ΠΡΟΣΟΧΗ ΛΟΓΩ… ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ!

Καλημέρα. Η Μπάτε Μπορίσοφ είναι η μεγαλύτερη ομάδα της Λευκορωσίας και δεν γίνεται να αδιαφορήσει για τον θεσμό του κυπέλλου. Σήμερα υποδέχεται την υποδεέστερη Σλάβια Μοζίρ και από χθες ο άσσος υποχωρεί σε όλους τους μπουκ.

Οι γηπεδούχοι έχουν και την παράδοση με το μέρος τους καθώς ανεξαρτήτως έδρας μετρούν 20 νίκες στις 25 τελευταίες μεταξύ τους αναμετρήσεις!

Στο άλλο σημερινό ματς του κυπέλλου, τα πράγματα είναι σαφώς πιο αμφίρροπα, αλλά παρόλα αυτά θα δώσω ένα ελαφρύ προβάδισμα στη γηπεδούχο Σόλιγκορσκ. Στα υπόψη πάντως είναι και το under καθώς αφενός πρόκειται για δύο ομάδες που δύσκολα δέχονται το γκολ και αφετέρου μετρούν 6 συνεχόμενα under στα μεταξύ τους παιχνίδια τα δύο τελευταία χρόνια.

Στη Νικαράγουα προσωπικά βρίσκω αρκετά χαμηλό το 1.60 του άσσου της Μανάγκουα διότι η Φερρέτι (φωτο) είναι μια καλή και δυσκολοκατάβλητη ομάδα. Τα τελευταία χρόνια μάλιστα, δυσκολεύει πολύ τη Μανάγκουα και αυτό είναι κάτι που οφείλουμε να το λάβουμε σοβαρά υπόψη μας. Από το 2015 έχει επισκεφτεί συνολικά 13 φορές την έδρα της Μανάγκουα και έχει 8 διπλά στο ενεργητικό της. Πρόκειται για μια σημαντική επίδοση που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη…

Στη Νικαράγουα U20 τέλος, για την Εστέλι U20 τα γράφαμε και προχθές και δικαιωθήκαμε. Η ομάδα βρίσκεται σε απίστευτη κατάσταση, καθώς έρχεται από 10 νίκες σε 11 αγωνιστικές. Σε αυτό το διάστημα μάλιστα έβαλε συνολικά 40 γκολ! Ακριβώς τέσσερα ανά αναμέτρηση δηλαδή… Για μια ακόμη φορά λοιπόν θα ακολουθήσω την… πεπατημένη και θα συνδυάσω τη νίκη της με τα πολλά τέρματα στο αποψινό παιχνίδι της με τη Γιουβέντους Μανάγκουα U20.

Καλή τύχη και τα λέμε στο live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

H Premier ήρθε στα Virtuals του [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”]!

Λίβερπουλ, Μάντσεστερ, Τσέλσι, Τότεναμ και οι υπόλοιπες ομάδες του αγγλικού πρωταθλήματος μπήκαν στη “μάχη” των Virtuals μόνο στο Stoiximan.gr.

Tα Virtuals κερδίζουν όλο και περισσότερο έδαφος το τελευταίο διάστημα και το Stoiximan.gr είναι εδώ για να εμπλουτίσει το παιχνίδι σου και να το κάνει καλύτερο.

Στις ποδοσφαιρικές “μάχες” των Virtuals εδώ και καιρό τα δίνουν όλα οι ελληνικές ομάδες με ελληνική περιγραφή, ενώ μόνο στο [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”] o Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ και ο ΟΦΗ αγωνίζονται με το πραγματικό τους σήμα και το όνομά τους!

Πλέον, στα γήπεδα μόνο των Virtuals του Stoiximan.gr μπήκε και η Premier! Η Λίβερπουλ, η Μάντσεστερ, η Τσέλσι, η Τότεναμ και οι υπόλοιπες ομάδες του αγγλικού πρωταθλήματος προσφέρουν συγκινήσεις και θέαμα, παίζοντας για τη νίκη!

Δες αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων των Virtuals

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ