ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΩΝ ΤΕΡΜΑΤΩΝ…

Καλημέρα. Όπως σας έλεγα και την προηγούμενη εβδομάδα, με το Europa League και κυρίως με τον πρώτο προκριματικό γύρο, ουδείς… σώφρων παίκτης υπάρχει περίπτωση να ασχοληθεί. Σήμερα διεξάγονται ένα σωρό αγώνες – ρεβάνς για αυτόν τον θεσμό και η πλειονότητα των ομάδων που βλέπουμε, είναι παγκοσμίως άγνωστες. Για μια ακόμη φορά όλα τα φαβορί συνοδεύονται από απίστευτα χαμηλές αποδόσεις, οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να μπω στην διαδικασία να κάθομαι μέσα στο κατακαλόκαιρο και να ψάχνω να βρω τι σόι μεταγραφές έκανε η Ενγκορντάνι από την Ανδόρα, η Σαμτρέντια από τη Γεωργία, η Γκζίρα από τη Μάλτα, η Κέσλα από το Αζερμπαϊτζάν κ.ο.κ.

Το μόνο που έκανα ήταν να δω τα αποτελέσματα των πρώτων αγώνων και να εντοπίσω πού υπάρχει ένα αποτέλεσμα που για να ανατραπεί θα πρέπει ο ηττημένος της προηγούμενης εβδομάδας να παίξει φουλ επίθεση. Σε αυτά τα ματς ίσως αξίζει να παιχτούν τα πολλά γκολ μιας και πλέον η αμυντικογενής στάση δεν έχει κανένα απολύτως νόημα.

Αναφέρω ενδεικτικά μερικά από αυτά τα παιχνίδια έχοντας σε παρένθεση το σκορ του πρώτου αγώνα:

Βιτορούλ – Ουνιόν Λουξ. (2-0)

Ντιναμό Μινσκ – Ντέρι (2-0)

Νόμε Κάλιου – Στιάρναν (0-3)

Σλόβαν Μπρατισλάβας – Μιλσάμι (4-2)

Κέσλα – Μπαλζάν (1-4)

Χάκεν – Λιεπάγια (3-0)

Παρτιζάν – Ρουντάρ (3-0)

Τρέντσιν – Μπούντουσνοστ (2-0)

Χαφνάρφιορντουρ  – Λάχτι (3-0)

Επαναλαμβάνω ότι αυτά τα αποτελέσματα μόνο με… θαύμα μπορούν να ανατραπούν, το οποίο θα συντελεστεί μόνο στην περίπτωση που οι ηττημένοι αγωνιστούν με εξαιρετικά επιθετική διάθεση από το πρώτο κιόλας δευτερόλεπτο…

Ρίχνοντας μια ματιά στο υπόλοιπο πρόγραμμα θυμήθηκα ότι στη Βραζιλία η Μπαΐα παραμένει η μοναδική ομάδα που μακριά από την έδρα της έχει μόνο ήττες χωρίς να έχει πετύχει ούτε ένα γκολ (5 στα 5 με συντελεστή τερμάτων 0-10). Σήμερα παίζει πάλι εκτός έδρας με τη Σαπεκοένσε που δεν έχει υποστεί ακόμα ήττα μέσα στο γήπεδό της.

Στην Παραγουάη όπως λέγαμε και χθες, οι ομάδες που θα διεκδικήσουν τον τίτλο του Κλαουσούρα είναι η Ολίμπια, η Σέρο Πορτένιο και η Λιμπερτάδ. Σήμερα είναι η σειρά της τελευταίας να παίξει και θα υποδεχθεί τη μέτρια Λουκένιο που συνήθως δέχεται εύκολα το γκολ εκεί μέσα.

Κλείνοντας θα ήθελα να εκφράσω τις αντιρρήσεις μου για το σετ των αποδόσεων στην αναμέτρηση της Ράμπλα με τη Σάντα Φε για τον αποψινό αγώνα του Κόπα Σουνταμερικάνα. Οι μπουκ – παραδόξως – δίνουν φαβορί τους τυπικά γηπεδούχους (το ματς θα γίνει στην έδρα της Ντεφενσόρ Σπόρτινγκ) που φέτος αγωνίζονται για πρώτη φορά σε μια διεθνή διοργάνωση. Η Σάντα Φε από την Κολομβία αντιθέτως, αποτελεί μια πολύ μεγάλη ομάδα που έχει τεράστια εμπειρία από τέτοιου είδους παιχνίδια…

Καλή τύχη και στην συνέχεια της ημέρας θα τα πούμε στο live  μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

Υ.Γ. Η φωτο είναι από τους «διάσημους» πανηγυρισμούς της Στιάρναν.

[eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”]

Με τις αναμετρήσεις του Europa League φέραμε cashback 10% από τις καθαρές απώλειες στα στοιχήματα που πόνταρες*!

Για να απολαύσεις κι εσύ cashback… επιπέδου, δήλωσε συμμετοχή, κλικάροντας στην [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”]. Αν το βράδυ της Πέμπτης δεν είσαι κερδισμένος, σου επιστρέφουμε αυτόματα το 10% της καθαρής αξίας από τις απώλειες των στοιχημάτων που τοποθέτησες!

Επωφελήσου από τη μοναδική προσφορά και παίξε σε όλα τα γήπεδα της Ευρώπης! Στη βραδιά που κρίνονται τα εισιτήρια για την επόμενη φάση του Europa League, πόνταρε στις καλύτερες αποδόσεις και βρες, ανάμεσα σε εκατοντάδες, το ειδικό στοίχημα που σου ταιριάζει!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ