ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ

Καλημέρα. Πετάμε έξω για δεύτερη συνεχόμενη μέρα από το στοίχημα τα κύπελλα και πάμε να δούμε αγώνες πρωταθλημάτων.

Στα Φινλανδικά Play off η Ελσίνκι θα χρειαστεί μόνο νίκη στο σημερινό ματς με τη Χέλσινγκφορς για να ελπίζει σε τίτλο.

Απομένουν δύο αγωνιστικές και βρίσκεται ένα βαθμό πίσω από την πρωτοπόρο Κουόπιο, την οποία αντιμετωπίζει εκτός έδρας την τελευταία αγωνιστική. Ούτε καν… συζητάμε λοιπόν το ενδεχόμενο γκέλας στο αποψινό ματς με τη βαθμολογικά αδιάφορη Χέλσινγκφορς. Η απόδοση του άσσου πέφτει κυριολεκτικά παντού…

Η Κουόπιο τώρα έχει σαφώς πιο δύσκολο έργο στο εκτός έδρας παιχνίδι της με τη Σειναγιόεν. Εδώ όμως που έφτασαν τα πράγματα, οφείλει και αυτή να ψάξει για τη νίκη όσο δύσκολο και αν είναι το παιχνίδι.

Η Κουόπιο έχει δύο ατού. Το πρώτο είναι οι εκτός έδρας επιδόσεις της, αφού μετρά 9 διπλά σε 12 παιχνίδια. Το δεύτερο είναι η παράδοση, αφού η πρόσφατη και στις δύο έδρες είναι 10-3-1 υπέρ της. Αν επιθυμούμε να μειώσουμε το ρίσκο, μπορούμε να επιλέξουμε το 2 DNB και να τον συνδυάσουμε με τον άσσο της Ελσίνκι. Εκεί κάπου προσανατολίζομαι εγώ…

Στη Νορβηγία υποχωρεί αρκετά το διπλό της Ρόζενμποργκ. Αυτό το περίμενα για δύο λόγους. Πρώτον η Χάουγκεσουντ είναι παντελώς αδιάφορη βαθμολογικά και δεύτερον είναι ντεφορμέ καθώς μετρά τέσσερις ήττες σε πέντε παιχνίδια. Η Ρόζενμποργκ αντιθέτως, έρχεται από επτά νίκες σε 10 αγωνιστικές. Η Χάουγκεσουντ είναι μια ομάδα που δέχεται πολύ εύκολα το τέρμα. Εξ’ ου τα 10 over σε 11 παιχνίδια! Και η Ρόζενμποργκ όμως δεν πάει πίσω στα over, καθώς και αυτή έρχεται από 9 στα 10.

Τούτων δοθέντων, αν τα… ανακατέψουμε όλα αυτά τα στοιχεία, μου βγαίνει ένα σκορ της τάξεως του 2-3 για τους φιλοξενούμενους. Ναι, του 2-3! Θα το παίξω fun bet και αν μου κάτσει καλά στην πορεία θα κάνω cash out.

Παρεμπιπτόντως μιας και ανέφερα τα fun bet, δεν γίνεται να μην τονίσω ότι τις τελευταίες μέρες έχουμε… ρημάξει τους μπουκ με κάτι αποδοσάρες στο [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”]. Όσοι επισκέπτεστε το site θα γνωρίζετε ασφαλώς ότι δεν… αστειευόμαστε.

Η Μιοντάλεν μετά και από την ήττα στο κρίσιμο ματς από την Τρόμσο υποβιβάζεται οριστικά. Η αλήθεια είναι ότι με μόλις δύο νίκες σε 23 αγωνιστικές, δεν γίνεται να παραμείνει στην κατηγορία. Απόψε υποδέχεται την Κρίστιανσουντ η οποία διατηρεί βάσιμες ελπίδες για έξοδο στην Ευρώπη και από τη στιγμή που το διπλό πληρώνει ιδιαιτέρως ικανοποιητικά (2.00 στην [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”]) θα το προτιμήσω. Το ίδιο φαντάζομαι ότι θα πράξει και η πλειονότητα των παικτών.

Τέλος παρατήρησα ότι την μεγαλύτερη πτώση σήμερα, την γνωρίζει ο άσσος της Τρόμσο. Αυτό δεν οφείλεται στο ότι είναι καλύτερη από την Οντ, αλλά κυρίως στην αναγκαιότητα της κατάκτησης της νίκης, διότι η Τρόμσο κινδυνεύει με υποβιβασμό και η Οντ είναι βαθμολογικά αδιάφορη. Οι δύο ομάδες διατηρούν φιλικές σχέσεις και ίσως να έχει παίξει και αυτό το ρόλο του.

Στο Καμπιονάτο η Γιουβέντους έχει μείνει ήδη 10 βαθμούς πίσω από την κορυφή. Αυτό οφείλεται στο κάκιστο ξεκίνημά της. Το τελευταίο διάστημα όμως έχει βελτιωθεί αισθητά και σήμερα νομίζω ότι θα κερδίσει τη μέτρια Σασσουόλο που δεν… λέει πολλά πράγματα φέτος.

Και εδώ έχουμε σημαντική πτώση της απόδοσης του άσσου, τον οποίο θα συνδυάσω με το διπλό της Ρόμα. Οι πρωτευουσιάνοι παίζουν στη Σαρδηνία με την Κάλιαρι που από την αρχή της σεζόν έχει πετύχει μόνο μία νίκη απέναντι στη Σαμπντόρια. Η Κάλιαρι έχει μεγάλο πρόβλημα στην άμυνα και η πρόσφατη παράδοση είναι με τους φιλοξενούμενους.

Στην Ισπανία με τα… χάλια που έχουν φέτος η Ρεάλ και η Μπαρτσελόνα, η Σεβίλλη μπορεί να ελπίζει ακόμα και στην κατάκτηση του τίτλου. Για να συμβεί αυτό όμως σε ένα δύσκολο πρωτάθλημα θα πρέπει στο τέλος της σεζόν να μετρά τουλάχιστο 8 με 10 διπλά. Ένα από αυτά μπορεί να είναι απόψε απέναντι στη μέτρια Μαγιόρκα που συνήθως περιορίζεται σε παθητικό ρόλο στα παιχνίδια της. Η Σεβίλλη διαθέτει πολύ καλή επιθετική γραμμή και είναι το φαβορί της αναμέτρησης.

Στη Σουηδία πέφτει κυριολεκτικά παντού το διπλό της Χάμαρμπι. Απομένουν έξι αγωνιστικές για το φινάλε και η φορμαρισμένη αυτή ομάδα διεκδικεί έξοδο στην Ευρώπη. Φιλοξενείται από τη Σίριους που βρίσκεται στη μέση του βαθμολογικού πίνακα. Συμπληρωματικά να αναφέρουμε ότι η Χάμαρμπι με τη Σίριους διατηρούν πολύ φιλικές σχέσεις.

Η Έστερσουντ έχει ήδη υποβιβαστεί καθώς απέχει 14 βαθμούς από τη γραμμή. Μέσα στην έδρα της μετρά 8 ήττες σε 12 παιχνίδια και θεωρώ ότι παρουσιάζεται μια πολύ καλή ευκαιρία στη Χάκεν να πάρει τη νίκη και να ξεμπερδεύει με…  θεωρίες κινδύνου.

Στην Σκωτία η Χαρτς παραμένει η μοναδική αήττητη ομάδα στο πρωτάθλημα μετά από 10 αγωνιστικές. Σήμερα παίζει εκτός με τη Σεντ Τζόνστον η οποία μετρά μόνο δύο νίκες. Το διπλό βρίσκεται ψηλά (2.37 στο [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”]) και μπορεί να παιχτεί ακόμα και στο 2 DNB.

Θα μπορούσε μάλιστα να συνδυαστεί με το διπλό της Σέλτικ μετά από το πρόσφατο ντεφορμάρισμα της Χιμπέρνιαν. Η Σέλτικ δεν θέλει να απομακρυνθεί και άλλο η Ρέιντζερς  και θα ψάξει για τη νίκη απέναντι σε μια ομάδα από την οποία δεν χάνει τα τελευταία χρόνια.

Στις ΗΠΑ θα ποντάρω στον άσσο της Ατλάντα απέναντι στην Ίντερ Μαϊάμι διότι οι γηπεδούχοι χρειάζονται πιο πολύ τη νίκη για τα Play off. Βέβαια όταν μιλάμε για Ίντερ Μαϊάμι καλό θα ήταν να έχουμε πάντα στο νου μας και το over…

Το Σινσινάτι τα έχει παρατήσει εδώ και… μήνες καθώς δείχνει να έχει συμβιβαστεί με την τελευταία θέση στην Ανατολή. Συμπλήρωσε 9 σερί ήττες με μέσο όρο τρία γκολ παθητικό ανά αναμέτρηση. Σήμερα υποδέχεται τη Νάσβιλ η οποία έχει υποστεί τις λιγότερες (4) σε Ανατολή και Δύση. Το διπλό κυμαίνεται σε ικανοποιητικές αποδόσεις και έχει μπει ήδη στο… στόχαστρό μου.

Το Ντάλας παρουσιάζεται ως το φαβορί στο αποψινό ματς με τη Σολτ Λέικ (φωτο), αλλά εγώ θα διαφωνήσω διότι η συγκεκριμένη ομάδα παραμένει χωρίς νίκη για 9 παιχνίδια. Διαθέτει μάλιστα και τη χειρότερη έδρα στη Δύση. Το Σολτ Λέικ παλεύει για είσοδο στα play off και το Χ2 ή το 2 DNB είναι στις επιλογές μου.

Καλή τύχη και μην ξεχνάτε το ραντεβού μας στο [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”] διότι όπως έχουμε ξαναπεί τα… λεφτά είναι στο live.

[eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”]: ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (3.95 – 3.49 – 2.17)

Σε μηδενική γκανιότα για τον νικητή προσφέρει ο [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”] τον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο για το Κύπελλο. Σε μηδενική γκανιότα  είναι και ο σημερινός αγώνας του ΠΑΟ με την Εφές για τη Euroleague στο μπάσκετ (21.00μμ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ