ΣΑΣΠΕΝΣ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ

Καλημέρα. Σήμερα ολοκληρώνονται τα προκριματικά για το επόμενο Μουντιάλ και πάμε να δούμε τι συμβαίνει ανά γκρουπ.

4ο όμιλος

Η Γαλλία τερματίζει πρώτη, ενώ τη δεύτερη θέση τη διεκδικούν Φινλανδοί και Ουκρανοί που έχουν από 11 και 9 βαθμούς αντίστοιχα.

Η Φινλανδία υποδέχεται τη Γαλλία και η Ουκρανία φιλοξενείται από τη Βοσνία. Στην ισοβαθμία υπερτερεί η Ουκρανία αν έχουν την ίδια διαφορά τερμάτων, διότι έχει επικρατήσει στο μεταξύ τους παιχνίδι.

Η Ουκρανία παραμένει αήττητη έχοντας όμως 6 ισοπαλίες και μία νίκη σε επτά παιχνίδια! Η νίκη αυτή ήταν κόντρα στους Φινλανδούς. Εγώ πιστεύω ότι οι Ουκρανοί ποδοσφαιριστές θα κάνουν το καθήκον τους και από εκεί και πέρα θα περιμένουν να πράξουν το ίδιο και οι Γάλλοι συνάδερφοί τους. Η Βοσνία μια νίκη έχει όλη και όλη και αυτή απέναντι στο τελευταίο Καζακστάν.

Αρχικά λοιπόν διπλό Ουκρανία και μετέπειτα 1 DNB τη Φινλανδία για να πάμε για τα πολλά…

5ος όμιλος

Το Βέλγιο προκρίθηκε δια περιπάτου. Η δεύτερη θέση όμως ακόμα δεν έχει κριθεί, καθώς οι Τσέχοι που βρίσκονται τρεις βαθμούς πίσω από τους Ουαλούς, θα τερματίσουν αυτοί δεύτεροι αν κερδίσουν την αδιάφορη Εσθονία και την ίδια ώρα η Ουαλία χάσει μέσα στο σπίτι της από το Βέλγιο. Χρειάζονται όμως νίκη με δύο γκολ προκειμένου να καλύψουν και τη διαφορά τερμάτων. Θα παίξω λοιπόν άσσο την Τσεχία με χάντικαπ, ενώ την Ουαλία σκέφτομαι να την παίξω ξερό Χ, διότι χρειάζεται μόνο έναν βαθμό για την πρόκριση.

7ος όμιλος

Εδώ γίνεται ένας μικρός χαμός διότι η κατάταξη έχει ως εξής: Ολλανδία (20), Τουρκία (18), Νορβηγία (18).

Το ένα δεδομένο που έχουμε είναι ότι αν οι Τούρκοι κερδίσουν το Μαυροβούνιο, θα τερματίσουν σίγουρα μέσα στην πρώτη δυάδα. Αυτό θα συμβεί διότι την ίδια ώρα η Ολλανδία παίζει με τη Νορβηγία. Έτσι λοιπόν είμαι διατεθειμένος να ρισκάρω στο διπλό της Τουρκίας απέναντι σε έναν αδιάφορο αντίπαλο που είναι μετρίων δυνατοτήτων.

Στο άλλο ματς θα ποντάρω στους Ολλανδούς διότι δεν πιστεύω ότι θα μείνουν εκτός παγκοσμίου κυπέλλου. Η εθνική ομάδα της Ολλανδίας άλλωστε πέρασε μια βαθιά κρίση τα προηγούμενα χρόνια, η οποία όμως πλέον δείχνει να αποτελεί παρελθόν…

Από εκεί και πέρα βλέπω διπλό στον αγώνα του Βιετνάμ με τη Σαουδική Αραβία αφού οι γηπεδούχοι μετρούν πέντε ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια.

Λογικά θα κερδίσει και το Ιράν την ουραγό Συρία και θα τερματίσει στην πρώτη θέση του ομίλου του.

Νίκη βλέπω και για τη Νιγηρία στο ματς με το Πράσινο Ακρωτήρι, παρά το ότι προκρίνεται και με Χ. Είναι όμως ανώτερη και εμπειρότερη ομάδα και δεν θα ρισκάρει…

Στον όμιλο της Νοτίου Αμερικής η ουραγός Βενεζουέλα των 10 ηττών σε 13 αγωνιστικές δεν έχει καμία ελπίδα πρόκρισης. Το Περού αντιθέτως διατηρεί ακόμα πιθανότητες για είσοδο στην Πεντάδα, αφού απέχει μόνο δύο βαθμούς από αυτήν.  Επειδή όμως έχει δύσκολο πρόγραμμα στη συνέχεια, είναι υποχρεωμένο απόψε να πάει για το διπλό, το οποίο πληρώνει καλά (2.40 στην [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”]). Για να μειώσουμε το ρίσκο θα μπορούσαμε να πάμε και στο 2 DNB εδώ…

Καλή τύχη και τα λέμε στο live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

[eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”]: ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (1.87 – 2.14)

Σε μηδενική γκανιότα για τον νικητή προσφέρει τον αγώνα του Παναθηναϊκού για τη Euroleague ο [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”].

Με πάνω από 550 (!) στοιχήματα για να επιλέξεις και με το  MatchCombo μπορείς να συνδυάζεις σε μια απόδοση διαφορετικές αγορές του ίδιου αγώνα σε ένα στοίχημα. (ώρα έναρξης: 20.00μμ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ