ο άσσος. Από τη σημερινή αναμέτρηση όμως, θα απουσιάσει ο πρώτος σκόρερ των γηπεδούχων, ο Γκουστάβο ο οποίος έχει πετύχει σχεδόν τα μισά γκολ. Η Τζόινβιλ έχει 16 under σε 20 παιχνίδια και 8 στα 10 μακριά από την έδρα της. Ίσως λοιπόν είναι προτιμότερο το under στην προκειμένη περίπτωση.

Στην Κολομβία τέλος, οφείλω να σας υπενθυμίσω ότι η Λα Εκιδάδ και η Φορταλέζα έχει κοινή έδρα. Δεν διαφωνώ ότι οι τυπικά γηπεδούχοι έχουν καλύτερο και μεγαλύτερο όνομα, αλλά προσωπικά για να μπω στην διαδικασία πονταρίσματος… απαιτώ τον άσσο από 1.80 και πάνω.

Φίλες και φίλοι, θα διαπιστώσατε ενδεχομένως ότι δεν έχω ιδιαίτερη όρεξη για… πολλά πολλά σήμερα. Το πρόγραμμα μου φαίνεται μέτριο και ολίγον… βαρετό. Ας κρατήσουμε όρεξη, χρήματα και δυνάμεις για την αυριανή μέρα.

Με οτιδήποτε νεότερο τα ξαναλέμε στο twitter (@fontastsounis).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ