ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΙΑΝΜΑΡ

Καλημέρα. Αναγκαστικά συνεχίζουμε με… Μιανμάρ, αφού μόνο εκεί διεξάγονται αγώνες ποδοσφαίρου σήμερα. Χθες τα παιχνίδια πήγαν καλά και πληρωθήκαμε. Ελπίζω το ίδιο να συμβεί και με τα σημερινά.

Η Σαν Γιουνάιτεντ είναι από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος και διανύει περίοδο πολύ καλής φόρμας. Όπλο της συγκεκριμένης ομάδας είναι η άμυνα και όχι τόσο η επίθεση. Σήμερα λοιπόν υποδέχεται τη συγκριτικά αδύναμη Σάουθερν Μιανμάρ και προτίθεμαι να συνδυάσω τον άσσο με το no – goal λόγω της καλής άμυνας που προαναφέραμε. Τα τελευταία χρόνια σχεδόν όλα τα μεταξύ τους παιχνίδια λήγουν στο under και ίσως το ίδιο συμβεί και φέτος.

Η Γιάνγκονγκ Γιουνάιτεντ συνηθίζει να κερδίζει με μεγάλα σκορ την Μάκβε. Τον Σεπτέμβρη την είχε συντρίψει με σκορ 6-1, ενώ πριν από δύο χρόνια την είχε κερδίσει με 5-0. Η εως τώρα πορεία της Μάκβε δεν αφήνει περιθώρια αισιοδοξίας στους γηπεδούχους, καθώς η ομάδα μετρά μία νίκη σε 9 αγωνιστικές με μόλις 5 γκολ στο ενεργητικό της.

Για να είμαι ειλικρινής ήμουν ανάμεσα στον συνδυασμό του διπλού με το over και με το no – goal. Χωρίς να αποκλείω έναν συνδυασμό και των… τριών, τελικά αποφάσισα να επιλέξω τα πολλά τέρματα, καθώς όπως είχαμε τονίσει και στο χθεσινό κείμενο, στη Μιανμάρ γενικότερα σημειώνονται πολλά γκολ. (ώρα έναρξης αγώνων 11.30πμ)

Καλή τύχη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ