ΣΚΟΥΡΑ ΤΑ… ΠΡΑΓΜΑΤΑ!

Καλημέρα. Κάθε φορά που διεξάγονται αγώνες για το Europa League ουσιαστικά έχω ημί… ρεπό γιατί γράφω σαφώς λιγότερα από οποιαδήποτε άλλη μέρα της εβδομάδας. Έχω εξηγήσει από την αρχή ότι ο συγκεκριμένος θεσμός ούτε με ενδιαφέρει, ούτε με αφορά στοιχηματικά, διότι υπάρχει μια σημαντική μερίδα ομάδων οι οποίες συμμετέχουν σε αυτόν, που δίνουν προτεραιότητα στις εγχώριες υποχρεώσεις τους με αποτέλεσμα να κατεβάζουν εναλλακτικές ενδεκάδες.

Δεν μπαίνω λοιπόν στη διαδικασία να κάθομαι να… ψάχνω κάθε φορά τις ενδεκάδες όλων των ομάδων που παίζουν στο Europa League. Το μόνο που κυνηγάω είναι κάποιες πιθανές εκπλήξεις από ομάδες που προσφέρονται σε υψηλές αποδόσεις άνευ λόγου και αιτίας.

Απόψε για παράδειγμα έχω εντοπίσει τέσσερα ζευγάρια. Το Λειψία – Σάλτσμπουργκ, το Σέλτικ – Ρόζενμποργκ, το Σλάβια Πράγας – Μπορντό και το Γκενκ – Μάλμε. Οι στοιχηματικές εταιρίες χαρίζουν ένα μεγάλο προβάδισμα και στους τέσσερις γηπεδούχους, αλλά προσωπικά έχω αντίθετη άποψη.

Η Λειψία δεν ξεκίνησε ιδιαίτερα καλά τη σεζόν και είναι μια ομάδα που δεν έχει ευρωπαϊκές παραστάσεις. Υποδέχεται την εξαιρετική Σάλτσμπουργκ που στο Αυστριακό πρωτάθλημα μετρά επτά νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Στα προκριματικά του Europa League δεν υπέστη καμία ήττα, ενώ είναι σαφώς πιο έμπειρη από τη Λειψία. Εδώ όμως υπάρχει και ένα παρασκήνιο το οποίο δεν ξέρω εάν και κατά πόσο μπορεί να επηρεάσει την έκβαση της αναμέτρησης. Η Σάλτσμπουργκ και η Λειψία ανήκουν στον ίδιο ιδιοκτήτη, την Red Bull. Δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω το επακόλουθο αυτού του γεγονότος, αλλά είναι κάτι που οφείλουμε να το επισημάνουμε…

Η Σέλτικ πραγματοποιεί μέτρια πορεία και θεωρώ ότι φέτος είναι κατώτερη συγκριτικά με τα προηγούμενα χρόνια. Πριν από λίγες μέρες πούλησε τον φορ Ντεμπελέ στη Λυών και πλέον μόνο με τον Γκρίφιθς και τον Εντουάρ μπροστά, λογικά θα έχει επιθετικό πρόβλημα. Υποδέχεται την πρωτοπόρο στη Νορβηγία Ρόζενμποργκ, η οποία έχει τεράστια πείρα στην Ευρώπη. Οι φιλοξενούμενοι δεν φοβούνται καμία ομάδα και θεωρώ ότι αδικούνται από το σετ των αποδόσεων.

Η Μπορντό μπορεί να μην ξεκίνησε καλά λόγω μειωμένου μπάτζετ, στην πορεία όμως η διοίκηση αποφάσισε να βάλει το χέρι στην τσέπη και πλέον η ομάδα διαθέτει ένα αρκετά ισχυρό ρόστερ. Νέος προπονητής είναι ο βραζιλιάνος Ρικάρντο που είχε ξαναδουλέψει εκεί πριν από 10 χρόνια περίπου. Τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα προσφέρουν πολύτιμες υπηρεσίες και η ομάδα δεν θα πάει στην Πράγα έχοντας ως στόχο μια… τιμητική ήττα. Δεν ξέρω, καλή ομάδα η Σλάβια, αλλά όχι καλύτερη από τη Μπορντό!

Η Μάλμε έχει βελτιωθεί απίστευτα με τον Ούβε Ρέσλερ στον πάγκο και το τελευταίο διάστημα οδεύει από νίκη σε νίκη στο σουηδικό πρωτάθλημα. Πρόκειται για μια από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες σε ολόκληρη την Ευρώπη και παρά το σεβασμό που τρέφω προς τη φετινή ομάδα της Γκενκ, πιστεύω ότι το 1.45 του άσσου δεν ανταποκρίνεται στις δυσκολίες που ενδέχεται να αντιμετωπίσουν οι γηπεδούχοι απέναντι σε μια τόσο φορμαρισμένη ομάδα.

Όσον αφορά στα παιχνίδια των δύο ελληνικών ομάδων, η πρώτη μου και βασική επιλογή είναι το γκολ – γκολ. (1.80 στην [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”]). Ο Ολυμπιακός δεν θα έχει εύκολο έργο κόντρα στην Μπέτις η οποία εξακολουθεί να ενισχύεται μεταγραφικά με καλούς παίκτες όπως είναι ο χαφ Τζιοβάνι Λο Τσέλσο (φωτο) που ήρθε πριν από λίγες μέρες από την Παρί. Στο δύσκολο ισπανικό πρωτάθλημα έχει υποστεί μόνο μία ήττα και οι ερυθρόλευκοι παρουσιάζουν αστάθεια στην απόδοσή τους.

Εξαιρετική έως τώρα είναι και η Τσέλσι που μετρά 5 στα 5 στην απαιτητική Πρέμιερ. Ο ΠΑΟΚ θεωρώ ότι δίνει προτεραιότητα στο πρωτάθλημα καθώς φέτος έχει βάλει σκοπό να επιστρέψει στην κορυφή μετά από τρεις δεκαετίες. Η Ευρώπη θα περάσει σε δεύτερη μοίρα διότι ως γνωστό δύο καρπούζια δεν χωράνε στην ίδια μασχάλη…

 Η απουσία του Πρίγιοβιτς είναι σημαντική αλλά ακόμα… σημαντικότερη είναι αυτή του Αζάρ για την Τσέλσι ο οποίος είναι ανάμεσα στους τέσσερις παίκτες που δεν ταξίδεψαν καν με την αποστολή. Σας θυμίζω ότι ο Βέλγος έχει ήδη δύο χατ τρικ έως τώρα στο ενεργητικό του και διανύει περίοδο εξαιρετικής φόρμας.

Καλή τύχη και η συνέχεια στο live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”]

Ο [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”] προσφέρει σε μηδενική γκανιότα* και τους δύο αγώνες των ελληνικών ομάδων που διεξάγονται σήμερα.

*αφορά στην επιλογή ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ πριν την έναρξη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ