ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΦΑΒΟΡΙ

Καλημέρα. Αυτές τις μέρες ασχολούμαστε σχεδόν αποκλειστικά με τα ματς των εθνικών ομάδων για τα προκριματικά του παγκοσμίου κυπέλλου που θα διεξαχθεί του χρόνου.

Ξεκινώντας από τα ευρωπαϊκά, αρχικά δεν βλέπω έκπληξη στο Λευκορωσία – Τσεχία που θα διεξαχθεί σε ουδέτερο έδαφος. Η Λευκορωσία έρχεται από πέντε σερί ήττες με τέρματα 2-15 και εννοείται ότι δεν έχει πιθανότητες για πρόκριση. Οι Τσέχοι αντιθέτως από ότι φαίνεται, θα παλέψουν μέχρις εσχάτων για τη δεύτερη θέση μαζί με τους Ουαλούς, αφού η πρωτιά είναι καπαρωμένη από τους Βέλγους.

Επειδή έτυχε την περασμένη Παρασκευή να παρακολουθήσω σχεδόν όλο το ματς της Νορβηγίας με την Τουρκία, ομολογώ ότι εξεπλάγην από την κάκιστη αγωνιστική κατάσταση των Τούρκων. Η Νορβηγία είχε ένα σωρό απουσίες, αλλά αν κάποιος αδικείται από το αποτέλεσμα (1-1) αυτή σίγουρα δεν είναι η Τουρκία. Οι παίκτες της ήταν ανόρεκτοι και χωρίς φαντασία και δημιουργικότητα. Τελικά η εξάρα που είχε προηγηθεί από την Ολλανδία δεν ήταν τυχαία.

Οι Τούρκοι δέχονται γκολ σε όλα τους τα παιχνίδια και δεν υπάρχει περίπτωση να τους εμπιστευτώ σε εκτός έδρας ματς σε αποδόσεις της τάξεως του 1.30. Η Λετονία δυσκόλεψε την Ολλανδία την προηγούμενη αγωνιστική, ενώ αν θυμάστε στον πρώτο γύρο, είχε πάρει ισοπαλία (3-3) μέσα στην Τουρκία παρά το ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ με 3-1! Προσοχή για έκπληξη λοιπόν εδώ…

Για τον ίδιο όμιλο η Νορβηγία (φωτο) υποδέχεται το Μαυροβούνιο και το παιχνίδι αυτό είναι πολύ σημαντικό για τους Σκανδιναβούς. Πιστεύω ότι παρά τις απουσίες που έχουν, θα κερδίσουν γιατί μου άρεσαν στο ματς με τους Τούρκους. Το Μαυροβούνιο όταν παίζει με κάτι… Γιβραλτάρ και Λετονίες κερδίζει. Με τους μεγάλους όμως έχει πρόβλημα και αυτό αποδείχθηκε και στον πρώτο γύρο όταν ηττήθηκε εντός έδρας από τη Νορβηγία. Η απόδοση του άσσου πέφτει παντού και ελπίζω να περάσει… (στο 1.55 το έχει ακόμα η [eafl id=”26140″ name=”bet365.gr” text=”BET365.GR”], που είναι και η μεγαλύτερη απόδοση που κυκλοφορεί)

Η Κροατία στάθηκε τυχερή διότι έπεσε σε έναν βατό όμιλο που δεν υπάρχει το μεγάλο όνομα – φόβητρο. Επειδή όμως ισοβαθμεί στην πρώτη θέση μαζί με τη Ρωσία και απομένουν μόνο τρεις αγωνιστικές, εννοείται ότι δεν… σηκώνει γκέλα σήμερα με τους Σλοβάκους, οι οποίοι ουσιαστικά έχουν αποκλειστεί. Ο άσσος και εδώ υποχωρεί και για μια ακόμη φορά πιστεύω ότι οι παίκτες του στοιχήματος θα …δικαιωθούν.

Άσσο βλέπω και στο Ρουμανία – Αρμενία παρά την θετική έως τώρα πορεία των Αρμένιων. Εδώ η πρώτη θέση είναι των Γερμανών και η δεύτερη διεκδικείται στα ίσα από τρεις ομάδες. Τη Ρουμανία, την Αρμενία και τη Βόρεια Μακεδονία.

Οι Αρμένιοι έφτασαν ως εδώ λόγω των ισοπαλιών που παίρνουν και σίγουρα θα επιδιώξουν ένα ακόμα Χ στο αποψινό ματς.

Οι Ρουμάνοι όμως είναι ανώτεροι και πιο έμπειροι και γνωρίζουν πολύ καλά ότι εδώ που έφτασαν τα πράγματα, το αποψινό παιχνίδι πρέπει να το πάρουν πάση θυσία. Θέλουν άλλωστε να πάρουν τη ρεβάνς από την ήττα του πρώτου γύρου (3-2), όπου έχασαν με ανατροπή με δύο γκολ στο τέλος. Το νικητήριο γκολ των Αρμενίων μάλιστα, σημειώθηκε στο 90 με πέναλτι! Και εδώ έχει προτιμηθεί ιδιαιτέρως ο άσσος και από ότι έχετε καταλάβει, σήμερα δεν θέλω να πάω κόντρα στους παίκτες…

Στην Αφρική στον 4ο όμιλο, το Καμερούν διεκδικεί την πρώτη θέση και σήμερα φιλοξενείται από την ουραγό και αδύναμη Μοζαμβίκη. Σίγουρα οι φιλοξενούμενοι υπερέχουν σε όλους τους τομείς και η απόδοση του διπλού υποχωρεί σε όλους τους μπουκ. (η [eafl id=”26140″ name=”bet365.gr” text=”BET365.GR”] έχει τη μεγαλύτερη απόδοση και σε αυτό)

Το υπόλοιπο πρόγραμμα της ημέρας για μια ακόμη φορά είναι μικρό και αδιάφορο. Ουσιαστικά θα κρατήσω μόνο τον άσσο της Ταγιέρες στην Αργεντινή. Η ομάδα στοχεύει στον τίτλο και διαθέτει την καλύτερη έδρα (5-1-0) στο πρωτάθλημα. Φιλοξενεί την Ατλέτικο Τουκουμάν η οποία βρίσκεται στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας, παραμένοντας χωρίς νίκη για πέντε συνεχόμενες αγωνιστικές.

Καλή τύχη και τα λέμε στο live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ