ΣΚΟΡΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ… ΥΠΝΟ ΤΟΥΣ!

Καλημέρα. Μέρα… δράσης η σημερινή, οπότε πάμε κατευθείαν να δούμε μερικά από τα παιχνίδια που διεξάγονται.

Στην κατηγορία U20 της Λευκορωσίας η Γκοροντέγια μετρά τρεις ήττες σε τέσσερα παιχνίδια με συντελεστή τερμάτων 1-14. Η ανώτερη Ενερτζέτικ λογικά θα πανηγυρίσει μια νίκη πολλών τερμάτων. Επειδή όμως ο άσσος είναι χαμηλός, επιλέγω το over 3,5 γκολ.

Η Ντιναμό Μινσκ U20 μπορεί να θεωρητικά να είναι ανώτερη της Νέμαν U20, αλλά η εξαιρετική έως τώρα πορεία των φιλοξενούμενων δεν μπορεί να αιτιολογήσει την τόσο χαμηλή απόδοση του άσσου. Προσωπικά θα το αποφύγω το σημείο αυτό και θα προτιμήσω το over και τα περισσότερα γκολ του 2ου ημιχρόνου διότι και οι δύο ομάδες… παίρνουν μπρος από την ανάπαυλα και μετά. Θυμίζω ότι στο 5-2 της προηγούμενης αγωνιστικής στο Νέμαν – Μπελσίνα U20 και τα επτά γκολ σημειώθηκαν στο 2ο ημίχρονο! Η δε Ντιναμό Μινσκ που συνέτριψε την Γκοροντέγια με 0-6 εως το 34ο λεπτό δεν είχε πετύχει κανένα τέρμα…

Πάμε τώρα στη Νικαράγουα. Η Φερρέτι (φωτο) ξαναβρήκε τη φόρμα της και λογικά δεν θα αντιμετωπίσει προβλήματα κόντρα σε μια ομάδα που τις τελευταίες 14 αγωνιστικές κατάφερε να σημειώσει μόλις μία νίκη. Ο άσσος θα συνδυαστεί με το over καθώς η μεν Φερρέτι διαθέτει την παραγωγικότερη επίθεση και η Σαμπάνας τη χειρότερη άμυνα στην κατηγορία.

Η Γιουβέντους Μανάγκουα είναι το φαβορί απέναντι στην ουραγό Οκοτάλ η οποία έρχεται από έξι ήττες και μία ισοπαλία. Εδώ όμως θα συνδυάσω τον άσσο με το no – goal για δύο λόγους. Πρώτον η Οκοτάλ διαθέτει τη χειρότερη επίθεση και δεύτερον η Γιουβέντους Μανάγκουα μετρά 10 no – goal στα 12 τελευταία της παιχνίδια στο πρωτάθλημα. Σημειώστε επίσης ότι από το 2015 που οι δύο ομάδες βρέθηκαν να παίζουν στην ίδια κατηγορία, τα 11 από τα 15 μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν στο no – goal.

Στο Μανάγκουα – Τζαλάπα επιλέγω το under που το συνηθίζουν και οι δύο ομάδες. Ειδικότερα η Τζαλάπα η οποία συμπλήρωσε 11 under στα 12 τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα. Τα 10 από αυτά ήταν και no – goal!

Στον πρωτάθλημα των U20 στη Νικαράγουα, ποντάρω στο over 3.5 στην αναμέτρηση της Φερρέτι U20 με τη Λας Σαμπάνας U20. Οι γηπεδούχοι έφτασαν πλέον τα 13 σερί over και το αξιοσημείωτο είναι ότι τα 12 από αυτά ήταν και G-G. Παρόμοιες είναι και οι επιδόσεις των φιλοξενούμενων που διαθέτουν με τεράστια διαφορά τη χειρότερη άμυνα στην κατηγορία. Μακριά από την έδρα τους μάλιστα, έχουν δεχθεί 39 γκολ σε 8 αγωνιστικές! Μέσο όρο δηλαδή, πέντε ανά αναμέτρηση!

Το ίδιο στοίχημα (over 3,5) επιλέγω και για την αναμέτρηση της Μανάγκουα U20 με την Τζαλάπα U20. Η Μανάγκουα έχει την παραγωγικότερη επίθεση και μέσα στην έδρα της έχει 7 στα 7 με τέρματα 26-6. Πετυχαίνει σχεδόν 4 γκολ ανά παιχνίδι. Έρχεται από 8 σερί over και όταν βρεθεί σε καλή μέρα «σκορπίζει» τους αντιπάλους της. Σχετικά πρόσφατο άλλωστε είναι και αυτό το 9-1 (!) επί της Ντεπορτίβο Λας Σαμπάνας.

Καλή τύχη και τα υπόλοιπα τα βλέπουμε στο live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

Virtual Sports με ελληνικές ομάδες & περιγραφή στο [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”]! 

Παιχνίδι κάθε λεπτό, στοίχημα κάθε λεπτό, στα Virtual Sports του [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”] που σου… μιλούν στα ελληνικά!

Η δράση στο ποδόσφαιρο, στο μπάσκετ, στο τένις και όχι μόνο δεν σταματά όταν μιλάμε για τα Virtual Sports του Stoiximan.gr. Και μάλιστα με ελληνικές ομάδες στην μπάλα όπως τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ, με ελληνικό σχολιασμό σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ, συνεχείς προσφορές* & Cash Out*!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ