ΣΗΜΕΡΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΣΕΖΟΝ…

Καλημέρα. Για μένα η στοιχηματική σεζόν ξεκινά όταν αρχίζουν και πάλι να παίζουν μπάλα οι Βρετανοί… Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι αναμετρήσεις της Βρετανίας σε Αγγλία και Σκωτία συγκεντρωτικά, καταλαμβάνουν το 1/3 του κουπονιού τα Σάββατα. Γενικότερα ανέκαθεν μου άρεσε το βρετανικό ποδόσφαιρο και γι΄αυτό το λόγο πάντα παρακολουθώ στενά όλες τις αγγλικές κατηγορίες. Από την Πρέμιερ έως και τη Νάσιοναλ Λιγκ (Στο [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”] ασχολούμαστε και με ακόμα πιο μικρές Αγγλικές ερασιτεχνικές κατηγορίες). Απλά επειδή ακόμα είναι πολύ νωρίς, δεν θα προβώ σε αναλύσεις.

Παρακάτω γράφω κάποια σημεία που έχω επιλέξει βάσει των μεταγραφών και των ρόστερ των συλλόγων όπως αυτά έχουν διαμορφωθεί μέχρι στιγμής. Σίγουρα θα χρειαστεί να περιμένουμε τουλάχιστον τρεις αγωνιστικές έως ότου αρχίσουμε να βγάζουμε τα πρώτα σχετικά ασφαλή συμπεράσματα.

Πάμε λοιπόν να δούμε αυτά τα λίγα σημεία και μετά συνεχίζουμε με το υπόλοιπο πρόγραμμα της ημέρας…

ΤΣΑΜΠΙΟΝΣΙΠ

ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ – ΤΣΑΡΛΤΟΝ: 1

ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ – ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ: 1

ΣΤΟΟΥΚ – ΚΠΡ: 1

ΛΙΓΚ 1

ΛΙΝΚΟΛΝ – ΑΚΡΙΝΓΚΤΟΝ: 1

ΜΠΛΆΚΠΟΥΛ – ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΡΟΒΕΡΣ: 1

ΣΡΙΟΥΣΜΠΕΡΙ – ΠΟΡΤΣΜΟΥΘ: 2

ΛΙΓΚ 2

ΕΞΕΤΕΡ – ΜΑΚΛΣΦΙΛΝΤ: 1

ΜΠΡΑΝΤΦΟΡΝΤ – ΚΕΜΠΡΙΤΖ: 1

ΝΑΣΙΟΝΑΛ ΛΙΓΚ

ΡΕΞΑΜ – ΜΠΑΡΟΟΥ: 1

ΤΣΕΣΤΕΡΦΙΛΝΤ – ΝΤΟΒΕΡ: 1

ΣΚΩΤΙΑ ΠΡΕΜΙΕΡ

ΧΙΜΠΕΡΝΙΑΝ – ΣΕΝΤ ΜΙΡΕΝ: 1

ΤΣΑΜΠΙΟΝΣΙΠ ΣΚΩΤΙΑΣ

ΑΛΟΑ – ΠΑΡΤΙΚ ΘΙΣΤΛ: 2

ΛΙΓΚ 1 ΣΚΩΤΙΑΣ

ΠΙΤΕΡΧΕΝΤ – ΦΟΛΚΕΡΚ: 2

Στη Β Γερμανίας το Ανόβερο έχασε στην πρεμιέρα από τη Στουτγάρδη και σήμερα κάνει ντεμπούτο μπροστά στους φιλάθλους του. Αντιμετωπίζει τη Ρέγκενσμπουργκ και πιστεύω ότι εύκολα ή δύσκολα θα πάρει τη νίκη, διότι το συγκεκριμένο πρωτάθλημα είναι ιδιαίτερα δύσκολο και ανταγωνιστικό για να έχεις περιθώριο να κάνεις γκέλες στην έδρα σου όταν επιδιώκεις την επιστροφή σου στην μεγάλη κατηγορία… (1.87 ο άσσος στην [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”])

Στο Βέλγιο η Σταντάρ Λιέγης έχει σαφές προβάδισμα απέναντι στην αποδυναμωμένη Ζούλτε Βάρεγκεμ. Ο άσσος θα συνδυαστεί με το over προκειμένου να ανέβει η απόδοση και σε αυτό βοηθά η παράδοση καθώς την τελευταία πενταετία στα μεταξύ τους παιχνίδια μπαίνουν πάρα πολλά γκολ. Τα… περισσότερα βεβαίως τα βάζει η Σταντάρ.

Στην Τσεχία η Σλόβαν Λίμπερετς καλείται να επιστρέψει στις νίκες απέναντι στη μέτρια Σίγκμα Όλομουτς. Αρωγός των γηπεδούχων η παράδοση που τους θέλει αήττητους για μια δεκαετία.

Αντιθέτως θεωρώ ότι οι μπουκ λανθάνουν με τον φαβοριτισμό της Σλοβάτσκο για τρεις λόγους. Πρώτον, πρόκειται για τοπικό ντέρμπι της Μοραβίας και σε αυτά τα ματς δεν υπάρχουν ακλόνητα φαβορί. Δεύτερον, από το 2015 που ξαναβρέθηκαν στην πρώτη κατηγορία, η Ζλιν δεν έχει υποστεί καμία ήττα εκεί μέσα. Τρίτον η Σλοβάτσκο δεν είναι σε καλή κατάσταση και αυτό αποδείχθηκε… περίτρανα την προηγούμενη αγωνιστική όταν δέχθηκε έξι γκολ από τη Γιάμπλονετς!

Στη Σουηδία η Έστερσουντ η οποία έχει υποστεί μόνο μία ήττα σε εννέα παιχνίδια στην έδρα της, υποδέχεται την ουραγό ΑΦΚ Γιουνάιτεντ που έχει τις χειρότερες εκτός έδρας επιδόσεις στην κατηγορία, καθώς μετρά επτά ήττες και μια ισοπαλία σε σύνολο οκτώ αγωνιστικών. Οι γηπεδούχοι έχουν και την παράδοση με το μέρος τους, αλλά ως εναλλακτική επιλογή θα μπορούσαμε να δούμε τα περισσότερα γκολ του 2ου ημιχρόνου διότι η Έστερσουντ τους τελευταίες 2,5 μήνες σκοράρει σχεδόν αποκλειστικά στο δεύτερο 45λεπτο!

Την καλύτερη έδρα στη Νορβηγία την έχει η Οντ με επτά νίκες και μια ισοπαλία σε οκτώ παιχνίδια. Σήμερα υποδέχεται τη μέτρια φέτος Λίλεστρομ που έχει μόνο μία νίκη εκτός. Τα εως τώρα δεδομένα λοιπόν μας οδηγούν στον άσσο…

Στη Β Νορβηγίας η πρωτοπόρος Αάλεσουντ που μετρά 12 νίκες σε 15 αγωνιστικές, έχοντας την παραγωγικότερη επίθεση αλλά και την καλύτερη άμυνα, είναι το φαβορί απέναντι στην Σκέιντ που έχει μόλις τρεις νίκες στο ενεργητικό της.

Στην Κολομβία πιστεύω ότι η Ντεπορτίβο Κάλι από πλευράς γηπεδούχων και η Ιντεπεντιέντε Μεντεγίν από φιλοξενούμενους, έχουν σαφές προβάδισμα απέναντι σε Λα Εκιδάδ και Ουνιόν αντίστοιχα. Συνδυαστικά τα δύο αυτά σημεία, πληρώνουν 4.00 στην [eafl id=”9029″ name=”InterWetten” text=”INTERWETTEN.GR”]!

Στο Μεξικό η Κλαμπ Αμέρικα που κερδίζει σχεδόν κάθε χρόνο την Τιχουάνα, αναμένεται να πράξει το ίδιο και φέτος αλλά ίσως αυτός ο άσσος να μην έρθει από ημίχρονο διότι οι φιλοξενούμενοι είναι αρκετά καλοί στην άμυνα. Ρισκάρω λοιπόν στο Χ ημίχρονο – άσσο τελικό. (4.40 στη [eafl id=”9028″ name=”VistaBet” text=”VISTABET.GR”])

Στις ΗΠΑ οι μπουκ έδωσαν σαφέστατο προβάδισμα (1.70 ο άσσος) σε μια ομάδα που έχει συλλέξει τους λιγότερους πόντους σε Ανατολή και Δύση, που έχει τη χειρότερη άμυνα αλλά και την πιο αντιπαραγωγική επίθεση. Σε μια ομάδα που έχει υποστεί 16 ήττες σε 23 αγωνιστικές. Αυτή είναι η Σινσινάτι η οποία απόψε υποδέχεται το Βανκούβερ. Εν γνώσει μου ότι ούτε και οι Καναδοί έχουν καμιά ομάδα της… προκοπής, στην προκειμένη περίπτωση προτιμώ χίλιες φορές να ρισκάρω στο διπλό από το να ποντάρω σε αυτόν τον αστείο σε απόδοση άσσο. Το διπλό προσφέρεται στο 4.15 στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”].

Στην Κίνα τέλος, αυτή τη στιγμή αγωνίζεται η πιο φορμαρισμένη ομάδα του… πλανήτη. Αναφέρομαι στην πρωτοπόρο Κουανγκτσόου Εβεργκράντε που έρχεται από 11 σερί νίκες. Τις τελευταίες έξι αγωνιστικές μάλιστα πέτυχε συνολικά 21 γκολ και δέχθηκε μόλις δύο! Μακριά από την έδρα της μετρά εννέα νίκες σε δέκα παιχνίδια! Σέβομαι την αξιόλογη και αξιόμαχη Σαντόνγκ Λουνένγκ, αλλά στην… ξέφρενη κατάσταση που βρίσκεται η Κουανγκτσόου δεν μπορώ να μην την εμπιστευτώ για μια ακόμη φορά. Η απόδοση του διπλού γνωρίζει πτώση και αυτή τη στιγμή προσφέρεται στο 1.90 από τον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”]

Καλή τύχη και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ