ΡΕΠΟ Η ΕΥΡΩΠΗ… ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ Η ΑΦΡΙΚΗ

Καλημέρα. Χθες είδαμε δύο εξαιρετικά παιχνίδια με πανέμορφα γκολ και έτσι τελείωσε με τον ιδανικότερο τρόπο η φάση των ομίλων του Euro 2020. Αποκλεισμούς – εκπλήξεις δεν είχαμε, αλλά αυτό ήταν αναμενόμενο αφού πέρναγαν οι τρεις από τους τέσσερις (με εξαίρεση δύο) των έξι ομίλων. Παραλίγο βέβαια χθες να γίνει το μεγάλο μπαμ και η Ουγγαρία να αποκλείσει τη Γερμανία, αλλά όπως λέει και το γνωστό απόφθεγμα του Γκάρι Λίνεκερ «στο τέλος κερδίζουν οι Γερμανοί».

Να δω τι θα πει ο Λίνεκερ τώρα που η δική του ομάδα η εθνική Αγγλίας θα πέσει πάνω στα «πάντσερ». Αυτό είναι και το μεγάλο ντέρμπι της φάσης των 16 καθώς όχι άδικα θεωρείται ένας πρόωρος τελικός. Προσωπικά βλέπω Αγγλία, αλλά εξίσου πρόωρες είναι και οι προβλέψεις στο στοίχημα για ένα τόσο μεγάλο παιχνίδι.

Σήμερα και αύριο δεν έχουμε αγωνιστική δραστηριότητα στο Euro και έτσι θα πάρουν ρεπό και οι… καναπέδες μας που έχουν αναστενάξει όλο αυτό το διάστημα. Επειδή όμως το στοίχημα δεν τελειώνει ποτέ, εμείς έχουμε μαζέψει κάποιες προβλέψεις από το υπόλοιπο πρόγραμμα και θα τις παρουσιάσουμε παρακάτω όσο πιο συνοπτικά γίνεται για να μην σας… κουράζουμε.

Καταρχάς στο πρωτάθλημα της Γκάνα (ναι, της Γκάνα), απομένουν τέσσερις αγωνιστικές και η Χαρτς Οφ Όακ που κυνηγά για την πρώτη θέση την Ασάντε έχοντας τρεις βαθμούς διαφορά αλλά και ένα ματς λιγότερο, θα πάει για το διπλό στην έδρα της βαθμολογικά αδιάφορης Λέγκον Σίτις η οποία βρίσκεται ακριβώς στη μέση του βαθμολογικού πίνακα ούσα αδιάφορη βαθμολογικά.

Στην Γκάμπια τώρα, δεν έχω άποψη επί του παιχνιδιού, αλλά οφείλω να ενημερώσω ότι έχει πέσει σε πολύ χαμηλές αποδόσεις (πέριξ του 2.40) η απόδοση του Χ της Τάλιντινγκ Γιουνάιτεντ με την πρωτοπόρο Φόρτουν. Η αλήθεια είναι ότι το Χ βολεύει, αλλά σίγουρα ελήφθη υπόψη και το γεγονός ότι οι γηπεδούχοι μετρούν 7 ισοπαλίες σε 9 παιχνίδια στην έδρα τους. Η δε Φόρτουν έχει 7 στα 10 Χ εκτός έδρας…

Στην Φινλανδία θα συνδυάσω το διπλό με το over στην αναμέτρηση της Ούλου με την Κουόπιο. Η Κουόπιο έρχεται από τρεις σερί νίκες και η Ούλου είναι τελευταία με έξι ήττες σε επτά αγωνιστικές, και με τη χειρότερη άμυνα στην κατηγορία.

Στην Νορβηγία πέφτει η απόδοση του διπλού της Βαλερέγκα και αυτό έχει να κάνει κυρίως με το γεγονός ότι η Στάμπαεκ έρχεται από τρεις συνεχόμενες ήττες έχοντας δεχθεί εννέα γκολ.

Στο Στρόμσγκοντσετ – Σάντεφιορντ θα επιλέξω το over διότι οι φιλοξενούμενοι φέρνουν μόνο over μέχρι στιγμής. Για τη δε Σαντεφιορντ θα ήθελα να σας υπενθυμίσω ότι πριν από λίγες μέρες δέχθηκε επτά γκολ από τη Μπόντο Γκλιμτ!

Στην Βραζιλία, βρίσκω λανθασμένη την απόφαση ων μπουκ να δώσουν ως φαβορί τη Μπαΐα στο ματς με την Παραναένσε. Οι φιλοξενούμενοι βλέπετε, έχουν 4 στα 4 με τέρματα 7-1…

Στο Κόπα Αμέρικα τέλος, καταρχάς αρχικά δεν βλέπω έκπληξη στο Βολιβία – Ουρουγουάη και έτσι πιστεύω ότι ήρθε η ώρα για την πρώτη νίκη της Ουρουγουάης στο θεσμό. Όμως για να ανεβάσω την απόδοση θα ποντάρω στο Χ ημίχρονο – διπλό τελικό διότι η Βολιβία όπως απέδειξε και με την Παραγουάη, ένα ημίχρονο μπορεί να το αντέξει. Σε εκείνο το ματς δέθηκε τρία τέρματα, όπου και τα τρία σημειώθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο!

Το Χιλή – Παραγουάη τέλος, είναι ένα ντέρμπι μεταξύ δύο σχεδόν ισοδύναμων αντιπάλων που ίσως βολευτούν με την ισοπαλία. Θυμίζω ότι η Χιλή μετρά ήδη δύο ισοπαλίες στα πρώτα τρία παιχνίδια της στον θεσμό.

Καλή τύχη και εννοείται πως για μια ακόμη μέρα το στοίχημα θα συνεχιστεί στο live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

Υ.Γ. Αν θέλετε να αποφύγετε περιττά…. άγχη ή αν δεν έχετε πρόσβαση στο στοίχημά σας την ώρα της διεξαγωγής του αγώνα, η [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”] έχει καθιερώσει το αυτόματο cash out.  Με αυτό μπορείτε να ορίσετε εσείς εκ των προτέρων σε ποιό ποσοστό κέρδους επιθυμείτε να κλείσει το στοίχημά σας χωρίς να χρειαστεί να μπείτε οι ίδιοι σε αυτή τη διαδικασία. Πιστέψτε με, πολλές φορές μπορεί να αποδειχθεί χρήσιμο.

|21+ Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ