ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ

Καλημέρα. Αν εξαιρέσουμε τον Ολυμπιακό ο οποίος συνεχώς κερδίζει, όλες οι υπόλοιπες ομάδες της Σούπερ Λίγκα έχουν αρκετά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή τους. Αυτός είναι και ο λόγος που ειδικά φέτος προσωπικά αποφεύγω να ποντάρω σε οποιοδήποτε ματς του ελληνικού πρωταθλήματος.

Η αλήθεια όμως είναι ότι αν ο Παναθηναϊκός δεν κερδίσει τον ουραγό Απόλλωνα της μίας νίκης από την αρχή της σεζόν, τότε θα υπάρξει μεγάλο πρόβλημα στις τάξεις του τριφυλλιού.

Σας θυμίζω ότι ο Απόλλων έχει τη χειρότερη επίθεση στην κατηγορία και ο ΠΑΟ μια από τις καλύτερες άμυνες. Αν κοιτάξουμε την παράδοση από… αρχαιοτάτων χρόνων, θα διαπιστώσουμε ότι οι πράσινοι σπανίως χάνουν βαθμούς εντός – εκτός από τον Απόλλωνα. Για του λόγου το αληθές όσες φορές βρέθηκαν τα τελευταία 20 χρόνια, ο Παναθηναϊκός είτε κέρδιζε, είτε (ελάχιστες φορές) έφερνε Χ.

Ο Ολυμπιακός λογικά θα προσθέσει άλλη μια νίκη στο ενεργητικό του, αλλά η απόδοση δεν… ενδείκνυται για ποντάρισμα.

Όσο για τον ΠΑΟΚ, έχει πάψει εδώ και πολύ καιρό να αποτελεί αξιόπιστη επιλογή στο στοίχημα. Έρχεται από τρεις ήττες σε τέσσερα παιχνίδια και την προηγούμενη αγωνιστική κέρδισε με το ζόρι τη Λαμία με ανατροπή.

Ο ΠΑΣ αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος και πλέον δεν νομίζω ότι θα ξαφνιαστούν πολλοί αν ο ΠΑΟΚ δεν τα καταφέρει να φύγει νικηφόρα από τα Γιάννενα.

Στη Ρουμανία, η Σέπσι έρχεται από τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες. Κρατάει μάλιστα απαραβίαστη την εστία της για τέσσερα σερί παιχνίδια και επειδή η Άργκες δεν είναι σε καλή κατάσταση, σκέφτομαι να ποντάρω στο 2 DNB στην μεταξύ τους αναμέτρηση.

Στην Μπουντεσλίγκα η άμυνα της Γκλάντμπαχ παραπαίει! Θυμίζω ότι τις τελευταίες τρεις αγωνιστικές δέχθηκε τέσσερα γκολ από Λειψία και Κολωνία και έξι μέσα στο σπίτι της από την Φράιμπουργκ! Η Φρανκφούρτη από την άλλη μεριά, το περασμένο Σάββατο συνέτριψε με σκορ 5-2 τη Λεβερκούζεν, παρά το ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0! Παρόλα αυτά οι μπουκ δίνουν σαφές προβάδισμα στους γηπεδούχους αγνοώντας την κάκιστη φόρμα τους. Εγώ κατά σειρά προτίμησης έχω το g-g, το over και το Χ2.

Στο Λεβερκούζεν – Χοφενχάιμ δεν γίνεται να μην επιλέξω τον συνδυασμό του over με το g-g από τη στιγμή που κοντράρονται οι δύο αυτές ομάδες. Τα γκολ πέφτουν βροχή στα παιχνίδια τους και έχουμε δει, τεσσάρες, πεντάρες, εξάρες, ακόμα και επτάρες! Πάντως τη Χοφενχάιμ καλό είναι να την προσέξουμε διότι είναι μια από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες της κατηγορίας. Αγωνίζεται με άγνοια κινδύνου και έχει θετική πρόσφατη παράδοση με τη Λεβερκούζεν.

Στη Γ Γερμανίας το πρωτοπόρο Μαγδεμβούργο δεν σταματά πουθενά. Έχει 13 νίκες σε 18 παιχνίδια, έξι στα εννιά εκτός έδρας, την καλύτερη επίθεση και τη δεύτερη καλύτερη άμυνα. Σήμερα φιλοξενείται από την μέτρια Σβικάου και πιστεύω ότι το Μαγδεμβούργο έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη.

Στο Βέλγιο η φόρμα και η πρόσφατη παράδοση ευνοούν τη Γάνδη στην αποψινή αναμέτρηση με τη Μαλίν. Η ομάδα έρχεται από τέσσερις σερί νίκες, ενώ εντός – εκτός διατηρεί ένα αήττητο 10 παιχνιδιών απέναντι στη Μαλίν. Η απόδοση του διπλού υποχωρεί και αυτό ομολογώ είναι κάτι που το περίμενα.

Η Σταντάρ Λιέγης μπορεί να μην έχει τις ίδιες δυνατότητες με τα προηγούμενα χρόνια, είναι όμως σε θέση να κερδίσει την χειρότερη ομάδα της κατηγορίας που είναι η ουραγός Μπέερσοτ. Η Σταντάρ έρχεται από σπουδαίο διπλό με σκορ 2-3 επί της ισχυρής Άντβερπ, όπου τα δύο γκολ τα σημείωσε στο 87 και στο 89! Είχε προλάβει να ανοίξει το γκολ ο Έλληνας Κωσταντίνος Λαϊφης. Απέναντι σε αυτή την κάκιστη Μπέερσοτ λογικά θα κάνει και μια δεύτερη κολλητή νίκη.

Η Κλαμπ Μπριζ τελείωσε με τις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις και πλέον μπορεί να αφοσιωθεί στο Βελγικό πρωτάθλημα. Έρχεται από τρεις κολλητές νίκες και σήμερα θα πάει για ένα ακόμα διπλό απέναντι στη ντεφορμέ Λέουβεν.

Διεξάγονται και κάποιοι αγώνες κυπέλλων, αλλά εγώ όπως έχω τονίσει επανειλημμένως, δεν ασχολούμαι στο στοίχημα με τέτοιου είδους παιχνίδια. Αν θέλετε τη γνώμη μου, καλό θα ήταν να πράξετε το ίδιο και εσείς.

Καλή τύχη και τα ξαναλέμε στο live μέσα από το bookenemylive.com.

STOIXIMAN.GR: ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ – ΠΑΟΚ  (3.34 – 3.56 – 2.38)

Σε μηδενική γκανιότα για τον νικητή προσφέρει ο STOIXIMAN.GR τον σημερινό αγώνα του ΠΑΟΚ. Σε ενισχυμένη απόδοση δίνει το να σκοράρουν και οι δύο στο πρώτο ημίχρονο (5.10)!

Με πάνω από 370 (!) στοιχήματα για να επιλέξεις και με το  MatchCombo μπορείς να συνδυάζεις σε μια απόδοση διαφορετικές αγορές του ίδιου αγώνα σε ένα στοίχημα. (ώρα έναρξης: 17.15μμ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ