ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΝ…

Καλημέρα. Το ντέρμπι της ημέρας ασφαλώς, είναι το Τότεναμ – Λίβερπουλ και οι δύο ομάδες έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό. Δεν τα πηγαίνουν καλά τελευταία. Θυμίζω ότι η Λίβερπουλ τις τελευταίες πέντε αγωνιστικές κόντρα σε βατούς αντιπάλους κατάφερε να συλλέξει μόλις δύο βαθμούς, σημειώνοντας μόνο ένα τέρμα! Η τελευταία εντός έδρας ήττα της από τη Μπέρνλι ήταν το… απαύγασμα της όλης πορείας της ομάδας το τελευταίο διάστημα.

Και η Τότεναμ όμως δεν τα πηγαίνει καλά, καθώς τις τελευταίες επτά αγωνιστικές κατάφερε να κερδίσει μόνο τη Λιντς και τη Σέφιλντ. Σκόνταψε με ομάδες όπως είναι η Πάλας, η Γουλβς και η Φούλαμ. Με καταρρακωμένη ψυχολογία και οι δύο αντίπαλοι, αυτό που προσωπικά θεωρώ ότι θα κοιτάξουν πρωτίστως οι δύο προπονητές είναι να μην υποστούν μια ακόμη οδυνηρή ήττα. Γι΄αυτό άλλωστε θα δώσω προβάδισμα στην ισοπαλία. Θα ήθελα να σας υπενθυμίσω επίσης, ότι η Λίβερπουλ με 5 στα 9 Χ, είναι η ομάδα με τις περισσότερες εκτός έδρας ισοπαλίες στην Πρέμιερ. Η παράδοση πάντως ευνοεί εμφανώς τους φιλοξενούμενους καθώς η πρόσφατη ανεξαρτήτως έδρας είναι 13-4-1 υπέρ των «κόκκινων». Το διπλό της Λίβερπουλ γνωρίζει πτώση, αλλά εγώ στην κατάσταση που βρίσκεται αυτή την περίοδο η ομάδα του Κλοπ, δεν υπάρχει περίπτωση να την εμπιστευτώ σε τιμές φαβορί σε εκτός έδρας παιχνίδι με έναν ισχυρό αντίπαλο… Χ λοιπόν και όπου με βγάλει…

Στη Ρουμανία πέφτει παντού η απόδοση του άσσου της Κλουζ. Ουδεμία έκπληξη, καθώς η συγκεκριμένη ομάδα έρχεται από έξι νίκες και μια ισοπαλία με τέρματα 13-2. Η Άστρα είναι ντεφορμέ και η παράδοση ευνοεί τους γηπεδούχους. Πιο συγκεκριμένα ανεξαρτήτως έδρας η πρόσφατη είναι 15-6-2 υπέρ τους.

Η Χάρμανσταντ δεν τα πηγαίνει καθόλου καλά φέτος, αφού μετρά μόνο τρεις νίκες σε 18 αγωνιστικές. Στα τελευταία 13 παιχνίδια της κατάφερε να κερδίσει μόνο τη Βολουντάρι και αυτή με πέναλτι στο φινάλε… Η Ταργκόβιτσε από την άλλη μεριά, διατηρεί ένα αήττητο 7 αγωνιστικών και μακριά από την έδρα της έχει υποστεί μόλις δύο ήττες. Το αξιοσημείωτο όμως είναι ότι έχει δεχθεί μόνο δύο γκολ που εννοείται ότι είναι η καλύτερη επίδοση στην κατηγορία.

Στο Βέλγιο υπάρχουν δύο ομάδες από το Μπριζ που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα. Το αφεντικό της πόλης όμως είναι η πρωτοπόρος Κλαμπ η οποία φέτος πραγματοποιεί υγιεινό περίπατο. Οι φιλοξενούμενοι έρχονται από 5 σερί νίκες και 8 στα 9 πιο πρόσφατα ενώ η Σερκλ με 15 στα 23 είναι η ομάδα που έχει υποστεί τις περισσότερες ήττες στο πρωτάθλημα. Όσο για την παράδοση; 8-2-0 η πρόσφατη υπέρ της Κλαμπ Μπριζ. Θα προβώ λοιπόν στον συνδυασμό του διπλού με το over εδώ… (2.04 στο [eafl id=”18306″ name=”PAME STOIXIMA” text=”Pamestoixima.gr”])

Στη Β Πορτογαλίας τέλος, σκέφτομαι να ρισκάρω στην ισοπαλία στον αγώνα της Κοβίλια με τη Μάφρα διότι οι δύο αυτοί αντίπαλοι είναι του ιδίου βεληνεκούς. Η Κοβίλια έρχεται από τρεις συνεχόμενες ισοπαλίες και η Μάφρα από τρεις στα τελευταία πέντε παιχνίδια τους. Τα δύο τελευταία μεταξύ τους ματς έληξαν χωρίς νικητή και ίσως έχουμε μια από τα ίδια…

Καλή τύχη και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

Υ.Γ. Εντόπισα μια πολύ υψηλή απόδοση στα πλαίσια της προσφοράς της ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ στην [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”]. Πρόκειται για τον συνδυασμό της νίκης του Ολυμπιακού με το over 159 πόντους στο αποψινό παιχνίδι για τη Euroleague με τη Μπαρτσελόνα. Η [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”] πληρώνει 8.00 απόδοση για αυτόν τον συνδυασμό που δεν φαντάζει δα και τόσο απίθανος.

|21+ Αρμόδιος ρυθμιστής: ΕΕΕΠ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ