ΣΤΟ 6.75 ΤΟ 2-0…

Καλημέρα. Πραγματικά μείναμε… άλαλοι από το απίστευτο θέαμα που μας προσέφεραν χθες οι τέσσερις ομάδες που συμμετείχαν στο Champions League. Ειδικά το Μάντσεστερ Σίτι – Μονακό πρέπει να ήταν από τα καλύτερα παιχνίδια που είχαν διεξαχθεί ever στον συγκεκριμένο θεσμό! Και τι δεν είχε αυτό το παιχνίδι… Σημειώθηκαν οκτώ τέρματα (όσα δηλαδή μπαίνουν σε μια αγωνιστική στο ελληνικό πρωτάθλημα) χάθηκαν άπειρες ευκαιρίες για ακόμα περισσότερα, υπήρξε και χαμένο πέναλτι από τον Φαλκάο, ενώ «κιτρινίστηκαν» και σχεδόν όλοι οι παίκτες που συμμετείχαν, αφού έδειξαν απαράμιλλο πάθος κατά τη διάρκεια και των 90 λεπτών. Κάτι τέτοιες στιγμές θυμόμαστε για ποιο λόγο το ποδόσφαιρο ήταν, είναι και θα παραμείνει ο βασιλιάς όλων των αθλημάτων. Πάντα τέτοια να έχουμε…

Το Champions League συνεχίζεται με δύο ενδιαφέροντα παιχνίδια. Η Πόρτο υποδέχεται στο «Ντραγκάο» τη Γιουβέντους και η Σεβίλλη φιλοξενεί στην Ανδαλουσία τη Λέστερ. Τόσο η πορτογαλική όσο και η ιταλική ομάδα, βρίσκονται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση και οι όποιες εκτιμήσεις για το αποψινό παιχνίδι είναι παρακινδυνευμένες. Σας θυμίζω ότι η Πόρτο έχει να ηττηθεί από την τρίτη αγωνιστική στην Πορτογαλία, ενώ η Γιουβέντους συμπλήρωσε 21 νίκες σε 25 αγωνιστικές στο δύσκολο Καμπιονάτο! Αξίζει να σημειώσουμε ότι η «Μεγάλη Κυρία» σκοράρει συνεχώς εδώ και 22 παιχνίδια σε όποια διοργάνωση και αν συμμετέχει. Έντονο… φλερτ με το σκοράρισμα έχει και η Πόρτο και γι΄αυτό το λόγο η πρώτη μου επιλογή θα είναι το γκολ – γκολ. (2.00 στην VISTABET.GR).  Από εκεί και πέρα το βλέπω δύσκολο να βγαίνει νικητής από τον αποψινό αγώνα. Η Γιουβέντους υπερέχει αγωνιστικά, αλλά ο σημαντικός παράγοντας – έδρα ισοσκελίζει τα πράγματα. Η Πόρτο βλέπετε, είναι σχεδόν αλάνθαστη στο γήπεδό της. Ούτως ή άλλως από τη στιγμή που υπάρχει και ρεβάνς δεν νομίζω ότι οι Ιταλοί θα έμεναν δυσαρεστημένοι με ένα τελικό σκορ της τάξεως του 1-1 δηλαδή. Η δεύτερη -και πιο… ρισκαδόρικη- επιλογή αποτελεί το Χ τελικό λοιπόν…

Για το άλλο ματς της βραδιάς τα γράφω αναλυτικά και στην KING BET που κυκλοφορεί.

«Η αγγλική ομάδα έχει κυριολεκτικά τα χάλια της, καθώς εκτός του ότι κινδυνεύει άμεσα πλέον με υποβιβασμό, αποκλείστηκε στο κύπελλο και από την Μίλγουολ, που αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία! Υπάρχει τεράστια πίεση και ο Ρανιέρι που έως πριν από λίγους μήνες αποτελούσε ένα είδος… εθνικού ήρωα της πόλης, βρίσκεται πλέον προ των πυλών της απόλυσης! Η αμφισβήτηση που δέχεται είναι πολύ μεγάλη, ενώ έχει μπει και στο στόχαστρο του βρετανικού τύπου, ο οποίος του εξαπολύει συνεχώς «πυρά».

Την δεδομένη χρονική στιγμή λοιπόν, το Champions League και οι αναμετρήσεις με την Σεβίλλη, φαντάζουν ως περιττή πολυτέλεια για τους πρωταθλητές Αγγλίας. Αυτό που προέχει πλέον είναι το πρωτάθλημα και η προσπάθεια που καταβάλλεται ώστε να αποφευχθεί ο υποβιβασμός. Σας υπενθυμίζω ότι στην Premier συμπλήρωσε πέντε σερί ήττες, με συντελεστή τερμάτων 0-12! Αυτή και η Μπέρνλι, παραμένουν οι μοναδικές ομάδες που δεν έχουν ακόμα διπλό στο ενεργητικό τους!

Στο Champions League βέβαια, η πορεία της Λέστερ είναι σαφώς καλύτερη, αλλά αυτά συνέβαιναν… last year. Το 2017 δεν μπήκε με τον… ιδανικότερο τρόπο για την ομάδα του Ρανιέρι και η πίεση και το άγχος, κοντεύουν να λυγίσουν και να εξουθενώσουν ψυχολογικά τους ποδοσφαιριστές του συλλόγου.

Η Σεβίλλη από την άλλη μεριά πραγματοποιεί μία πολύ καλή σεζόν, τόσο στην Ευρώπη, όσο και στο ισπανικό πρωτάθλημα, αφού βρίσκεται πολύ κοντά στην πρωτοπόρο Ρεάλ Μαδρίτης. (Η σημερινή φωτό, είναι από την κατάκτηση του Europa League το 2014). Έχει πολύ καλές εντός έδρας επιδόσεις, σπουδαία παράδοση στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια και θα αποτελέσει μεγάλη έκπληξη αν σήμερα δεν τα καταφέρει να επικρατήσει της παραπαίουσας αγωνιστικά και ψυχολογικά Λέστερ. Προσωπικά βλέπω μία νίκη με ένα «καθαρό» σκορ, της τάξεως του 2-0…» (6.75 η μεγαλύτερη απόδοση στον STOIXIMAN.GR που προσφέρει με μηδενική γκανιότα το παιχνίδι)

Απόψε όμως διεξάγονται στις 19.00 ώρα Ελλάδας τρία παιχνίδια και για το Europa League. Το Σάλκε – ΠΑΟΚ, το Σεντ Ετιέν – Μάντσεστερ Γιουν. και το Φενέρ – Κράσνονταρ.

Το 0-3 του πρώτου αγώνα δυστυχώς δεν αφήνει κανένα απολύτως περιθώριο αισιοδοξίας στην ελληνική ομάδα, η οποία από τώρα σκέφτεται το προσεχές ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με τον Ηρακλή. Ο προπονητής της Σάλκε αναμένεται να ξεκουράσει κάποιους βασικούς, καθώς όπως ήταν αναμενόμενο, δεν ανησυχεί ιδιαίτερα… Ο ΠΑΟΚ έχει σημαντικές απουσίες στην άμυνα, καθώς είναι τιμωρημένοι ο Βαρέλα, ο Λέοβατς και ο Μάτος. Λογικά θα παιχτεί ένας αγώνας χωρίς σκοπιμότητες και αυτό πιθανότατα θα έχει ως επακόλουθο να σημειωθούν πάνω από δύο τέρματα. Αυτή θα είναι και η επιλογή μου… (1.80 στην GOALBET)

Με 3-0 ηττήθηκε και η Σεντ Ετιέν από τη Μάντσεστερ όπου και τα τρία τέρματα τα σημείωσε ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς. Οι πιθανότητες που έχουν οι γάλλοι για πρόκριση είναι ισόποσες με αυτές του… ΠΑΟΚ και ούτε ο πιο αισιόδοξος οπαδός τους δεν εξακολουθεί να ελπίζει. Όπως και πριν έτσι και εδώ, το αποτέλεσμα του πρώτου ματς μας αφήνει το περιθώριο να σκεφτούμε τη λύση των πολλών τερμάτων καθώς η Σεντ Ετιέν είναι εκ των πραγμάτων αναγκασμένη να βγει στην επίθεση από το πρώτο κιόλας λεπτό. Αν τύχει και βάλει ένα γκολ σχετικά νωρίς, τότε θα υπάρξει και συνέχεια. Αν όχι, από ένα σημείο και μετά, ενδέχεται να τα παρατήσει…

Στο Φενέρ – Κράσνονταρ το 1.70 του άσσου κολακεύει τους Τούρκους και αδικεί τους Ρώσους… Η ομάδα της Πόλης περνάει περίοδο παρατεταμένου ντεφορμαρίσματος και την περασμένη Κυριακή δεν κατάφερε να κερδίσει ούτε την Κασίμπασα. Σε σχέση με εκείνο το ματς βέβαια, επιστρέφει ο Φαν Πέρσι, ο Λενς και ο Ποτούκ, ενώ είναι στην διάθεση του προπονητή τους και ο Κιάερ που ήταν τιμωρημένος στο πρώτο ματς. Η Κράσνονταρ αποδείχθηκε τελικά πολύ πιο έτοιμη από ότι την περιμέναμε, καθώς πιστεύαμε ότι η αγωνιστική απραξία θα την είχε επηρεάσει. Οι παίκτες της όμως είχαν άριστη φυσική κατάσταση και πήραν μια δίκαιη νίκη. Θεωρητικά η Φενέρ είναι ανώτερη και έχει το προβάδισμα μέσα στην έδρα της. Η θεωρία από την πράξη όμως, μερικές φορές απέχουν… μίλια μακριά. Το 1.70 λοιπόν, δεν πρόκειται να με απασχολήσει στοιχηματικά και το στοίχημα που επέλεξα είναι ένα από αυτά που συνήθως πληρώνουν σε ευρωπαϊκά παιχνίδια. Το να σημειωθούν δηλαδή περισσότερα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο. Ότι δηλαδή συνέβη και χθες στα δύο ματς του Champions League…

Το υπόλοιπο πρόγραμμα της ημέρας παρουσιάζει αμυδρό στοιχηματικό ενδιαφέρον.

Στην Τσάμπιονσιπ η Μπρίστολ Σίτι υποδέχεται τη Φούλαμ και αρχικά σκέφτομαι να κρατήσω το over, καθώς η λονδρέζικη ομάδα διατηρεί μια από τις παραγωγικότερες επιθέσεις στην κατηγορία. Αμυντικά όμως δεν είναι το ίδιο καλή. Αυτό ισχύει και για την Μπρίστολ Σίτι που έφτασε τα 46 γκολ παθητικό. Επιθετικά όμως ούτε αυτή έχει πρόβλημα, καθώς σκοράρει σχεδόν σε κάθε παιχνίδι της. Τόσο το γκολ – γκολ όσο και το over θα μπορούσαν να αποτελέσουν επιλογές. Η Φούλαμ θα επιδιώξει να πάρει και τη ρεβάνς του 0-4 του πρώτου γύρου και δεν αποκλείω να τα καταφέρει, καθώς στην παρούσα χρονική στιγμή δείχνει να βρίσκεται σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση.

Στην Κολομβία η Λος Μιγιονάριος υποδέχεται την Τολίμα και μπορεί να διατηρεί η καλή παράδοση που την θέλει να μετρά πέντε νίκες στα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια τους. Οι γηπεδούχοι υπερέχουν αγωνιστικά απέναντι σε μια ομάδα που δυσκολεύεται κόντρα σε οποιονδήποτε αντίπαλο.

Στο Κόπα Λιμπερταδόρες τέλος, σκέφτομαι να ρισκάρω στον άσσο της Ολίμπια η οποία έχει μεγάλο όνομα, πλούσια εμπειρία και βαριά φανέλα. Στο πρώτο ματς ηττήθηκε με 1-0 από τη Μποταφόγκο, αλλά έχασε σημαντικές ευκαιρίες για να σκοράρει και αυτή. Αναμένεται ένα κλειστό παιχνίδι στο οποίο οι φιλοξενούμενοι θα προσπαθήσουν να κρατήσουν το μηδέν πίσω. Για ένα ημίχρονο μπορούν να τα καταφέρουν. Στο δεύτερο 45λεπτο όμως που θα αρχίσει να πιέζει περισσότερο η Ολίμπια, κάποια στιγμή λογικά θα ανοίξει το σκορ. Μιας και λοιπόν δεν έχουμε πολλές επιλογές σήμερα, θα μπορούσαμε και εδώ να ρισκάρουμε σε μια πολύ μεγάλη απόδοση την οποία μας χαρίζει το X ημίχρονο – άσσο τελικό. (4.50 η μεγαλύτερη απόδοση στην SPORTINGBET.GR)

Καλή τύχη…

STOIXIMAN.GR

To δελτίο της χρονιάς: Με 1€ κέρδισε 45.451€ στο Champions League!

Η χθεσινή ποδοσφαιρική πανδαισία του Champions League συνοδεύτηκε ίσως από το γκολ της χρονιάς από τον Ρανταμέλ Φαλκάο της Μονακό, αλλά και από τη νίκη της χρονιάς στο STOIXIMAN.GR!

Συγκεκριμένα, το μέλος του STOIXIMAN.GR (kl*****), είχε μία ασύλληπτη έμπνευση στα χθεσινοβραδινά παιχνίδια, Μάντσεστερ Σίτι – Μονακό & Λεβερκούζεν – Ατλέτικο Μαδρίτης. Επιλέγοντας την αγορά του STOIXIMAN.GR “Σκορ οποιαδήποτε στιγμή στο παιχνίδι”, τοποθέτησε στοίχημα 1€ σε συνολική απόδοση δυάδας 45451!

Δελτίο

Λεβερκούζεν – Ατλέτικο Μαδρίτης (2-4) Οποιαδήποτε στιγμή στο παιχνίδι- Απόδοση 151,00

Μαντσεστερ Σίτι – Μονακό (5-3) Οποιαδήποτε στιγμή στο παιχνίδι- Απόδοση 301,00

Στη συγκεκριμένη αγορά, αν κάποιος επιλέξει (πχ.) το 2-4, έχει κερδίσει το στοίχημα αν οποιαδήποτε στιγμή στη διάρκεια του αγώνα ο πίνακας γράψει το συγκεκριμένο σκορ. Ακόμη και αν αλλάξει το σκορ στη συνέχεια, αυτό δεν επηρεάζει τη συγκεκριμένη επιλογή. Στην παραπάνω περίπτωση έτυχε βέβαια οι επιλογές του kl***** να είναι και τα τελικά αποτελέσματα των αγώνων!

Αν και ακόμη βρισκόμαστε στον Φεβρουάριο, η υποψηφιότητα για “δελτίο της χρονιάς” είναι ξεκάθαρη!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ