ΣΤΟ ΕΞΙ ΤΟ 2-0…

Καλημέρα. Η πολύ καλή και επιβλητική Γιουβέντους, δεν δυσκολεύτηκε χθες να κερδίσει με 3-0 τη Μπαρτσελόνα. Ήταν εμφανές μάλιστα ότι αν το επεδίωκε θα μπορούσε να πετύχει και άλλο γκολ. Οι Ιταλοί παίρνουν άριστα παντού, καθώς έπαιξαν ακριβώς όπως έπρεπε για να υποτάξουν τη μεγάλη αντίπαλό τους. Το ερώτημα που τίθεται όμως τώρα είναι το εξής: Αρκεί το 3-0 για να περάσει η Γιουβέντους στην επόμενη φάση; Ή θα έχουμε φαινόμενα τύπου… Παρί; Η αλήθεια είναι πως φαντάζει δύσκολο να εισπράξει μια τεσσάρα στη ρεβάνς και να αποκλειστεί, αλλά όταν έχουμε να κάνουμε με καταλανούς και τον Μέσι με την παρέα του, τα πάντα είναι πιθανά και τίποτα δεν είναι αδύνατο… Περιμένουμε με ενδιαφέρον λοιπόν αυτή τη ρεβάνς, αλλά προς το παρόν οφείλουμε να επικεντρωθούμε στα υπόλοιπα τρία ματς που διεξάγονται σήμερα.

Το Ντόρτμουντ – Μονακό θα πραγματοποιηθεί απόψε στις 19.45 ώρα Ελλάδας και δεν νομίζω ότι έχει αλλάξει κάτι συγκριτικά με αυτά που έγραφα χθες. Κάνω copy paste στον… εαυτό μου λοιπόν και θυμίζω τι ανέφερα στο χθεσινό μου κείμενο.

«Στο άλλο ματς ο ΟΠΑΠ έδωσε 1.55 στην Ντόρτμουντ και θα τους ευχαριστήσω θερμά τους μπουκ, αλλά δεν θα πάρω… Η Μονακό παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στη Γαλλία και αυτή τη στιγμή έχει την παραγωγικότερη επίθεση σε ολόκληρη την Ευρώπη! Έχει πετύχει 88 γκολ στο Σαμπιονά και δεν νομίζω ότι με αυτές τις επιδόσεις τίθεται θέμα να κοντράρω τους Μονεγάσκους στο ευτελές 1.55. Η Ντόρτμουντ δεν πραγματοποιεί καλό πρωτάθλημα και μετά από την τεσσάρα από τη Μπάγερν έπεσε στην τέταρτη θέση, πίσω από τη Λειψία και τη Χοφενχάιμ. Η άμυνά της «βγάζει» προβλήματα και αυτό είναι κάτι που μπορούν να το εκμεταλλευτούν οι παίκτες της Μονακό που σκοράρουν ακόμα και στον… ύπνο τους. Εδώ λοιπόν ή παίζεις κόντρα το φαβορί, ή… κάθεσαι στα αυγά σου. Το over και το γκολ – γκολ που τα είχα επίσης υπόψη μου, προσφέρονται σε ακόμα πιο αστείες τιμές που κυμαίνονται από το 1.30 έως το 1.45. Επαναλαμβάνω πάντως, ότι το συγκεκριμένο σετ αποδόσεων αδικεί κατάφωρα και… παράφορα την εξαιρετική φέτος Μονακό.»

Τα προημιτελικά του Champions League συνεχίζονται με δύο ακόμα παιχνίδια. Το μεγάλο ντέρμπι της βραδιάς διεξάγεται στο «Άλιαντς Αρένα» όπου η Μπάγερν υποδέχεται τη Ρεάλ. Όπως γράφω και στη KING BET που κυκλοφορεί, το 1.65 του άσσου, από τη μια είναι ευτελές και από την άλλη είναι… εξευτελιστικό για μια ομάδα όπως είναι η Ρεάλ Μαδρίτης. Ουδείς μπορεί να αμφισβητήσει τις δυνατότητες των Γερμανών οι οποίοι όντως, μπορούν να διαλύσουν οποιαδήποτε αντίπαλη άμυνα εάν και εφόσον βρεθούν σε καλή βραδιά. Από την άλλη μεριά όμως, απέναντί τους δεν θα βρεθεί καμιά… ομαδούλα της σειράς. Την «βασίλισσα»  της Ευρώπης καλούνται να αντιμετωπίσουν οι Βαυαροί. Σας θυμίζω ότι η μαρδιλένοι παραμένουν αήττητοι στο Champions League, ενώ στο καθένα από τα οκτώ παιχνίδια που έχουν δώσει έως τώρα σημείωσαν από δύο γκολ και πάνω…

Από τη Μπάγερν θα απουσιάσει ο Χούμελς και από την Ρεάλ ο Πέπε και ο Βαράν. Το γκολ – γκολ φαντάζει μια προσιτή επιλογή, καθώς εδώ έχουμε να κάνουμε με δύο από τις καλύτερες επιθέσεις παγκοσμίως. Αν επιμένετε για τον άσσο της Μπάγερν, θα πρότεινα έναν συνδυασμό με το over, προκειμένου να ανεβάσετε το ενδεχόμενο του κέρδους. (2.40 στην GOALBET). Το μόνο βέβαιο είναι ότι θα έχουμε την τύχη να παρακολουθήσουμε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι με πολλές εκατέρωθεν φάσεις στις δύο εστίες.

Στο άλλο ματς, η ανώτερη και εμπειρότερη Ατλέτικο (φωτο) δεν αναμένεται να αντιμετωπίσει προβλήματα από την Λέστερ. Η πρωταθλήτρια Αγγλίας μπορεί να βελτιώθηκε αισθητά, μετά από την απομάκρυνση του Ρανιέρι και την πρόσληψη του Σέξπιρ, αλλά δεν νομίζω ότι τίθεται θέμα ποιοτικής σύγκρισης μεταξύ των δύο ομάδων. Εννοείται βέβαια, ότι δεν έχω καμία διάθεση να ασχοληθώ με το 1.20 του άσσου… Επειδή όμως η άμυνα των μαδριλένων είναι… σεναριακού επιπέδου, σκέφτομαι ως «φαν μπετ» το τελικό σκορ 2-0 το οποίο πληρώνει 6.00 στην INTERWETTEN.GR.

Πάμε τώρα να ρίξουμε μια ματιά στο υπόλοιπο πρόγραμμα της ημέρας. Σήμερα στις 19.00 ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στη Λεωφόρο τον ΠΑΟΚ για τον πρώτο αγώνα της ημιτελικής φάσης του κυπέλλου. Ο ΠΑΟΚ μπορεί να κέρδισε εύκολα με 3-0 στον αγώνα του πρωταθλήματος την περασμένη Κυριακή, αλλά αυτό το ματς ουσιαστικά… δεν πιάνεται διότι ο Ουζουνίδης ξεκούρασε πολλούς βασικούς ποδοσφαιριστές. Στον πρώτο γύρο ο Παναθηναϊκός είχε κερδίσει με 1-0 και έτσι διατηρήθηκε η εξαιρετική παράδοση του «τριφυλλιού» που τον θέλει να κερδίζει σχεδόν κάθε χρόνο την ομάδα του δικεφάλου. Οι «πράσινοι» έχουν ρίξει όλο τους το βάρος και την προσοχή στο κύπελλο και πιστεύω ότι εύκολα ή δύσκολα θα επικρατήσουν διότι από τη στιγμή που τους ανέλαβε ο Ουζουνίδης παίζουν σαφώς καλύτερο και επιθετικότερο ποδόσφαιρο. Στο φινάλε, από τη στιγμή που σε δύο εβδομάδες θα ακολουθήσει αγώνας ρεβάνς στην τούμπα, ακόμα και μια ήττα με ένα γκολ διαφορά δεν θα ήταν καταδικαστική για τους φιλοξενούμενους. (1.91 ο άσσος στην VISTABET.GR)

Με το πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ δεν έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα φέτος και αν κρίνω και από την ανταπόκριση του κόσμου, η συντριπτική πλειοψηφία των παικτών σχεδόν αγνοεί το συγκεκριμένο πρωτάθλημα. Έχουμε φτάσει εννέα αγωνιστικές από το φινάλε και ο Απόλλων ο οποίος παραμένει αήττητος μετά από 25 παιχνίδια, ουσιαστικά έχει κλειδώσει την επάνοδό του στη Σούπερ Λιγκ. Η δεύτερη θέση όμως παραμένει ανοιχτή και διεκδικείται από τη Λαμία και τον Άρη. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης παίζει αύριο στο Αίγιο, ενώ η Λαμία αγωνίζεται σήμερα στην έδρα του Αγροτικού Αστέρα.

Οι φιλοξενούμενοι είναι το φαβορί για δύο λόγους. Πρώτον ο Αγροτικός Αστέρας είναι αδιάφορος βαθμολογικά και δεύτερον αυτή τη στιγμή είναι η πιο ντεφορμέ ομάδα της κατηγορίας καθώς έρχεται από τέσσερις σερί ήττες με συντελεστή τερμάτων 1-8. Η Λαμία αντιθέτως βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και μετρά οκτώ διπλά σε 13 αγωνιστικές έχοντας την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα. Το διπλό όμως από… μόνο του, δεν λέει τίποτα. Ο συνδυασμός του, με το under είναι προτιμότερος…

Η πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος όμως, είναι τα Τρίκαλα που συμπλήρωσαν εννέα σερί νίκες! Στα οκτώ από τα εννέα αυτά παιχνίδια κατάφεραν να κρατήσουν απαραβίαστη την εστία τους! Το ματς με την αναγέννηση Καρδίτσας αποτελεί θεσσαλικό ντέρμπι, αλλά αν κρίνουμε από τη φόρμα των δύο αντιπάλων, οι φιλοξενούμενοι έχουν το προβάδισμα. Για μένα αποτελεί επιλογή και το under, διότι από τη μια έχουμε μια ομάδα που όπως είπαμε δεν δέχεται γκολ με τίποτα και από την άλλη μια Καρδίτσα που μέσα στην έδρα της συμπλήρωσε 10 under σε 12 παιχνίδια. Λογικά θα διεξαχθεί ένα κλειστό παιχνίδι το οποίο θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Εκτός από το under λοιπόν, επιλέγω και το Χ του ημιχρόνου…

Στην Τουρκία και στη Ρωσία προκύπτουν δύο καλοπληρωμένα σημεία αποκλειστικά και μόνο λόγω κινήτρου. Αναφέρομαι στον άσσο της Γκαζιάντεπσπορ και στο διπλό της Βλαδιβοστόκ.

Η Γκαζιάντεπσπορ παίζει ένα από τα τελευταία της χαρτιά για την παραμονή στην κατηγορία απέναντι στην ουσιαστικά αδιάφορη Γκεντσ/λιγκί. Επειδή όμως θέλω να είμαι απόλυτα ξεκάθαρος απέναντί σας, θα επαναλάβω ότι το σημείο προκύπτει μόνο βάσει της αναγκαιότητας βαθμών. Δεν υπήρχε ούτε μία περίπτωση να ασχοληθώ υπό άλλες συνθήκες με αυτή την αναμέτρηση, διότι οι γηπεδούχοι έχουν τις περισσότερες (8) εντός έδρας ήττες και οι φιλοξενούμενοι μετρούν τέσσερα σερί διπλά εκεί μέσα. Να σας πω κάτι; Τώρα που το ξανασκέφτομαι προτιμώ να μην ασχοληθώ καθόλου με αυτό το ματς… Θα το αφήσω για το live και αν διαπιστώσω ότι οι παίκτες των φιλοξενούμενων δεν αγωνίζονται σοβαρά, τότε ίσως προτιμήσω να ποντάρω κατά τη διάρκεια του αγώνα…

Στη Β Ρωσίας τώρα, ομολογώ ότι ξαφνιάστηκα με το σετ των αποδόσεων στο ματς της Νεφτεχίμικ με τη Βλαδιβοστόκ. Οι γηπεδούχοι βλέπετε, έχουν απομακρυνθεί 12 βαθμούς από τη γραμμή του υποβιβασμού, παραμένοντας στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα. Έχουν μακράν τις περισσότερες (18) ήττες στο πρωτάθλημα, ενώ διατηρούν και τη χειρότερη άμυνα με 41 γκολ στο παθητικό τους. Προοπτική δεν υπάρχει για αυτούς και δεν μπορώ να καταλάβω από πού ορμώμενοι οι μπουκ, δίνουν πρώτο σημείο τον άσσο. Η Βλαδιβοστόκ παλεύει για τη σωτηρία της και μακριά από την έδρα της έχει υποστεί μόνο πέντε ήττες σε 14 παιχνίδια. Έχει πολύ καλή άμυνα και αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι αν εξαιρέσουμε τους δύο πρωτοπόρους που έχουν ήδη ανέβει, είναι η ομάδα που έχει δεχθεί τα λιγότερα (13) εκτός έδρας γκολ στην κατηγορία. Θεωρώ λοιπόν ότι αξίζει της… προσοχής μας. (3.10 η υψηλότερη απόδοση στον STOIXIMAN.GR)

Στο Κόπα Λιμπερταδόρες οι αποδόσεις των φαβορί δεν ικανοποιούν για να μπει κανείς στη διαδικασία του πονταρίσματος. Καλύτερα από όλες πληρώνει η Φλαμένγκο η οποία φιλοξενεί την Ατλέτικο Παραναένσε. Εδώ λοιπόν έχουμε να κάνουμε με ένα βραζιλιάνικο ντέρμπι στο οποίο οι γηπεδούχοι υπερτερούν. Η Παραναένσε έχει σημαντικές απουσίες και ειδικά στην επίθεση κοντεύει να ξεμείνει από λύσεις, καθώς ο Γκεντόζ με τον Πάμπλο είναι τιμωρημένοι και η συμμετοχή του Γκραφίτε είναι αμφίβολη…

Στο Μεξικό, πιστεύω ότι η Κλαμπ Αμέρικα είναι σε θέση να επικρατήσει της Νεκάξα που έχει ξεχάσει τι θα πει νίκη εδώ και πολύ καιρό. Οι γηπεδούχοι όχι μόνο δεν έχουν γνωρίσει ήττα στην έδρα τους, αλλά δεν έχουν δεχθεί ούτε ένα γκολ! Παλεύουν να διατηρηθούν στην οκτάδα των play off και το αποψινό ματς είναι ιδιαίτερα σημαντικό για αυτούς.

Το Άτλας – Πούμας τέλος, παραμένει ένα μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε δύο ισοϋψείς αντιπάλους. Τα προγνωστικά περιττεύουν, αλλά δεν μπορώ να μην επισημάνω ότι οι δύο ομάδες συμπλήρωσαν έξι σερί ισοπαλίες στα μεταξύ τους παιχνίδια μέσα στην έδρα της Άτλας…

Καλή τύχη.

SPORTINGBET.GR

Μετά το ματς πρωταθλήματος, θα λύσουν τις διαφορές τους και στο Κύπελλο! 

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ με πριμ 5%, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και απεριόριστα ειδικά στοιχήματα! Μόνο για τους παίκτες της SPORTINGBET.GR.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ